HUS!

VÅRT HUS KOMMER DEN 16/4. Slutbesiktnigen ska ske före den 18/5. Snart går flyttlasset. Har redan börjat fundera på att börja packa. Vi har ju en del grejer. Tänk bara på att tömma linneskåpet?! Nu ska det rensas!!! Alla mina böcker ska packas, alla pärmar - oj oj det kommer bli en hel del. Det ska bli så himla kul!

Gå in på
www.alvsbyhus.se och klicka fram till huset HÖNER. Vi har valt den spegelvända versionen och valt bort ett sovrum.

HUS!
Bilden är hämtad från www.alvsbyhus.se.

KRYPA!

När jag nu ändå sitter här måste jag bara berätta om bebben och krypning. Min bebis har totalvägrat att ligga på mage. Har gjort det hela tiden! MEN nu under veckan har det vänt. Nu kan han ligga en liten stund och drar benen upp under sig... Krypningen närmar sig. Han har tidigare ett par gånger hasat sig fram dvs. dragit sig fram med armarna MEN det försvann och har nu återkommit så smått. Jag hoppas i alla fall att bebben börjar krypa snart och att han inte missar det. Att krypa är bra för motoriken!

Bebben har även upptäckt att han kan springa i sin bil och det ser så roligt ut. Han är ju så liten... Sladdar och eluttag är numer en stor favorit. På ett sätt är det ganska skönt att han kan vara i sin bil en liten stund och jag kan då vila lite (genom att sitta på rumpan) och titta på. Annars är vi för det mesta parkerade vid leklådan! Nu när bebben sitter på egen hand (faller väldigt sällan, LÄS: aldrig), så kan man lämna honom vid leklådan en stund. Inte så att jag springer ut med soporna utan kan gå och hämta telefonen eller ngt. När jag lagar mat så sitter han på golvet, bara han har ngt att leka med.

bgdhgdfhdfh
Bebben när han började hasa sig framåt - i början på januari.




Måste bara visa hur go storasyster är med bebben.

bebbegfdgdfg
Bebben lyser alltid upp när storasyster kommer hem. Hon är världens finaste syster, bebben kunde inte fått bättre. Hon plockar upp honom om ingen annan hinner före. Hon badar och kammar honom. Leker och sjunger för honom, allt som syskon ska göra MEN inte alla gör det. TACK STORASYSTER FÖR ALL HJÄLP!

Glömde...

... ju berätta om helgens stora händelse! Tommy fyllde ju 38 år igår. Han tror att han fyller ju 25 varje år MEN han blev 38. Det var världens sämsta tänkbara väder igår! Snöstorm och kallt! MEN MEN det hindrade ingen. Först kom bebbens morfar och Mona-Lis hit. Morfar skuttade upp för trapporna med ett leende på läpparna, han erkände dock efter en stund att det ibland gör ont i såret. De hade med sig lotter MEN Tommy blev inte miljonär den här gången heller...

Sedan kom bebbens farmor, gammelmorfar, farbröder, Theres och kusinerna hit. Jag tyckte bäst om bebbeflickan! (Får man säga så...?) Kan inte fatta hur med hon har blivit. Träffade henne bara för en vecka sedan och det har hänt så otroligt mkt med henne! KUL! Hon var vaken och med - skrattade och pratade! Kan inte fatta att min bebbe varit så liten. USCH - vad tiden har gått fort! Måste fundera på hur jag ska kunna övertala Tommy till fler barn. Tips emottages!

Bebben vart oerhört trött och kinkade mkt på kvällen, efter 19. Han blir SÅ trött på kvällen... Kan ju hänga ihop med att han sover som en kratta på dagarna. MAX 2 timmar! I och för sig ska jag inte klaga eftersom han sover ju från 19,30 till 7,00. Han knorrar ju förvisso på nätterna med det räcker med att lägga handen på honom. Jag kan inte begripa hur han orkar men min mamma säger att jag var precis likadan när jag var liten...

När bebben blir större vill jag att han blir lika artig och snäll som den stora kusinen. Han är så otroligt snäll och trevlig. Han smiter för det mesta in i ungarnas rum (Tommys barns rum) och ser på teve eller spelar playstation. Han gör inget väsen av sig... Mysig kille!



Glömde...
Här provsitter bebben sin stol, som han ska ha hos sin mormor. Köpt på IKEA. Bilden togs förra helgen.

Nu har ...

... bebben borstat sina icke-existerande tänder och somnat förhoppningsvis för natten. Han har endast knorrat till TVÅ gånger sedan han somnat vid 19,30.

borsta tänderna

I övrigt har dagen gått i matens tecken. Vi (läs: jag) har lagat köttsoppa och det tar ju TID. Tommy har skottat fram bilarna och varit och tankat min bil. TACK! Jag kan ju faktiskt tanka bilen själv men Tommy gör det gärna och istället så tvättar jag eller ngt.

Mormor har varit här idag och det är alltid lika kul och hon är alltid lika välkommen! Hon hade som vanligt med sig en kasse med kläder till bebben. Jag blev superglad! För vi behöver precis det hon köpt. Jag kan inte fatta hur hon vet vad vi behöver utan att säga ngt, det är nog ngt telepatiskt eller så...

Bebben har äntligen fått tillbaka sin matlust och har ätit för glatta livet nästan hela dagen, han är så söt när han äter! Han har dock inte ätit några grönsaker idag, eftersom jag är lika vimsig som vanligt. Har inte gjort i ordning några, MEN nu har jag pureat bådet rotselleri, ärter och morätter. Kött gjorde jag igår och köttfärs har vi hemma sefan tidigare... Måste börja göra matlister till bebben, så att han inte får så oerhört ensidig kost. Något som vi provat i veckan är FISKBULLAR (jag hatar verkligen fiskbullar). Bebben klämde i sig fyra stycken! Kan ni fatta  - en liten kille äter FYRA bullar själv! Helt otroligt! Tommy har fixat så att vi har fiskbullar i frysen... TACK FÖR DET!

GRATTIS PAPPA!

GRTATTIS PAPPA!

Idag blir Tommy 38 år! Stort grattis pappa på födelsedagen!

Hänt i veckan!

I måndags var vi till sjukhuset och hälsade på morfar, som då var vid gott mod. Glad och positiv - som vanligt. Morfar tog bebben på tur på sin "läragåbil" (läs: gåbord). Bebben satt nöjt och njöt! Bebben är en flörtare, han smilar upp sig och tittar med sina bruna ögon. De flesta smälter ganska fort...

I tisdags missade vi bebbesjung på grund av att vi var iväg och hämtade morfar på sjukhuset... Vi skjutsade hem honom till Smedsbyn. Där stannade vi en stund och fick lite fika. Sedan åkte vi hem och eftersom sambon slutade tidigt så fick bebben leka lite längre än vanligt med sin pappa. Det var ju även semladag! Så en semla smaskade jag i mig. Jag hade gärna smaskat två men fick bara en av sambon. Han tkr nog att jag har för mkt graviditetskilon kvar?!

Onsdag var vi på prommis, det var dock lite kallt men vi gick i oerhört snabb takt och var  "bara" ute i en timme. Tur att man har ngn att gå med, annars skulle det vara så oerhört trist.

Torsdag var vi och handlade lite mat och blöjor givetvis. Hos oss går det en massa blöjor. Sedan bebben börjat äta middag bajsar han säkert TRE gånger om dagen, minst! Ett paket med blöjor tar slut på mindre än två veckor... Så har ni lite att lägga pengar på kan ni gärna köpa ett blöjpaket till bebben.

Igår var det fredag och då kom bebbens polare hit. OJ vad de lekte! Jag tror att de känner igen varandra eftersom vi träffas rätt ofta. På kvällen kom sambons son och dotter hit. Vi åt pizza och mös i soffan.

Bebben har under veckan varit lite småsnorig och hängig. Torsdag och fredag åt han väldigt lite, utan ville bara ha mammas tutte. Idag är första dagen som vi fått i han ordentligt med mat... Att han velat ha mammas tutte har varit helt okej, det är bara det att han dragit igång bröstmjölken igen!!! Min tuttar kommer snart att explodera - det gör så ONT! Nåja, vad gör man inte för sin lillprins?! Nu är dock bebben på bättringsväg och det är bra. nu är det dock Tommy som är sjuk. Snorig småfebrig!

