PÅSK!

Så var äntligen påsken över... Den har inte varit så hemsk som jag trodde den skulle vara. Bebben har varit oerhört duktig HELA helgen. Han har åkt skoter med morfar och njöt så mkt att han somnade. Sett sin första abborre, varit i morfars stuge i Kypas, suttit i mammas bebbestol, fått färg på kinderna, sovit en hel massa (hade ingen aning om att bebben kunde sova så mkt) samt varit världens bästa bebbe. Bildbevis kommer... Har inte hunnit lägga in bilder men det är ju som vanligt.

Sammanfattning PÅSK - Långfredag: vi körde upp till Kypas vid 13-tiden och var framme vid 14,30. Bebben somnade när vi for och vaknade ca 3 mil innan vi var framme. Vi installerade oss och bjöds på god middag, sedan var det basket för hela slanten.
Påskafton: Bebben vaknade 6,00. KUL?! Vi åt frukost och åkte ut med skoter ca 9,30. Bebben åkte skoterpulka med mig och morfar körde. Ha somnade och sov i  FYRA timmar! De övriga pimplade men det var dåligt med napp. Fyra fiskar blev resultatet. När vi kommit tillbaka till sugan tog vi en promenad genom byn och då sov bebben i vagnen igen!!! Drygt en timme - hade som sagt ingen aning om att bebben kunde sova så mkt. Vi bjöds på god älgfilé till middag. SUPERGOTT!
Påskdagen: Vaknade bebben 5,30! Jättekul! Vi var ute med skotrarna vid 9-tiden. Denna dag fick bebben sitta fram där pappa körde. Det tyckte han om, det blåste dock lite grann. STRÅLANDE SOL hade vi denna dag. Påskafton var det molnigt och blåsigt.  Sedan packade vi och åkte hem vid 14-tiden. TUSEN TACK för en trevlig helg morfar och Mona.

På söndagen kom min kära kusin Fia hit, i släptåg hade hon sin kille med sig. Supertrevlig - bra val Fia! Mormor tkr det med ! Hoppas ni kommer förbi fler gånger, speciellt när vi flyttat in i huset. Fia fick göra kladdkaka, eftersom ingen bakat här hemma. Tack för det FIa! Under kvällen såg vi basket och vi vann GULD! Eller vi och vi PLANNJA vann ju guld. GRATTIS! Trodde inte riktigt att de skulle gå hela vägen men de gjorde det.

Igår var vi till mamma och Hasse för att hjälpa dem med flytten. Det var inte så mkt kvar att göra. Tommy och Stefan bar tillsammans med Hasse och nu är det nästan tomt, förutom kontoret. Det blev superfint i deras nya hus. Högt i tak och fint golv. Hoppas ni kommer att trivas där! Bebben var vaken hela tiden, när vi väl åkte hem somnade han i bilen och sov en stund. På kvällen hade vi stora problem att lägga honom - han vägrade sova. Vid 21 somnade han till slut och har sovit till 8,30 imorse. HEJA BEBBEN! Så idag är jag inte så trött. Hinner säkert bli trött innan dagen är slut...

Bilder kommer snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback