Glömde...

Bebben pratar ju en massa nuförtiden och nu har vi fattat att lampa = bampa, banan = bambam, bulle = bulla, bing bing = telefon alternativt ring ring, däää = där.

Bebben har ju börjat peka på saker och tala om vad det är för ngt. Han har en bok som han tittar i och pekar, för närvarande är motorcykeln oerhört intressant.

Datum för första stegen var den 15/6, då stapplade han iväg TRE steg, för första gången... ASKUL! En av bebbens polare går ju rend så vi låg lite efter...

TJING!

HEJ!

Nu har det varit grymt dåligt med uppdateringar på bloggen. Jag tyckte där ett tag att jag var ett riktigt bloggtok men icket... Nåja, ska bli bättre. Nu bor vi som sagt i huset! Vi målar just nu utsidan och det går segt, så förbaskat... men men vi ser ju att färgburkshögen minskar allt mer. Vi har valt att måla vitt och det kommer bli så fint! Klinker och golvvärme har vi fått in i hallen - Tommy har gjort det mesta själv och resultatet vart strålande fint. Ny soffa, soffbord och mitt matbord har anlänt. Det är så fint här - ni som inte varit hit - TA ER I KRAGEN och kom förbi!!! Ska hänga upp gardiner i köket nästa vecka, har hittat underbart tyg. Jag ska sy själv.... det är inga problem med bebbe hemma :)

Bebben by the way - GÅR! Nåja ialla fall släpper han taget och går ett par steg mellan matbordet och skåparna i köket. Tror att max antal steg ligger kring tio, elva. Han ser ut som ett litet fyllo men usch så söt han är. För tillfället är han så in i Norden förkyld, dvs. snorig och rinnig. Troligtvis är det ngn av polarna som smittat honom. Så ni som är rädd om era bebbar kan stanna hemma ett par tre dagar. Svårt att sova på kvällarna har han oxå men det är nog bara en period. Igår kväll fick jag hålla på i TVÅ timmar - snacka om att jag ska hinna blogga på den tiden oxå. Så inget bloggande för min del på kvällstid om bebben ska hålla på och tjorva. Som en mammakollega sade till mig: Kul att ungen varit en pain in the röv hela kvällen och man får en HEL kvart för sig själv innan man däckar i soffan... JAg tyckte det var så himla träffande.

Vad mer har hänt ? Har hunnit jobba i TVÅ veckor. Kul var det men samtidigt trist när jag inte fick vara hemma med bebben, desto roligare tyckte nog mor- och farföräldrarna att det var. de har fått jobba hårt de dagar som jag jobbat. Svetten har runnit men kul har de haft. Bebben är ju inte världens mest stillsamma bebbe, han far ju runt som ett tok kring golven. Här i huset finns ju så mkt att se, framförallt alla skåp som vi har...

Ikväll har bebben roat sig med att reta storebror - han har krupit in i brorsans rum och bankat på skrivarn. Brorsan har då burit ut honom från rummet och bebben har då genast krupit tillbaka... Oj, vad jag skrattade. Han fick säkert bära tillbaka bebben sju, åtta gånger innan vi gick för att äta gröt.

I övrigt är bebben fortfarande världens finaste, gosigaste, mysigaste, sötaste och snällaste. BUSIG - javisst men det kan man leva med.

TREVLIG MIDSOMMAR!

VI LEVER...

... även om det inte verkar så... HAR JU FLYTTAT och levt utan hemtelefon (som vi fort saknar), internet och TV. Nu har vi de två sistnämnda... Mkt har hänt och lite tid har jag.

Kommer uppdatera med bilder och text ngn dag här framöver. Har börjat jobba igen, så nu är det sängen som gäller. Vi har ju haft så varmt och skänt, vilket gör att jag i alla fall är dötrött så här på kvällskvisten.

KOM Å HÄLSA PÅ!

KRAM TILL ALLA