Glömde...

ni som kikar in. Lämna gärna en kommentar.

Bebben efter väggarna...

... hela tiden och jämt ständigt. Han är överallt -SAMTIDIGT! Kan inte fatta, hur orkar man... ? Kommer jag att orka? Hoppas det, hoppas det. Det går ju knappt att åka hem till folk eftersom han då ska utforska allt möjligt. Nu låter det precis som att jag inte tkr om bebben MEN det gör jag. Han vaknade 04,45 imorse och har varit igång som ett tok hela dagen. Sovit lite - fullt ös! Nåja, man får de bebisar man förtjänar. Jag kan behöva springa runt lite så jag tappar några kilon... Bebben har ju dock utvecklats än mer - nu försöker han alltså klättra upp efter saker. Han kämpar och kämpar, blir skitförbannad när han inte kan knäcka koden, för hur man klättrar. TACK gode ngt att han inte kan klättra... men det kommer nog så småningom.

Bebben efter v?ggarna

Här är det toalettdörren som ska bestigas.

Charmtroll!
Spisen är ju hyperintressant.

Tr?tt men ack s? s?
Här försöker pappa ta av bebben tröjan. Går inte så bra...

Me kussen...
Nytagen bild (IDAG). Hemma hos kusselinan, som by the way hunnit bli HELA FYRA månader. Stort GRATTIS! Hon är så snäll och glad hela tiden. Bebben skulle naturligtvis pussa på henne hela tiden, gärna äta lite också. På bildfen är bebben helsvettig eftersom han varit igång hela tiden. Både jag och Tommy var blöta i svett när vi satte oss i bilen för att brumma hem.

Äntligen fredag!

idag har det varit full rulle från det att vi slog upp ögonen fram till nu... Bebben tog sovmorgon och vaknade först klockan 6,30. OTROLIGT! Men jag var lika trött för det... 9,30 brummade vi iväg till Copp för att inhandla diverse matgrejer  och diverse till huset. VI GLÖMDE HÄLFTEN! Men vi lyckades på ngt sätt få med oss det vi behövde till huset, förutom några isoleringsrör. Rommy fixar det i helgen. Vi gick även in en sväng på Mique, de hade 25% på allt! Fick inte handla för Tommy men ska dit en sväng i helgen utan sambon... Svägnde in på Blen och tjejen som jobbade där sade att de har alla möjliga sorters jeans och även olika prisklasser - jag fattade piken - behöver nya jeans PRONTO! Har bestämt mig för att inte köpa jeans förrän jag känner att jag gått ner tillräckligt.  Har ju nått invägningsvikten men magen är ju som ett jäkla daller - måste fixa. Det står på min måste-lista. Nåja - tog åt mig och har inte ätit så mkt godis ikväll,,, men kvällen är ju inte slut. Sprang in på Lindex för att köpa halksockar till bebben MEN det fanns bara till tjejer! Snart bojkottar jag affärn. Blev en tröja och ett par halktofflor istället. Bebben behöver alltid ngt nytt, tror jag. Tommy är inte överens med mig om det.

Bebben åt upp all sin lunch, det måste ju bara innebära att han håller på att tillfriskna ordentligt. Middag slukade han oxå i ett nafs. PERFEKT! Nu behöver vi inte oroa oss för maten ngt mer, hoppas jag.

Efter lunch hoppade vi in i bilen igen och åkte till huset, dags för byggstädning. USCH och FY vad det blåste! Vi plockade planker och plast, skruvar, spikar och allt möjligt i TVÅ timmar. Tommy tömde släpet TRE gånger. Vi hade ju planerat att bebben skulle sova hela tiden MEN tji fick vi som vanligt. Han sov kanske en timme på sin höjd. Övrig tid satt han i vagnen och var sur... men men det gick ju bra.

Till middag blev det tacos, bebben fick ris och kött. Bebbens srorasyster och storebror har ju varit här ikväll, det gör ju bebben så superglad. Han skrattar och spexar massor...

JUST DET JA: när vi kom hem efter att ha handlat mat för typ 900 kr upptäckte vi att vi glömt nästan hälften, så jag fick brumma iväg igen nu ikväll för att resthandla. Nu ska vi börja skriva listor! Och det som inte finns på listan får vi klara oss utan helt enkelt. Kan ju inte vara möjligt att man ska handla två gånger på en dag samt en gång till dagen därpå, det är så det funkar här. Inte bra! inte försvarbarsbart ekonomiskt heller!

Imorgon ska jag iväg på domarutbildning (jag ska undervisa) och Tommy och bebben ska vara hemma. Tkr det är trist att ofta måsta åka iväg under helgerna. Tommy är ju ledig då. Nåja, det är ju mest under vårarna som jag är borta på helgerna. Det blir bättre under hösten och vintern, då brukar jag säkerligen gnälla på att jag har lite att göra. Så egentligen ska jag inte klaga.

Nu är det sängen som gäller - har fått Läckbergs nya bok på posten idag... SÄg inte ått Tommy men jag har beställt Grishams nya...

TACKE CARE!

Dagarna går...

Nu
är det torsdag igen. Känns som att dagarna går så fort... Börjar ju jobba snart! Det blir nog bra så småningom... Igår var jag på möte halva natten (till ca 21,00) var så supertrött när jag kom hem. Trodde jag skulle somna stående. Bebben har ju börjat vakna 05,00!!! Kan inte fatta att han orkar. Imorse var det samma sak upp 05,00, så är egentligen superdupertrött, måste gå och sova.

Idag har vi varit upp till huset och det blir såååååå fint! LÄNGTAR massor tills dess att jag och min lilla familj får flytta in. Sedan var vi till lillT och hennes mamma. Bjöds på glass och snackade lite skit. Alltid lika roligt! Har ikväll hållit utbildning - lite segt men ngt som måste göras.

Det är konstigt att bebben går superbra att lägga när jag inte är hemma. Är jag hemma gnäller han och vill inte sova MEN när pappa är hemma själv går det alldeles utmärkt. Inte ett pip från bebben. Det är så himla orättvist! Idag har bebben pussat så enormt mkt på lillT så man kunde nästan tro att de vara tonåringar. Han höll henne om kinderna och pussade länge och med öppen mun. Supergulligt!

Nu är det sängen som gäller - har tusen saker att göra imorgon, Vika tvätt, handla, packa mm mm Önska mig lycka till!

VÄRME + SOL!

18 grader varmt och strålande sol Kan inte bli bättre... Nu bär det iväg på löptetst - kan ju tyvärr inte springa eftersom jag är förkyld. (ATTANS!!!)

Bilder!

Nu äntligen har jag tagit mig i kragen och lagt in bilder på datorn. Idag har vi varit inne hela dagen, är ju förkylda så förbaskat... MEN imorgon går vi ut! Vi ska gå på bebbesång - kommer säkerligen smitta ner alla men det kan inte hjälpas. Jag blir knäpp av att sitta inne hela dagarna, det kryper i benen. Bebben känner säkert likadant. Hoppas alla mammor och pappor som går på bebbesången kan ha lite överseende med att min bebbe kommer att hosta.


Just det ja, vi har ju valt ut klinker till hallen idag! Ni är välkomna att komma och titta ngn gång i maj, då har vi förmodligen lagt in det...



Badbild!
På badhuset med storasyster under påsklovet.

Syrran
Syrran i badartagen. Hon och hennes kompis åkte rutschkana så det sjöng om det. Tyvärr lessnade bebben oerhört fort på badis. MEN det kommer ju fler gånger....

Redo f?r att sova
Så här glad är bebben när han fått gröt i magen och ska gå och sova...Han är alltid lika glad vår underbara kille!

Puss pappa
Morgon! Pappa tar sig en puss. Bebben vet inte om han tkr om det eller inte...

lunchtajm
Här är det dags för lunch. Bebben smilar upp sig för kameran...

Keps av syrran
Storasyster ovch storebror har packat grejer i sitt rum, vilket innebar att bebben fick en keps. TUSEN TACK!

Fotografen p? fyllan ?
Här skulle fotografen visa hur duktig bebben är på att krypa men .... det bidde inte mer än så här.

Nostalgibild!
Avslutningsvis måste vi visa en nostalgibild. Kan ni fatta att det är ENDAST 9 mån sedan bebben föddes. Här på bilden är han endast ett dygn gammal.

Ojojoj!

PREMIÄR!

Nu har vi lagt bebben i hans säng, för första gången och han somnade själv.  För er som inte har barn  - det här är ett stort dilemma för småbarnsföräldrar. Vi har tidigare (nu har vi ju bara testat  en gång) lagt bebben i vår säng och legat med honom tills han somnat. Vissa kvällar har vi då lagt över honom och vissa kvällar har han legat kvar. För det mesta har han legat kvar. Det är oerhört mysigt att sova brevid en bebbe.