Morfar...

... ligger på sjukhus! Detta är vad som hänt: Morfar och hans sambo skulle ut med skotern igår. Han körde runt på gården, när skotern helt plötsligt hakade fast i ngt. Den välte och för att morfar inte skulle få den över sig hoppade han av. Han landade så olyckligt att han BRÖT AV HÖFTLEDEN! Min pappa är envis som en åsna så han klev upp och körde in skotern i garaget... sedan kände han att det inte var som det skulle och de åkte upp på akuten. Där konstaterade de att höftleden var av och att höftkulan förflyttat sig ngt. Det blev akut operation! Operationen gick bra och han mår väldigt bra. Han fick vara vaken under operationen eftersom de ryggmärgsbedövade honom.

Kan inte fatta hur man efter det att man BRUTIT AV ETT BEN klarar av att köra skoter... Det måste ju varit chocken eller ngt. Det kanske inte gjorde så ont, vad vet jag?! Jag har ju aldrig brutit av ngt, peppar peppar.

Vi var dit en sväng idag och han såg pigg och var vid gott mod. Han grämder sig  över Vasaloppet och Paris-resan men det är inget att göra åt. Jag kan tycka att det är trist eftersom han aldrig varit bättre tränad än vad han är nu. Han har ju seedat sig ned till fjärde startfält i Vasaloppet MEN MEN det är inte ngt att göra åt. Hoppas han piggar på sig snabbt. Han är ju en krutgubbe! Han ahr varit uppe och gått idag, varit på toa och det är ju superBRA!

PIGGA PÅ DIG SNABBT PAPPA/MORFAR!

När vi vara på sjukhuset var vi tvungen att sprita händerna eftersom vinterkräksjukan härjar! Hoppas att vi inte fick med oss den hem... MEN det är då ingen av oss som har ont i magen i alla fall. PEPPAR PEPPAR!






Efter sjukhusbesöket for vi iväg till mormor i Boden. Vi var tvungna att kolla in deras hus, som de bygger. Ett enplanshus med TRE sovrum. Det kommer att bli superfint och snart får de nog flytta in. Förrådet och garaget är nog klart i veckan. Hoppas vi får vårt hus snart! Vi fick i veckan veta att grunden är försenad, den kommer om ca TRE veckor (skulle kommit i veckan). Hoppas att när den väl är på plats att det går fort att få huset på plats. Älvsbyhus har väl hyfsad snabb leverans av hus, när grunden väl är på plats.

Bebben har ju även fått en stol att som han kan ha hos sin mormor - den var superkul! TACK MORMOR OCH HASSE!

SJUK + MORFAR PÅ SJUKHUS!

Jaha, så var jag sjuk nu då... Attans - jag som aldrig är sjuk! Var senast sjuk när de snittade ut min bebbe... Det är ju inte så länge sedan men ändå?! Nåja, tur jag har en underbart snäll sambo som tog med sig bebben till farmor så jag fått sova i över en timme idag. Jag har sovit som en kratta i natt och det har naturligtvis bebben oxå gjort, så när jag varit vaken har bebben sovit och när bebben har varit vaken, har jag varit tvungen att vara vaken. Ser för tillfället ut som sju svåra år... MEN MEN så är småbarnslivet!



Min mamma (bebbens mormor) har varit här idag, det är så kul när hon bara dyker upp. Hon vill har sin veckodos bebbe. Mobbe var också här, han är ju här nästan varje dag vilket är superkul!



