GOTT NYTT ÅR!

Kikar bara in för att önska Er alla ett GOTT NYTT ÅR! Hoppas 2007 blir Ert år! Bebben är nedbäddad och sambon+barn är och skjuter smällare...

Kram till Er alla!

Julklappar!

Julklappar!
Bebben tackar för alla fina klappar som han fick under julhelgen! Bilden är tagen hos morfar...

Att vara mamma!

Det är häftigt må jag säga. Första tre månaderna när bebben skrek, hade vi gissningslekar om varför han skrek. Blöt blöja, hungrig osv. Nu är det som en annan värld. Äntligen har vi knäckt koden! Nu förstår vi varför han skriker och det kan jag tala om är hur bra som helst. Nu behöver man inte panikspringa varenda gång  bebben öppnar truten. Jag väntar en stund och hör efter... Perfekt! Detär ju inte så ofta bebben är i ett annat rum men ändå.

När sambon är hemma och håller i bebben och jag går förbi och bebben sträcker ut armarna mot mig, då är jag världens lyckligaste! Kan ni fatta en liten bebbe som är helt beroende av oss, föräldrar, visar klart och tydligt att han vill vara i mammas famn. Hoppas att alla som vill får uppleva denna känsla. Det är oerhört svårt att sätta ord på!

Bebben blir sex månader om ett par dagar och jag kan säga att jag förstår varför folk skaffar fler bebisar. Tiden rinner bara iväg! Det känns som att det var igår vi kom hem från BB. Tänk hur det ska vara när bebben är 15 år. Kan man fortfarande kalla honom för bebben då? Sambon är hemskt munter när jag pratar om fler barn. Han kan inte vänta på att skaffa fler barn! Han tkr att TRE inte alls är tillräckligt utan vill ha en hel bunt. Jag fick tjata mig till bebben, undrar just hur det ska gå med nästa. Hade tänkt att jag skulle få en liten bebbelina... Ska fundera på det!

Det som är nytt på bebbefronten är att han sitter själv nu. Ibland får han naturligtvis slagsida men han är riktigt stabil. Han vill inte ligga på mage på golvet och han vill inte vara i sin lära-gå-bil. Han ska sitta eller stå! Vad gör jag nu? För ni ska inte tro att bebben roar sig själv många minuter under dagen - NÄE - han ska vara i famn, så att han ser omvärlden. Jag tkr att det är ganska mysigt men känner i axlarna att han börjar bli hanska tung. Vägde sist hos barnmorskan 9,3 kg... MEN jag ska inte klaga tiden är så kort när han är liten.

Sambons lillebror blev pappa igår - gå in och titta på bebbisar så får ni se.


Julafton hos mormor!

Under Kalle for vi iväg till mormor. Vi missade Kalle i år igen, men nästa år ska vi fira jul hemma och då ska vi inte missa det.

mormor1

Så här fina grejer fick bebben av mormor, mormors sambo, morbror och av mig och sambon. "Skorna" var bland det bästa om jag får bestämma.

mormor2

Bebben fick en hel hög till med prylar och givetvis kläder till mammas stora glädje.

Wayne Rooney

Mormors sambo tkr att bebben ska bli nya Wayne Rooney och lira för Man Utd. Där råder det delade meningar, eftersom jag vill att han ska spela för Arsenal och sambon vill att han ska bli hockeyrpoffs. Bollen fick han (och det var den första) av mormors sambo.

mormor5

Bebben var oerhört nöjd med julafton och ligger här i sin nya pyjamas. Vi sov över hos mormor och fick sova i deras Tempursäng. Den var lika hård som ett golv och den var oerhört svår att vända sig i...

mormor6

Bebbens pappa ville inte vara med på bild!

TACK mormor, mormors sambo och morbror för de fina klapparna!

Julafton hos morfar!

Dagen efter "lilla jul", dvs på julafton, startade vi tidigt för att åka till morfar. Han bor ett par mil bort. I vanliga fall brukar vi fira jul med min pappa, bebbens morfar, på juldagen men i år funkade inte det. Min lillebror, bebbens morbror, jobbade julaftonskväll och juldagen. Han gick sedan på fest på juldagen och var lite bakis under annandagen... så vi firade jul med morfar under dagen på julafton.


morfar

Bebben var så här glad över att få åka bil. Han tkr inte alls om bilåkande, har ingen aning om varför!

morfar1

Så här vackert var det när vi kom fram till morfar... Vi fick snö på julafton!

morfar2

Tomten (alias morfar) mötte oss i dörren och efter jullunchen delade han ut julklappar till alla som varit snälla.

morfar3

Bebben fick en lära- gå-bil av tomten! TACK snälla tomten! Sambon var nöjd eftersom det är mercafront på den... Sambon och morfar satte ihop den och bebben provade. Var lite skeptisk till en början men det blev bättre och är ju riktigt nöjd med sin bil.

morfar4

Morfar hade bakat en tårta! Den smakade sisådär...