Nu har vi alltså tänkt att bebben ska sova i egen säng från kvällen. Det tog ca 10 min så somnade han. Det var lite gnäll och bök men till slut bestämde sig bebben för att ge upp. Får se hur jag kommer att kunna sova i natt...


Jag har idag blivit kär i ett underbart matbord. Det var det finaste jag sett! MEN obehagligt dyrt. Ska försöka lirka lite med mamma och pappa, kanske de kan bidra... Har ju faktiskt gått upp 25 kilo och fött ut en bebbe, nästan bara för deras skull. Tror ni argumentet håller?! Blir ju även 30 nästa år...Det var attans synd att jag skulle hitta detta matbord nu, precis när huset snart är färdigt och vi kommer ha en massa otrevliga kostnader. NÅJA - ska se om jag inte kan övertala min kära sambo, kanske kanske får ni komma på middag inom kort vid ett snyggt matbord?!


Tjolahopp!

Nu har vi tak på vårt hus... ! Vill ni komma och titta??! GÖR GÄRNA DET! Tommy är ju där mest hela tiden. ÅHHH - vad det ska bli kul att flytta.

Annars är allt bara fint med oss - vi hostar och snorar - hela bunten (LÄS: alla tre). Bebben äter just ingenting, börjar bli lite orolig. Hoppas det vänder snart! Nåja, han har ju förkylning i kroppen, det beror nog på det.

Ikväll har jag varit iväg på kickoff med domarklubben, spelat bowling och ätit gott. Helkul! Tyvärr så är jag ju tråkig - åkte hem vid 21-tiden. Jag hade inte hjärta eller ork att stanna kvar. Ville hem till min lilla familj men samtidigt ville jag stanna en stund till MEN valde att åka hem... Måste ta mig i kragen ngn gång och vara borta en längre stund, inte bara två, tre timmar. Jag hinner nog det, bebben lär ju bara bli större...

Har jag förresten berättat att bebben nu kryper iväg på egen hand för att utforska lägenheten? När jag inte riktar min uppmärksamhet på honom så kryper han iväg, oftast in på toaletten. Han är ju knäpptyst, så då får man leta honom. Det tkr han är superkul! Han skrattar så gott när han ser att jag kommer bakom honom. Han gör enorma framsteg varje dag! Nu har han börjat säga ticktack , som klockan, och samtidigt så vänder han huvudet på klockan. HELFRÄNT! Han säger ju även mamma, pappa och titta. Han har även en hel del andra ljud för sig och det kommer väl fler ord så småningom.

Mormor var ju här igår - ALLTID KUL! Var en sväng till huset och så bjöd hon på lunch. Hon skjutsade mig till Kvantum så jag fick handla lite grann, glömde dock hälften som vanligt. Förstår inte vart minnet tagit vägen. Har alltid haft järnkoll på det mesta MEN nu har jag ingen som helst koll på ngt. Inte ens vad som händer i världen - läser ju knappt tidningen pga tidsbrist. Vi gillar ju mormor, ibland önskar jag att hon bodde granne men tkr ändå det är skönt att hon bor en bit bort. Hon kanske skulle bosätta sig här - vem vet? MEN mormor kom hit oftare!

SJUK sjuk sjuk!

Jahapp! Här har jag skrutit om att min bebbe minsann inte varit förkyld - TJI fick jag! Nu är han dunderförkyld och hostig. Det bara rinner snor ur näsan på honom och han hostar hela tiden. Jag har oxå åkt på förkylning, hade feber och frossa om vart annat. Så idag har varit en innedag! Mkt skönt! Vi har bara myst och lekt, vi behövde det.. Bebben är så himla go och snäll. Han har nog förstått att jag oxå varit lite sjuk och varit extremt lugn idag. Nu ikväll har vi haft svårt att lägga honom, han kommer inte till ro. MEN nu har sambon gått och lagt sig och då är det som att bebben sover bättre. Undrar om bebben kommit i ngn slags separationsfas? För nu när han ska sova måste han ligga halvt på mig för att kunna somna. Så har det inte varit tidigare! Han söker inte bröst lika ofta som tidigare, han vill bara ha om hanvaknar på natten. Nu börjar han bli ett barn och ingen bebbe ngt mer. Det är ju snart dags för mig att gå och sova. Måste bara vika tvätt, hänga tvätt och fixa lite papper. Har många saker på MÅSTE-listan. Egentligen borde man inte ha några måsten...