Ngt som inte är kul är att min pappa ligger på sjukhuset. Han har bänglat med skotern idag... När han och hans sambo skulle ut med skotern har han först tagit en vända på gården och medarna har då fastnat i ngt, vilket ledde till att skotern välte och pappa hoppade av. Han landade otäckt och höftkulan åkte ur led. Har inte pratat med pappa men hans sambo har varit här och berättat. Just nu opereras han och de spikar kulan på plats igen. Snacka om otur?! Stackars pappa! Han som har friår och allt, han skulle ha åkt Vasaloppet om två veckor, de skulle åka till Paris om en månad - inget blir nu av. Lyckligtvis finns ju allt detta kvar! Kan ni fatta att han gick efter detta, de ringde inte efter ambulans utan hon skjutsade honom i bilen... Pappa är envis som en åsna! Han grät inte ens - jag hade bölat som en galning! Jag har ju ingen smärttröskel överhuvudtaget, det är ett under att jag fick ut en bebbe utan att gråta ngt av smärta. Hoppas pappan bättrar på sig snabbt. Vi åker upp imorgon och hans sambo skulle åka upp imorgon kväll. Nu är det Melodifestivalen!


Jobbet!

Idag har vi varit på mitt jobb! Snacka om att jag är efterlängtad - ALLA elever vill veta när jag kommer tillbaka, det är väldigt roligt att höra. Pratade med chefen och vi kom nästan överens om att jag skulle vara hemma hela terminen men dock medverka vid betygssättningen...Bebben har skött sig superBRA! Bebben var glad och många fick se hans fina leende... Visst längtar jag till jobbet MEN tiden med bebben går så fort så jag prioriterar att vara hemma med honom. Jobba hinner jag göra - LÄNGE!

Efter jobbet svängde vi förbi bebbens gammelmormor och Sigge och de bjöd på lunch. Hon är värsta krutgumman, hon tog bebben och bar omkring på honom... Förstår ni 76årig tant med en tiokilosklump! Fantastiskt! Sigge blir 87 år i år och han bar oxå runt på bebben, helt otroligt vilka människor! Bebben blev hemskt trött efter en stund och han tror ju sig inte att sova borta (om inte vagnen är med), så vi åkte hem tidigare. Bebben somnade i bilen och sov hela vägen hem samt att jag bar upp honom sovade och han sov sammanlagt i över 1 och en halv timme... HEJA BEBBEN!

Nu ska vi se ANJA ta guld!

Hjärtedag!

Idag är det hjärtedagen! Har fått världens finaste blommor av min älskade Tommy, TUSEN TACK! Hade inte förväntat mig ngt, eftersom han inte alltid har minnet med sig.

Bebben fick ett litet hjärta att ha i vagnen.... Det räcker åt honom, han förstår ändå inte innebörden av hjärtedagen än MEN nästa år kommer han att förstå mer.

Under dagen promenerade vi in till stan, med vi menar jag "the gang" - dvs jag, bebbe och två andra mammor och deras bebbar. Tokshoppade på HM och fikade och matade våra bebbar... Var en sväng på BRIO (besöker alltid BRIO), kikade in på Duka och sedan traskade vi hem. Vi gick vid 9,50 och kom hem 14,30. Bebben uppförde sig exemplariskt! Han sov hela vägen in till stan och vaknade på HM, satt lugnt kvar i vagnen och tjorvade på... Sedan fick han mat i magen och när jag sedan klätt honom satt han i vagnen, för att sedan somna. EN PERFEKT DAG med bebben på stan!

EN STOR KRAM TILL ER ALLA FRÅN OSS! Hoppas ni får många kramar och pussar under hjärtedagen!

Styrelsemöte!

Glömde ju det viktigaste! Var ju borta igår kväll (styrelsemöte). När jag kommer hem, så sover både bebben och Tommy. Kan ni fatta? Det har väl aldrig hänt tidigare - att bebben sover när jag varit borta på kvällen - han brukar ju sitta uppe och vänta. ÄR JAG INTE LIKA VIKTIG NGT MER?

HELGEN!

Ska bara berätta lite kort vad som hänt i helgen! I fredags var Tommy kvar på jobbet för att hjälpa sin brosa med bilen (har ingen aning om vad de gjorde?). Sedan kom de hit och åt. Bebbens storasyster var här med en kompis, så vi hade full rulle hela kvällen - bebben var speedad! Han blir det när han ska spexa och ha uppmärksamhet hela tiden! Det är bara roligt men det är jobbigt att få honom att varva ned sedan.¨

I lördags var vi på stan och shoppade, se tidigare inlägg. Efter all shopping for vi till bebbens farbror (han fyllde år) och där bjöds det på supergod tårta och fika. Sedan for vi hem och på kvällen tog vi det lugnt framför Melodifestivalen (våra favoriter gick vidare).