Bebben fick även en body med texten "blivande hockeyproffs" - sambon blev perhört nöjd. Byxorna som hörde till var även de fina! TACK - för de fina klapparna!

Klappar från "lilla jul"

Nu har jag äntligen lyckats få tummen ur och lägga in bilderna från julafton. Detta innebär att bebben sover just nu, vi får se hur länge till... Bäst att skynda sig!


Farmors klappar
Kläderna till vänster fick bebben från farbror och hans tjej (sambo) - de som fått en bebbeflicka imorse! Allt annat på bilden är från farmor - TACK! I mitten ligger en nattlampa med Nalle Puhmotiv. Tror att de fattat att min bebbe (läs JAG) gillar Nalle Puh.


FArmors klappar1

Kolla in vilka coola bilkläder bebben fick av farmor - TACK!

Farmors klappar2

Bebben fick en grön tusenfoting av farmor samt en bok med mjuka bilder i. Pusslet fick bebben av sin farbror och hans fru och kusinen... TACK!


Kusin klapp

Kusinen hade även med sig ett örngott med Ior som motiv. Snacka om att bebben vart superglad! TACK kusinen!

Det här var från "lilla jul", som vi firade dagen innan julafton!








Ang. bebbeflickan

Hon har tydligen väldigt mörkt hår och mer hår än sin far. ÅH - det ska bli så spännande att få träffa den lilla tjejen, nu kanske jag kan få handla lite flickkläder... Kan ju inte köpa rosa till min bebbe direkt! Än en gång ett stort GRATTIS! Undrar just hur min bebbe kommer att reagera på den lilla tösen?! Han kanske ska stoppa henne i munnen ?! NÅJA - det ska bli spännande som sagt!

BEBBEFLICKA - VÄLKOMMEN!

Idag fick min bebbe en kusin - en flicka! Hon var egentligen beräknad till den 30:e MEN hade oerhört bråttom ut. De kom in på förlossningen imorse kl 7,40 och hon slank ut vid 10-tiden. Har inte riktigt koll på exakta tiden. Hon vägde nästan 3500 g och var 49 cm lång. Ett stort GRATTIS från mig och min bebbe till sambons lillebror och hans tjej! Välkommen bebbeflickan! Bebbens farmor är extremt glad eftersom endast ett av de fyra barnbarnen är en flicka. Nu har hon dock FEM barnbarn varav två av dessa är flickor.


Annandagen...

... har varit oerhört lugn. Tog vagnen och sambon och promenerade in till stan. Sambon var inte särskilt pigg på promenera men jag gav mig inte! Väl där mötte vi upp min mamma och hennes sambo, vi fikade och sedan for vi hem igen. Sambons bägge barn kom förbi och vi åt mat - INTE JULMAT! Sedan gick de tillbaka till sin mamma, vilket var trist!. Apropå det här med att sambons barn, jag tkr det är skittrist att inte få fira julafton med dem. Är/bor med dem en stor del av året men inte julen! Nåja - hoppas det blir bättre med det! Jag och sambon intalar oss att det blir bättre när vi flyttar i hus och får större yta, det får tiden utvisa.

Nu är julen slut och jag med! Tur det är vardag imorgon igen - ska lägga in bilderna från julen...

Jul...

Nu har vi firat jul i dagarna tre... är helt slut och totalt färdig. Skulle egentligt innan julafton skriva GOD JUL till Er alla men hann inte. Helknäppt! Har egentligen inte tid nu heller men sammanfattar kort vad som hänt sen sist.

Dagen innan julafton hade vi lilla jul, eftersom sambons barn firar jul med sin mamma i år. Detta innebar att sambons HELA släkt kom hem till oss. Vi var 12 personer. Vi drack glögg och knaprade pepparkakor för fulla muggar. Tomten var förbi och en av farbröderna fick vakta renarna på taket... Bebben fick en hel hög med klappar (bilder kommer) och vem fick öppna dem - JAG! Oj, vad det är roligt att ha bebbe på julafton... TACK Sambons släkt för alla de fina klapparna! Vi hade jättetrevligt och bebben hölll sig vaken till 23,15, sedan slockande han helt utmattad. Han vaknade inte en gång förrän kl 05,30 - bra jobbat bebben! Han somnade förvisso om och vaknade till ordentligt vid 9-tiden. Skönt med sovmorgon på julafton!

På julafton bar det iväg till min pappa. Där det bjöds på jullunch. Gott och trevligt! Även där fick bebben en hel hög med klappar! Mamma öppnade! (bilder kommer). Måste dock berätta att bebben fick en lära-gå-BIL med Mercedes front (bebbens pappa är oerhört glad för denna). Bebben ser jätterolig ut när han sätts ned i den. Han backar bakåt - han och sambon har jättekul! TACK MORFAR FÖR DEN FINA BILEN!

Efter jullunchen bar det iväg till bebbens mormor. Vi missade Kalle i år igen! Där fick vi mer mat och mer klappar. Bebbens morbror jobbade fram till 17 och det var bra, eftersom vi redan var så mätta efter jullunchen. Middagen serverades vid 18,30 och klapparna delades ut vid 19,30. Bebben fick sin första fotboll! Han ska bli proffs, det har jag bestämt. Tyvärr vill sambon att han ska bli hockeyproffs, så vi får se vem som vinner! Vi bestämde oss för att sova över i Boden och det var himla skönt att inte behöva stressa hem under kvällen. Bebben somnade redan vid 21-tiden och vaknade endast 2 gånger! TACK mormor, mormors sambo och morbror för de fina klapparna!!

Under juldagen åkte vi och tittade på min mammas och hennes sambos hus som de bygger och det kommer att bli superfint MEN inte lika fint som vårt. Eller hur mamma?! De flyttar in samtidigt som vårt hus kommer... När vi hade sett deras hus åkte vi hem och duschade böt om och for till sambons mamma. Där fick vi mer mat MEN inga fler klappar! Nu är vi hemma igen och bebben sover gott. Han har inte vaknat en enda gång!!!

Nu ska vi se Prison break och sedan gå och sova eftersom det är REA imorgon!

Sittdel + vagn

Sittdel

Här provar bebben sittdelen och den ser lite stor ut MEN vi satte dit fällen och filtar, så nu ser den inte lika stor ut.

Liggvagn

Så här ser min vagn ut! Nu är liggdelen borttagen och sittdelen är ditsatt. Fungerar klockrent!

Är faktiskt ganska nöjd med vagnen MEN om jag hade fått välja vagn idag så hade jag tagit ett mindre chassi och en sufflett som går att dra lite längre ned. Jag ska inte klaga, min bebbe klagar ju inte!

Glömde...

... vi har ju nu bytt frånliggvagn till sittvagn. Vi har tagit bort liggvagnsdelen och monterat fast sittvagnsdelen. Bebben har fått ligga med benen börjda och inte sovit bra i vagnen. Idag har det gått bättre! Kan inte fatta att min bebbe har blivit så stor... Vagnen blev som ny! Man kan tro att jag köpt en helt ny vagn. Nu är den mkt lättare att köra. Liggdelen måste väga mer än sittdelen och det gör mig absolut ingenting.


Glömde...

Gröttajm!

Gröttajm!

Nu har bebben fått gröt i magen och sover gott i sängen. Tyvärr inte i sin säng utan sover i dubbelsängen! Det skriver jag bara eftersom sambon läser detta... tkr att det är ganska mysigt att krypa ihop bakom bebben. Sambon tjatar om att han måste sova i sin säng MEN jag hävdar att bebben ngn gång kommer att bli stor och vill inte sova med oss.

Idag har vi varit i farten hela dagen. Promenad på morgonen i nästan 2 h. Sedan for vi och handlade lite julmat. Till nästa år ska jag planera bättre! Vid 14-tiden åkte vi in på stan, eftersom jag inte kpt mina julklappar färdigt... USCH - jag hatar trängsel på stan. Jag hade bebben i vagnen och det var nästintill omöjligt att ta sig fram, för tro inte att folk flyttar på sig. Sambon fick komma och hämta oss och vi for hem till lugn och ro.

Har nu handlat julklappar till ALLA! Är faktiskt ganska nöjd med mina inköp, hoppas de som får oxå blir det. Kan ju inte skriva här vad folk ska få i julklapp men rapportering kommer senare.

Har funderat mkt krring julen och firandet. Nästa år kommer vi inte att fara ngnstans, Då kommer vi att vara hemma! Nu under julen ska vi åka till min mamma, pappa och sambons mamma. Vi har fått dela upp julhelgen i TRE, för att hinna besöka alla. Vi brukar oftast vara oerhört trötta under mellandagarna, sambon ska jobba då och behöver vila under julen. I år är vi dock lediga under annandagen :)

Dax att se Fuglesang landa!

JUL!

JUL!

Måste snabbt berätta lite om julen...

I år ska vi fira med min mamma... Först åker vi till min pappa på julafton för att sedan fortsätta till min mamma. Sambons mamma träffar vi dagen innan hemma hos oss, då vi har lilla jul. USCH - vilken stress! Nästa år när vi bor i hus, åker vi ingenstans under jul - alla som vill får komma till oss och de som inte vill får stanna hemma!

Har inte hunnit handla alla julklappar i tid i år igen. Måste ge mig ut imorgon, bland alla andra sista-minutenhandlare... Kan det bli värre?! Så ni som förväntar er välgenomtänkta klappar, får tänka om. Harn ni tur får ni sockar i rätt storlek!

Nu är det dags att sova! Det är en dag imorgon igen!

ps. det är faktiskt ganska kul att blogga! ds

NUTID!

NUTID!
Bebben sover gott i vagnen!

Våra dagar ser ut på samma sätt. Vi vaknar vid 7,30, ligger å myser i sängen och vill helst inte kliva upp. Upp kommer vi vid 8,00, då får jag fika frukost och bebben tjorvar på i sin egen stol. Sedan går vi in på toaletten och gör oss klara för dagen. Sedan ser vi nyheter vid 9,00 och sedan går vi ut med vagnen vid 9,30-10,00. Då går vi tillsammans med andra i föräldragruppen... Är hemma vid lunch och då får bebben äta potatis och ngt. Vi smakar på olika saker, nu är det morötter som gäller. Vid 14 försöker jag få bebben att sova och han sover då allt mellan 20 min - 1 h. Vid 16-tiden kommer sambon hem och bebben spelar lite pajas för honom. Jag och sambon äter middag vid 17,30 och bebben sitter och tittar på, vilket börjar bli oerhört jobbigt. Han vill ju oxå ha!

Vid 19-tiden får vår bebbe gröt (äpplegröt, för tillfället) och sedan badar han vid 19,30. Sover gör han förhoppningsvis vid 20.

Bebben äter bröstmjölk, vid övriga mattider. Dessa flyter lite mer och är inte fasta!

Bebben - hemkommen

Bebben - hemkommen
Så här vaken var vår bebbe, dagen efter vi kommit hem från BB/avd 56.

Förlossningen...

... var en upplevelse och alla upplever saker på olika sätt. Hade inte hunnit tänka så mkt på förlossningen, det jag hade funderat på var hur ont det skulle göra. Fick höra av många att det gör inte så ont som man tror... En arbetskamrat talde om för mig i förväg hur ont det skulle göra och det var BRA. Så här gick det då till:

Vattnet gick på torsdagen den 7/7. Vi var hemma hos min svärmor, eftersom hon fyllde år. Var på toa och pinkade, när jag sedan hade dragit upp trosorna så började det rinna vatten efter benet. Jag ropade genast på sambon att han skulle komma. Tyckte det var oerhört pinsamt att jag pinkat på mig hemma hos hans mamma. För det var vad jag trodde och när jag sade det till sambon, tittade han på mig och sade att det var vattnet som gick. Trodde att han i en sådan situation skulle bli kolugn men icket. Han blev lite uppstrssad och började ropa på sin mamma. Vilket var oerhört skämmigt! Det bara rann efter benen och plaskade på toagolvet... Fick hoppa in i duschen och ta av mig trosorna och låna ett par av svärmor. Ringde förlossningen som sade att vi skulle komma in. De var oerhört trevliga och vänliga. Vattnet gick omkring 16-tiden och vid 18,30 var vi på förlossningen.