Imorgon blir nog en innedag igen. Bebben skulle behöva ngn ny tröja, får se om vi kilar in på stan en sväng. Men vi går bara om vi får ngn med oss... Det beror ju oxå på hur vi mår.

Nu har huset fått ett tak, nästan - lite grann kvar på baksidan. Det blir så fint! Skulle behöva kika på lite gardiner och krukor. Det är så mkt som jag skulle vilja ha men jag kommer ju inte ha råd med allt på en gång.

FÖRRESTEN - ni som kikar in kan väl lämna en liten kommentar...

Bebben takes a walk

Bebben takes a walk

Så här ser ju då bebben ut när han med bestämda kryptag vet vart han ska.... (LÄS: TEVEN). Har ju som sagt inga nya bilder på bebben att lägga in MEN håll till godo med denna. Bebben kryper ju som sagt på alla FYRA - FORT GÅR DET! Igår på bebbesången så skulle han fram till hon som höll i det brinnande ljuset. Jag hann knappt stoppa honom. Fick tag i byxbenet i sista sekund... MEN MEN - jag har ju väntat och väntat på att bebben ska börja krypa.

Vi har sagt i föräldragruppen att man får de bebisar man förtjänar. Tydligen förtjänar jag en mkt livlig och busig bebbe - undrar just varför?!

Nu ska vi trava upp till HUSET! Det tar ca 50 min dit och 40 min hem. Det är en sådan j-a uppförsbacke dit...

Jahapp!

Jaha! Här ska man nu lägga in bilder men har ju ingen kamera hemma. DEn har Tommy med sig i huset. Hanä r ju med där och spikar och gör en massa andra grejer. I TVÅ veckor ska han vara där... KUL! Var dit en sväng igår, det kommer att bli jättebra!

Vi var ju även på bebbsjung igår och det är alltid lika kul. En av de andra mammorna tog en bild på alla våra bebbar tillsammans. Hon skulle maila dem men har inte gjort det än. Hon är ju oxå småbarnsförälder så hon har väl inte tid... ?!

Idag var det tänkt vi skulle gå till stan MEN bebben föll ur dubbelsängen igårkväll, vilket innebär att vi höll han vaken en extra stund. Ifall han skulle börja kräkas eller ngt. Han blev inte dålig på ngt sätt utan somnade vid 23-tiden igen. Han sover fortfarande och jag vill inte väcka honom för att gå till stan. Onödigt! Mobbe kommer hit idag och då ska vi gå till tomten, förlåt HUSET, och se hur det går. Ikväll ska jag iväg på utbildning eller rättare sagt jag ska hålla i en domarutbildning. Det ska bli jätteskoj!

Gör ju även debut på riktigt som domare på fredag. Fatta, en fredagkväll ska jag döma fotboll. 19,30 börjar matchen - jag kommer ju vara dötrött innan matchen ens börjat. Nåja - det är en Svenska Cupen match. Det kommer att bli bra fotboll.



Måste ju sammanfatta helgen lite bättre:
Under fredagen så skulle jag granska nya domare. Jag och bebben travade iväg vid 14-tiden till Tunavallen. Vi kom hem vid 17 och åt en snabb middag. Sedan gick jag iväg själv tillbaka till Tuna. Bebben och Tommy kom sedan dit vid 18,30. Tommy och hans son Fredrik skulle iväg på skotercross i Boden. Bebben och jag kom hem vid 20-tiden, vilket var alldeles för sent. Bebben var väldigt trött och lite gnällig MEN han uppförde sig exemplariskt vid fotbollsplanen. Charmade alla, blev bästis med flera hundar och skrattade jättemycket. Lördagsmorgon travade vi iväg 8,30 och Tommy hämtade bebben 10,30. Det gick lika bra som under fredagen. Bebben är ju så hemskt snäll och lätt att ha med överallt. Tommy for sedan upp till dåvarande tomten och fixade och donade. Han har gjort ett jättejobb! Jag och bebben gick upp dit och försökte hjälpa till men vi var nog inte till så mkt hjälp...

Söndagen gjorde jag ju debut som domare. Gick bra, har fortfarande ont i benen men det gör inget... Tommy och bebben mös på hemma.