Under söndagen kom mormor och Hasse hit. Bebben var superglad! Vi gick till ishallen för att se min kusin spela ishockey... Det blev oavgjort i den matchen! På kvällen kom bebbens morbror Stefan hit och såg film med oss. Summasumarum - en lugn och stillsam helg!

HUSUPPDATERING!
Grunden kommer nästa vecka. Lantmäteriet ska sätta ut tomten i veckan. Det börjar närma sig!

På väg till bebbesjung!

På väg till bebbesjung!
Bebben ligger nedbäddad i vagnen, är lite småsur eftersom han var tvungen att ta på sig en massa kläder, mössan är nog det värsta som finns.

b5
Bebben har precis fått lunch efter allt sjungande MEN vill inte titta när mamma tagit fram kameran.

dfgfd
Okej då mamma, tittar väl upp MEN tänker inte le!

Stilen i soffan...

Stilen i soffan
Bebben har specialstuderat sin pappa i soffan. Ser ni vart han har handen? Pappa upp i dagen :)  Här har bebben sina kalasbyxor - de är perfekta!

Bebben i basketkläder

Så här snygg är bebben i sina basketkläder!

Bebben i basketkläder


MÅSTE bara visa er  - här försöker jag mysa med min bebbe, ser han road ut?
mamma puss

Bebben fick en bil...

.. av sin kusin. Vi var till bebbens farbror och hans familj i helgen och vi hade ju naturligtvis glömt leksakerna hemma (vi är inte alltid de bästa föräldrarna)... Så bebben FICK en bil, den är jättekul tkr bebben.

BIL!
TUSEN TACK KUSINEN FÖR BILEN!


Under lördagen så var vi på stan och shoppade. Vårt mål var att inhandla nya pyjamaser till bebben. Han växer så det knakar.... Vi  har levt i tron att han kan ha strl 74 MEN icket! Allt vi nu inhandlar måste vara i strl 80 eller 86. Detta fyndade vi!
kläder1
VV-tröjan köpte vi på rea! Halva halva priset! Den var dock lite tajt över axlarna så vi får se vad bebben tkr om ngn vecka. Måste komma ihåg att dra den när vi tvättat den, då kanske den blir lite större ...

kl2
Tommy tkr bebben ska spela basket (och ishockey) - han köpte därför ett basketlinne!


kl3
Tröjan till höger fyndade vi på rea för 25 kronor. Helt otroligt! Synd bara att det inte fanns mer billiga kläder. Barnkläder är ju egentligen inte så dyrt (om man inteväljer att köpa dyrt), så vi ska inte klaga.

farmor1
Dessa två plagg fick bebben av sin farmor. Hon har stickat tröjan och den passar utmärkt! Den är dock stickad för ETT ÅR! TACK FARMOR  för kläderna!

VÅRT MÅL var ju  som sagt pyjamser och det köpte vi faktiskt. TRE STYCKEN! Så nu behöver inte bebben sova i tajta pyjamser utan nu kan han andas när han sover... Vi köpte även kalasbyxor (det finns till killar)och det kan varmt rekommenderas. Under overallen är det perfekt och inomhus när bebben ligger på golvet. Enkelt och och inte så tjockt!

När vi kom hem från stan kom vi fram till att nästa gång ska vi bara köpa byxor till bebben.Det är alltid enkelt att hitta bodysar och tröjor MEN byxor hittar man sällan.

Bebben försöker läsa ....

... tidningen med sin pappa.

tidning

Lessnar dock ganska fort och vänder den andra sidan till....

tidning2

Så här funkar det hos oss på helgerna när Tommy är ledig. Bebben väcker först mamma och när hon är vaken (och inte kan somna om) väcker han sin pappa med. Så vi kan inte turas om att sova länge på helgerna, eftersom bebben ska ha oss bägge vakna. Sedan kan vi ligga länge i sängen och bara mysa... Det är det bästa som finns!

Pappa kommer hem...

... från jobbet. Då är bebben så här glad. Jag sätter honom i hallen och säger vart är pappa, då börjar han skratta. När sedan Tommy kommer hem är mamma bortglömd för en liten stund...

pappa kommer hem

Jag blir sjuk...

... har suttit en stund och surfat runt lite - det finns så otroligt mkt fina babykläder. Tänk om man hade gott om pengar, då hade jag handlat massor med märkeskläder till min bebbe. Samtidigt är det nog tur att jag inte är miljonär, då hade jag nog inte gjort annat än köpt bebbekläder. MEN känner ngn att ni har för mycket pengar, så köp gärna lite bebbekläder till min bebbe. Surfa in på www.freshmilk.se - ni kan köpa vad som helst i strl 80 eller 86. Gärna inte i rosa :) tror inte sambon skulle uppskatta om hans son var klädd i "tjej"färg. Bebben har en del "märkeskläder", dock börjar de bli för små och han börjar få urringning och byxorna sitter som korvskinn. Ska köpa lite nya kläder men det blir nog inte så dyra eftersom han växer så det knakar MEN strl 80-86 bör han kunna ha ett BRA tag.

Bebben sover för natten och har inte vaknat en enda gång sedan jag lade honom 19,30. Ett mirakel!!! Det är nog för att han har mer mat i magen. Nu äter vi ju både lunch och middag samt gröt på kvällen. Vi ska snart börja äta gröt till frukost med, mamma ska bara häva den separationsångest som finns. VILL INTE SLUTA AMMA riktigt än... men snart!

Ha det gott!

EN TANKE!

Var ju till BVC igår. Vi började prata om alla dessa mammor och pappor som inte klär sina barn när det är kallt ute. Har flera gånger stött på mammor med barnvagnar som inte haft mössor på sina barn - HUR KATTEN TÄNKER DE?! Har då frågat varför har du inte mössa på bebeisen? De svarar alltsom oftast, han/hon ligger ju i påsen! Huvudet är dock alldeles bart och ingenting för öronen... Mammorna har mössa på sig själv men inte på sitt barn! Ta hellre på mössan på ungen och frys själv mammor! Vad innebär det då att bebisen ligger i påsen? Vad har bebeisarna för kläder i påsen - inga eller? Barnmorskan trodde inte att sånt existerade, jag bad henne ta upp det i föräldrautbildningen. Det är ju superviktigt att man klär på sitt barn ordentligt. Jag törs knappt gå ut med min bebbe när det är -20 grader. Min bebbe har inte varit förkyld och inte haft feber på grund av att vi klätt på honom ordentligt. Nu har han ju dock lite diarré men jag tror itne det beror på att han haft lite kläder uten att hans pappa haft dåligt i magen tidigare samt att storasyster haft vintekräksjuka.

Min bebbe har vanliga kläder, fleece utanpå det och overallen. Mössa, vantar, halskrage (bebben avskyr att ta på sig sin) och tjocksockar samt "skor". Han ligger på en fäll i vagnen och har massor med filtar på och runtom. Jag är rädd för att det kan dra i vagnen därför lägger jag filtar runt bebben också. Han fryser inte - han är alltid varm när vi kommer in...

SÅ SNÄLLA KLÄ PÅ ERA BARN! KOLLA IN:
http://forskolor.jfog.net/vattmyra/index.asp?page=28&p=1&textsort=0

Barnmorskan berättade om otäcka sjukdomar bebisar kan få om de fryser för mkt och för ofta!

Idag...

...11,45 ringde bebbens morbror och frågade om jag hade ngn cykel han kunde få låna. Javisst svarade jag och tänkte att han skulle låna den till sommaren eller ngt. Hade inte en tanke på att han skulle cykla nu, nör det är -25 grader ute. MEN visst skulle han ha den idag MEN jag sade att jag kunde skjutsa honom istället. Han hade kommit ner till bilen och den var stendöd. Inte en tillstymmelse till ström i den. Undrar just vad det kan vara. Det var en himla tur att sambon lämnat "barnbilen" hemma, så att jag kunde skjutsa mobbe till jobbet. Han skulle börja kl 12,00, vi åkte hemifrån 11,55. Vi blev ngn minut sen men jag hoppas de har förståelse på hans jobb. Vilken tur att vi bor nära varandra. Sambon har lovat att gå och titta till mobbes bil i eftermiddag. Det är tur sambon förstår sig på bilar och sånt som jag inte har ngn aning om... Det är ju snällt av honom att titta till mobbes bil. TACK!

Nu är det dags för skidskytte!

Svinkallt!

Nu har det vari superkallt ute i hela veckan. Vi har ju inte kunnat vara ute ngt alls... vilket är jätte trist! Men men vi har istället LEKT i massor. Bebben älskar ju att sitta vid sin lekläda och påta på, bara man sitter där brevid. När sedan pappa kommer hem är dagen räddad för bebben. Han lyser som en sol och är så himla glad.

I tisdags var bebbens morfar och morbror här en stund, det är så bra - för då hinner jag duscha och plocka lite... Vi var bortbjudna på lunch och vi var borta ett par timmar. God mat och trevligt sällskap!

Igår var det då dags för besök på BVC. Vägning och mätning stod på schemat. Viväger nu 10,6 och är 71 cm låbg, allt var som det skulle. Barnmorskan tyckte att vi skulle börja med middag, så bebben fick igår middag för första gången Han var så glad och nöjd! Bebben är alltid glad när han får mat, har aldrig matvägrat och det är jag glad för. Vad gör man om ett barn vägrar mat?!

MAT1
Eftersom bebben haft lite diarré, så fick han blåbär till maten...

mat22
Kul med mat!

b78
Jag vill fota själv!!!

l
Vid leklådan - som vanligt...

Skitväder!

Fy katten vilket skitväder vi haft idag! Det har snöat HELA dagen... Vi har inte kunnat vara ute, istället har vi varit inne hela dagen - skönt men det känns ändå som att man behöver friskluft. NÅJA - nya tag imorgon. Bebben och jag har varit ensam hemma i stort sett hela dagen eftersom Tommy och Emelie varit på leklandet, som nyligen öppnat här i stan.

Idag har bebbens morbror blivit Luleåbo! Imorgon ska vi gå dit och hälsa på. Han hyr en etta möblerad, så han har ju inte behövt flytta en massa grejer utan bara kläder och sängkläder... En del tallrikar, bestick och glas har säkert hängt med i flyttlasset.


Skitväder!
Bebben posar framför kameran i bara blöjan!

Igår var vi på prommis i nästan TVÅ timmar. Kan ni tänka Er att jag fick med sambon... Det ni! Jag behövde inte ens tjata om det :) Han tyckte att han behövde friskluft eftersom han under hela fredagseftermiddagen och kvällen mådde apa, dvs satt på toaletten. Det var säkert ngn släng av magsjuka... Bebens storasyster har ju haft magsjuka i veckan. Hoppas jag klarar mig - hade ju magsjuka när jag var gravid i sjunde månaden och det var inte kul. Hur katten gör man om man är magsjuk och ska amma?! Fungerar det? VILL INTE HA MAGSJUKA! Ifall jag nu åker på magsjuka, blir bebben då sjuk? Om det skulle hända vad gör man då? Jag vill inte att min bebbe ska bli sjuk förrän han kan kommunicera lite bättre än vad han gör idags läget... Hör du det bebben?!


Har förresten lagt bebben för natten - hoppas han bestämt sig för att sova hela natten :)

Coola killen...

Coola killen...

Vår coola kille! Dagen har innehållit promenad och lek - inte så mkt med andra ord... Nu sover bebben natten, förhoppningsvis :)

Pulkaåkning!

Pulkaåkning!

Nu har vi testat pulkan! Bebben satt nöjt i den och gav inte ifrån sig ett pip, vilket vi tog som positivt. Han tycker om att åka pulka!