Där kopplade de på en CTG-kruva för att kolla så att barnet mådde bra, bebben mådde oerhört bra. Fick åka hem för att återvända på fredagen vid 18-tiden. Under fredagen gick jag en massa i trapporna och promenerade mkt! Hade inte en tillstymmelse till värkar... När vi kom in på fredagen så togs en massa prover, fråga inte vad, och CTG-kurva gjordes. Bebbben mådde fortfarande bra! Fick åka hem återigen, för att komma tillbaka på lördagsmorgonen vid 8-tiden. Jag kommer ihåg att jag sov dåligt den natten, åskan gick i omkring EN timme.

När vi kom in på lördagen så kollade CTG och provsvaren gicks igenom. Vid 11-tiden beslutades det att jag skulle sättas igång. Det innebar att jag fick ett dropp som skulle stimulera värkarna. Efter drygt en halvtimma började jag få mensvärk. De ökade droppet och sedan gjorde de en undersökning, jag var öppen 2 HELA cm ( för att kunna föda ett barn ska man vara öppen 10 cm) - då kändes bebben långt borta. Fick dropp hela dagen, ända fram till 24,00. Då kollade de igen om jag öppnat mig ngt och det var bara 2 cm. Fick en spruta för att kunna sova och sambon åkte hem!

Vaknade 7,30 på söndagen och hade inte ongt ngnstans. Började fundera om bebben verkligen skulle komm ut... Sambon kom och droppet drogs igång igen. Fick även en ballong som skulle göra att jag öppnade mig mera... DEt gjorde så fruktansvärt ont! Ballongen släppte efter ett par timmar och värkarna började komma igång på allvar. Vid 14,30 hade jag så oerhört ont att jag knappt kunde stå upp och barnmorskan började diskutera vilken bedövning jag var intresserad av -  då börjar jag frysa! Barnmosrkan tar tempen och den visar 39,8, jag blev förvånad! Är en ganska lågtempad person och brukar inte kunna stå på benen när jag har över 38 i feber... CTG-kurvan visade att bebbens hjärtslag ökade och sambon började bli oerhört nervös. Jag fattade ingenting. Barnmorskan såg mig i ögonen och sade att bebben skulle snittas ut. Jag talade då om för henne att hon kunde gå till grannen eftersom jag planerade att föda detta barn på "rätt" sätt. Hjärtslagen på bebben ökade än mer och barnmosrkan ringde och sa KOM HIT NU! Doktorn kom in och de beslutade om att jag skulle snittas akut. Då blev jag nervös! Såg på sambon att han var otroligt uppjagad och pratade med läkaren om att det måste gå fort... Tidsbegreppet förlorade jag där och då men jag vet att bebben kom ut 16,45. Jag fick ryggmärsbedövning och var vaken. När bebben plockades ut hördes ingenting, barnmorskan kom och visade upp honom och jag säger då: titta hon har en snopp. Sambon går ut med bebben och mig häftar dem ihop, blir sedan skjutsad till uppvaket.

Sambon kommer dit efter en stund och vi gråter av lycka ihop. Han hade med sig kameran så att jag fick se bilder av prinsen! Bebben skrevs in på avd 56, eftersom han hade 39,9 i feber när han föddes...

Allt gick bra! Det blev inte som jag tänkt mig MEN det gick bra! Jag klarar definitivt mer än vad jag tror. Utan sambon hade jag nog haft en jobbigare förlossning - han var ett stort stöd! Det är svårt att sätta ord på själva förlossningen MEN alla upplever olika.

Vi fick ligga kvar i drygt en vecka på sjukhuset, eftersom bebben var sjuk. Han piggade på sig eftersom och var helt frisk när vi skrevs ut.

Jag kan tyvärr inte säga att det var rosaskimrande när jag fick hålla i honom för första gången eftersom jag fortfarande var drogad MEN han var och är den sötaste bebben som finns!

TUSEN TACK till ALLA inblandade!!!

... gravid

... berättar lite snabbt om min graviditet. Innan jag blev gravid hade jag inte så många funderingar om hur det skulle vara. Jag mådde bra hela tiden, förutom att jag mådde lite illa i början. Blev förvisso yr när jag sprang och cyklade men i övrigt var jag i bra form. Jobbade fram till dagen före midsommar och fick sedan barn 9/7-06. När det började sparka och röras inne i magen, då känner man sig oerhört stolt och tänker ofta på vad det är för krabat inne i magen. Så för er som undrar hur det är att vara gravid - DET ÄR EN OTROLIG UPPLEVELSE! Jag hade dock svårt att fatta det och har det fortfarande... Jag märkte på vägen att jag blev större och större, blev till och med stoppad på stan av två unga tjejer som undrade hur många bebisar jag hade i magen. Det kändes ju lite knäppt eftersom jag inte tyckte jag var så stor. Jag har sett bilder - JAG VAR INTE STOR JAG VAR ENORM! Gick upp drygt 20 kilo, har lite svårt att få bort de sista kilona.

Nu vaknade bebben - ska gå och kika...

DOPET!

Dagen efter fotbollsgalan var det dags för dop! De flesta som jag pratat med, hade berättat om hur deras bebisar skrek sig genom dopet och jag trodde verkligen att vår skulle göra det med. När vi gick fram till altaret skrek bebben men när prästen sedan började sjunga blev Elias knäpptyst, antingen chockskadad eller så sjöng prästen fint. Skulle tro att det var det senare. Själva dopakten gick bra och efteråt bjöd vi på fika. Jag hade gjort smörgåstårta och min mamma hade köpt tårta. Dopet genomfördes i en liten mysig kyrka, som heter Mariakyrkan och finns i Sävast. Vi valde att ha dopet där, eftersom jag är uppvuxen där. För er som inte var bjudna kan jag meddela att vi endast bjöd mor- och farföräldrar samt morbror och farbröder… 


dop - elias
Så här snygg var bebben under dopet!


Tack mormor för den goda och fina tårtan! 


En smörgåstårta med räkor och en med skinka och ost.  

Vi fick flera underbara doppresenter! TUSEN TACK TILL ALLA! Ett tips till Er som inte vet vad ni ska köpa – ge bort ett fondkonto i barnets namn. Det är perfekt att få! Se bara till att bägge föräldrarna måste skriva under för att det skall gå att ta ut pengar….




Lite kort om mig....

...dömer fotboll på förbundsnivå. Det låter värre än vad det är. Dömer damer div 2 och går som AD i damettan. Vi får se vad som händer under nästa år. Min plan var att jag redan i augusti skulle döma fotboll igen - planerna slopades! Kan inte fatta hur jag trodde att det skulle vara möjligt.... Min bebbe gjorde inte annat än åt första TRE månaderna. Han gör det ju fortfarande men nu är det inte lika ofta. Visst finns det mammor som pumpar ut och lämnar sina bebisar MEN jag valde att inte göra det.

Jag blev bjuden på Norrbottens fotbollsgala och ordnade därmed barnvakt. Mormor och hennes sambo samt morbror skulle ansvara över bebben en kväll. Hade pumpat ut bröstmjölk, i fall bebben skulle vakna och vara hungrig. Vi for iväg vid 19,30. Hann ringa hem flera gånger under kvällen. När jag sedan ringde hem vid 22,00, var bebben vaken och jag hörde honom skrika. Vi lämnade omedelbart galan och for hem… Bebben låg då nedbäddad och sov gott i sängen! Det dröjer ett tag innan jag lämnar bebben med barnvakt igen! Men ngn gång måste det ju ske...


Mormor

så här glad var bebben när jag och sambon åkte på fotbollsgalan...

Jag...!

HEJ! 
Jag heter Sara och är 28 år. Blev mamma för första gången i juli, den nionde för att vara exakt. Har nu bestämt mig för att ge mig in i bloggträsket – främst för att hålla de som inte bor på plats (dvs i Norrbotten) uppdaterade om min/vår bebbe. Ni som inte har ngn aning om vem jag är, kan jag tala om att jag är, när jag inte är mammaledig, lärare på en 6-9skola. Det är ngt som jag verkligen inte vill skryta med nu när huvet är fullt med amningshormoner. Är sambo med min bebbes pappa och vi bygger hus.  Sambon har TVÅ barn sedan tidigare, de är 9 år (flicka) och 16 år (pojke). Nu vet ni det mesta om mig… Började blogga för drygt en vecka sedan MEN jag lyckades på ngt konstigt sätt, få alltihop att försvinna… Det är så typiskt mig, skyller på amningshormonerna! Så här ser min bebbe ut:

fem

Datum stämmer ej! Här är han FEM månader! 


nyfödd

Nyfödd! Datum stämmer inte!

BLOGG!

HELA BLOGGEN FÖRSVANN!

Va katten hände?!!

Ska fixa till imorgon... attans vad jag är klantig!

SOV GOTT!