Mina kvällar går nu åt till att packa - är lite lätt hysterisk. Packar och packar men det försvinner inga grejer. Fattar inte vart allt kommer ifrån. Om det är ngt som ngn behöver - hör av er! Har säkert ngt till er alla!

Det händer grejer!

TJOHOO! Vårt hus har anlänt idag! Kan ni fatta att det kom färdigt...Bilder kommer inom kort.

Bebben kryper nu på alla fyra. Fort går det! Han klättar överallt och ingenstans. Här har jag gnällt om att han inte kryper. Nåja, man får det barn man förtjänar :)

Gjorde domardebut i helgen - USCH, vad det var kul. Suget kom verkligen tillbaka. Ska försöka träna mer... VAr ju på mamma-babygympa i förra veckan. Superkul. Första aerobis och sedan pilates. Kan inte bli bättre för en som är totalt otränad.

NU sängen. Bebbesjung imorgon.

FIA+bebbe

FIA+bebbe 1
Just det ja, min kusin Sofia var ju här i helgen. Bebben var lite avvaktande i början men efter ett tag så tog han tag i Fia.  Kom och hälsa på snart igen!

FIA+bebbe
Så här glad var bebben över att få vara med Fia, vilket innebär att Fia måste komma hit fler gånger...

?TA sj?lv
Så här ser det ut när bebben äter själv. Han är jätteduktig. Vi får hjälpa honom att ta mat på skeden och resten fixar han själv. En del in i munnen och en del utanför... Givetvis har vi en egen sked som vi matar honom med, annars vete katten hur mkt mat han skulle få i sig... Ser ni vad han är trött - här är det strax läggdags.

kan st?
Det här är ju då bebbens absoluta favorit position - den här veckan. Jag har lärt mig att allting varierar, ingen dag är den andra lik.


Jaha - igår var vi på badhuset. Bebben älskar att bada. Han simmar och sprattlar och dricker vatten. Hur får man en bebbe att inte dricka vatten i bassängen? Storasyster och hennes kompis var oxå med, vilket gjorde turen till badis än roligare. TRåkigt är det ju att bebben lessnar ganska fort - han vill bara bada drygt 40 minuter. För mig är det ju ganska skönt men Emelie tyckte nog det var trist att måsta kliva upp så fort. MEN det blir ju fler turer till badis...


IDAG har vi TRÄNAT!!! Nu pratar vi inte om prommisar eller så utan nu har vi varit på mamma+barn gympa. DVS STEP UP+pilates. SUPERSKÖNT! Äntligen! Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, det tackar jag alla prommisar för. Bebben var oxå med! Tanken var ju att han skulle sitta still och leka under tiden jag gympade... men ni som vet hut bebben fungerar förstår ju att det var stört omöjligt. Han skulle ju vara med på brädan och ligga på mig under pilatesen... NÅJA - skönt att ha första träningspasset gjort. Nu kan det ju bara bli fler! Det tråkiga var att vi bara var TVÅ deltagare - jag och Ks mamma. K uppförde sig exemplariskt. Satt still och tittade med ett superstort leende på läpparna hela tiden. Sedan fick barnen lunch och vi promenerade hem. Kan ni fatta först prommis till stan - gympa - prommis hem. Kan inte bli bättre!



Måste bara berätta - på MÅNDAG - kommer HUSET! ÄNTLIGEN! Nu är det ofantligt nära...

Nu sängen! Bebben vaknade 6,15 imorse. SOV GOTT!

Bilder från påskhelgen!

Nu har jag tagit mig i kragen och lagt in bilderna på datorn. Bebben sover lite middag (LÄS: frukost) och nu kanske jag hinner ladda upp bilderna till bloggen. Har ju lovat mig själv att vara en duktig bloggare. Ska försöka skriva lite om annat än bebben också. MEN vi får se hur det blir med den saken. Hela mitt liv (nästan) går ju ut på att vara mamma just nu. Ska ju börja jobba 1/6 och då kanske jag får annat att berätta... VEM VET?

Skoter1
Bebben var supertrött när vi skulle iväg med skotern under påskafton, jag fick inte ens ett leende av honom...

Skoter2
Bildebevis på att bebben åkte skoter. Här sitter han i pulkan - morfar kör.

<img class="image" src="
https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/150353/images/2007/bilder_088_1176275130_8491151.jpg" alt="pulka2" width="400" height="263" /><br /><br />

Nedbäddad i pulkan brevid mamma. Pappa tog dock av bebben glasögonen för att se om han ser chockskadad ut, bedöm själva.... I mina ögon ser han ut att må ganska gott.


Världens bästa bebbe!

Bara så att ni vet så har vi den bästa bebben i världen! Han är helt underbar! Det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv. Ord kan inte beskriva vad jag känner för denna underbara lilla människa. Trots att han är så liten har han en enorm personlighet och utstrålning. Han är så fantastiskt duktig på allt han gör, trots att det mesta han gör är jobbigt. Tänk er själv att måsta lära sig allting från början...

Nu har bebben bestämt sig för att äta själv. Kan ni fatta?! Han har ju varit halvtaskig på att äta ett par dagar och vi har inte fattat varför men idag slog det mig - han ville äta själv. Så nu har vi mat överallt och jag menar precis överallt! Bebben har också mat överallt, det är nästan så man måste duscha bebben efter varje måltid. Tommy är ju inte så glad över att bebben ska äta själv utan tkr att vi borde ha väntat ngn månad till MEN det finns inget gulligare än när bebben ska äta på egen hand.

Bebben har även börjat ma-ma-ma och ba-ba-ba och det blir ibland pa-pa-pa också. Daddaspråket har ju varit borta ett tag, antagligen för att bebben haft fullt upp med krypandet. Det är så mysigt att stå i köket och höra bebben ropa ma-ma-ma-ma. Jag vill bara gråta av lycka! Hela morgonen har ju bebben pratat pa-pa-pa. När vi sedan ringde Tommy och han berättade för bebben att han var på jobbet, slutade han. Han förstod att pappa åkt på jobbet och skulle komma hem senare, visst är bebben smart?!

Nu ska jag hoppa i säng, är dyngtrött! Imorgon är det badhuset som gäller - storasyster (som har välbehövligt påsklov) ska med. Förhoppningsvis kan vi lura med lillK och lillT.


PÅSK!

Så var äntligen påsken över... Den har inte varit så hemsk som jag trodde den skulle vara. Bebben har varit oerhört duktig HELA helgen. Han har åkt skoter med morfar och njöt så mkt att han somnade. Sett sin första abborre, varit i morfars stuge i Kypas, suttit i mammas bebbestol, fått färg på kinderna, sovit en hel massa (hade ingen aning om att bebben kunde sova så mkt) samt varit världens bästa bebbe. Bildbevis kommer... Har inte hunnit lägga in bilder men det är ju som vanligt.

Sammanfattning PÅSK - Långfredag: vi körde upp till Kypas vid 13-tiden och var framme vid 14,30. Bebben somnade när vi for och vaknade ca 3 mil innan vi var framme. Vi installerade oss och bjöds på god middag, sedan var det basket för hela slanten.
Påskafton: Bebben vaknade 6,00. KUL?! Vi åt frukost och åkte ut med skoter ca 9,30. Bebben åkte skoterpulka med mig och morfar körde. Ha somnade och sov i  FYRA timmar! De övriga pimplade men det var dåligt med napp. Fyra fiskar blev resultatet. När vi kommit tillbaka till sugan tog vi en promenad genom byn och då sov bebben i vagnen igen!!! Drygt en timme - hade som sagt ingen aning om att bebben kunde sova så mkt. Vi bjöds på god älgfilé till middag. SUPERGOTT!
Påskdagen: Vaknade bebben 5,30! Jättekul! Vi var ute med skotrarna vid 9-tiden. Denna dag fick bebben sitta fram där pappa körde. Det tyckte han om, det blåste dock lite grann. STRÅLANDE SOL hade vi denna dag. Påskafton var det molnigt och blåsigt.  Sedan packade vi och åkte hem vid 14-tiden. TUSEN TACK för en trevlig helg morfar och Mona.

På söndagen kom min kära kusin Fia hit, i släptåg hade hon sin kille med sig. Supertrevlig - bra val Fia! Mormor tkr det med ! Hoppas ni kommer förbi fler gånger, speciellt när vi flyttat in i huset. Fia fick göra kladdkaka, eftersom ingen bakat här hemma. Tack för det FIa! Under kvällen såg vi basket och vi vann GULD! Eller vi och vi PLANNJA vann ju guld. GRATTIS! Trodde inte riktigt att de skulle gå hela vägen men de gjorde det.

Igår var vi till mamma och Hasse för att hjälpa dem med flytten. Det var inte så mkt kvar att göra. Tommy och Stefan bar tillsammans med Hasse och nu är det nästan tomt, förutom kontoret. Det blev superfint i deras nya hus. Högt i tak och fint golv. Hoppas ni kommer att trivas där! Bebben var vaken hela tiden, när vi väl åkte hem somnade han i bilen och sov en stund. På kvällen hade vi stora problem att lägga honom - han vägrade sova. Vid 21 somnade han till slut och har sovit till 8,30 imorse. HEJA BEBBEN! Så idag är jag inte så trött. Hinner säkert bli trött innan dagen är slut...

Bilder kommer snart!


Nyheter!

Nyheter!
Det här är bebbens nya favoritposition! Han formligen älskar att dra sig upp överallt...Hade till och med satt en blompinne vid kökslådorna men den bröt han av. Kan ni fatta, en snart nio månaders bebis bryter av en blompinne. Nåja, det är ju bra han är stark... till viss del.
Idag har vi varit på Kvantum för att handla lite - vi kom dit 9,15 och det var nästan smockfullt. Kul att handla själv med en bebbe som knappt vill sitta still MEN med lite flört så gick det ganska bra. Bebben gillar ju att slicka på myntgrejen, den som sitter på vagnen. Han fick slicka lite extra idag, eftersom det var svårt att hålla koll på honom HELA tiden medan jag stoppade varor i vagnen. Tommy kom hem tidigt och vi lagade suppergod mat. Marinerad kyckling - kan inte bli bättre. Bebben fick kokt kyckling och ris. HEmlagat! Han gillar ju inte bebbeburkarna med mat. Det är nog vårt fel eftersom vi för det mesta lagat mat till honom. Nu funkar det ju med att han äter det vi äter. Igår fick han ugnsstekt lax och potatis. det slukade han. Det är bra han gillar fisk.

Imorgon brummar vi iväg till Kypas (morfars stuga). Bebben ska få åka skoter för första gången. Vi åker efter lunch eftersom mobbe jobbar och han ska åka med oss. Ska bli så skönt att komma hemifrån lite, vill ju inte bo här ngt mer - VILL FLYTTA IN I VÅRT HUS! Det kommer snart... Nåja, det ska bli skönt att bli ompysslad lite. Vi brukar ju vara i Kypas under påsk. Då får vi allting serverat och vi behöver itne ens diska.

Mormor och Hasse ska flytta in i sitt hus i helgen, så tyvärr kan vi inte hjälpa dem. Ska lura med mig Tommy och mobbe på måndag. Måste ju hjälpa dem lite... Hoppas att det går bra med flytten!

GLAD PÅSK! Ät mkt godis och mys mkt!

HEJ...!

Ser ni vad knäppt det ser ut när det inte gick att lägga bilderna i samma inlägg... Helknasigt! MEN jag orkar inte fixa till det nu, det får vara så. Nästa gång jag lägger in bilder så ska jag försöka få dem i samma inlägg...

Idag har vi varit på vift hela dagen. Först brummade vi iväg till en domarkollega för att lämna en DVD (om dömeri), sedan plockade vi upp mobbe och for mot Sävast. Väl i Sävast var vi in på mitt jobb - skulle träffa chefen men hon var inte där. Måste söka mer ledigt - ska jobba från 1/6 och sedan vara ledig i juli. Efter jobbesöket brummade vi vidare till gammelmormor, som hade gjort våfflor. Det var sååååå gott! TACK!

På hemvägen bestämde vi oss för att åka på Willes för att handla, fyndade kyckling och mamma scan (köttbullar). Riktigt nöjd! När vi väl kom hem gick vi iväg till T och T. Bjöds på glass och snackade lite skit. Bebben röck lillT i håret flera gånger. Slog sedan lillK i huvudet och bara flinade efteråt. Snacka om att han testar!

Nu är det middag och sedan ska jag iväg för att hålla domarutbildning!

Take care!

BUSFRÖ nummer 1

BUSFR? nummer 1



Bilder säger mer än tusen ord!

På egna ben!

P? egna ben!



Här är bebben på egna ben!

Storasyster!

Storasyster!



Bebbens storasyster på dopet!

DOP!

DOP!



DOPET!

DOP!

DOP2



Här är då bebben på bebbeflickans dop!

P? v?g ut!

P? v?g ut!



Så här glad är bebben när vi är på väg ut. Det värsta momentet är dock att sätta han i vagenen, då inser han att han måste sova en stund. DEt är inget kul!

Väskan är mest spännande nu!

V?skan ?r mest sp?nnande nu



Kan inte begripa hur en väska kan vara så hemst intressant. Sätt bebben brevid en väska och han kan sitta i över kvart och leka. Dock måste ngn befinna sig i närheten...

BUSig hos gammelmormor

BUSig hos gammelmormor



Så här mkt bus lös det i bebbens ögon när vi var på kalas hos gammelmormor. Bebben hade tur för mormor dök förbi MEN mest tur hade nog jag, eftersom hon hade med sig en massa kläder till mig. Kan ju inte gå omkring och se ut som en slashas ngt mer. TACK för kläderna!

BUS med mobbe

BUS med mobbe



Mobbe är numer en mkt bra lekkamrat tkr bebben. De har alltid kul tillsammans. Vore trevligt om mobbe kunde komma förbi oftare... Han är ju trots allt gudfar/fadder.

Krypartagen

Krypartagen



Jaha, så kan man inte lägga in flera bilder samtidgt... MEN håll till godo.

USCH - har dåligt samvete!

Tänkte när jag började blogga i bloggträsket att jag skulle kunna göra det ofta. Nu blir det mer sällan MEN jag ska skärpa mig!!! DEt är bara det att bebben sover ju nästan inte ngt på dagarna och på kvällarna är jag ju så extremt trött... Det beror ju på att bebben är så aktiv under dagarna och man kan inte lämna honom en sekund. Säkert beror det oxå på att mina strumaprover är åt helsike som vanligt. Kan inte fatta - opererade mig för snart FYRA år sedan och det fungerar fortfarande inte. Nåja.... jag blir ju bara trött - har ju sluppit hjärtklappningen.

Vad har då hänt sen sist?!
MASSOR! Bebben kryper för brinnande livet (blåslampa i rumpan). Ibland så vill han krypa iväg på alla fyra och tar ett par kryptag men ångrar sig ganska fort och lägger sig på mage. Det går ju faktiskt ganska bra det med. Han ställer sig upp överallt där det finns ngt att ställa sig mot. Han är så aktiv hela tiden, pratar och skrattar. När han inte får total uppmärksamhet så skriker han. Jag kan knappt prata i telefonen ostört MEN jag klagar inte! När då Tommy kommer hem så blir bebben så otroligt lycklig (man kan ju tro att Tommy varit borta i flera år...) och då är det bara pappa som gäller. Ganska skönt för då hinner ju jag göra annat... ibland!

Alla veckor går numera i rekordfart! Bebben blir ju snart NIO månader - ganska otroligt! Det var ju nyss vi kom hem från BB. Vi har egentligen inte gjort så himla mkt sedan sist. Vi går ju våra promenader varje dag, shoppar bebbekläder på stan, sjunger på bebbesång eller går hem till ngn av de andra mammorna. Men förra veckan var vi på 1.års kalas. JÄTTEKUL! Tusen tack för god lunch och kladdkaka samt alla "mammatips". Gammelmormor kom ju med bussen i onsdags, då mötte vi upp henne på stan och shoppade loss (bara till bebben), nästa gång ska vi handla till oss själva gammelmormor. Sedan tog hon bussen hem och några dagar senare (fredag) var vi till henne. Då bjöd hon på lunch och tårta - hon fyllde ju år närmare bestämt 76 år. ETT STORT GRATTIS! Bebben köpte lite tulpaner... Helgens stora händelse var ju bebbeflickans dop - ELENA ALVA, visst är det fint?! Hon var jättesnäll under dopet, hade lite hicka men hon är ju så oerhört SNÄLL. Efter dopet bjöds det på smörgåstårta och fika. Nu kan jag skriva vad vi gav - en fond. Bebbeflickan fick pengar insatta på en fond, som hon kan ha sen när hon blir stor. Det fick ju vår bebbe oxå. PERFEKT! Vår bebbe uppförde sig exemplariskt i kyrkan, efter dopet släppte han loss. Tror att han blev övertrött och då blir han speedad. MEN han är ju så mysig!!!

Idag har vi varit på bebbesjung i kyrkan. Supertrevligt! Efteråt blev det lunch som vanligt, sedan sjöng vi lite till. TACK för all extratid ni lägger ned! Prommis hem och nu sover bebben gott!

BILDER KOMMER!