Onsdag...

... har gått i gnällighetens tecken, tyvärr! Undrar om bebben får några tänder eller om han bara är lite gnällig....?! Nåja, det lär ju tiden utvisa. Flera av bebbens polare är eller har varit sjuka på ett eller annat sätt, han kan ju vara på g att bli sjuk. Har kollat tempen idag men ingen feber och det var skönt. Imorgon kommer det att bli en BRA dag, det vet jag!

Igår var vi på bebbesjung och det var jättekul, vi var ju inte där förra veckan eftersom det var så superkallt ute. Det är riktigt mysigt att sjunga en liten stund och sedan fika. Bebben är alltid glad och vill gärna hoppa eller sitta och gnaga på ngt. Igår kände han till och med igen vissa låtar. Heja bebben! Vi önskade Mamma Mu, har intalat mig själv att det är bebbens favvolåt MEN egentligen så är det nog min...

Idag har vi varit till mobbes nya lägenhet. Han ska flytta hemifrån vid 27 års ålder :)    Skämt åsido, han har ju faktiskt bott i USA i två år, så han har ju inte hunnit. MEN på lördag ska han flytta in... Han kommer att bo alldeles runt hörnet - det är lite skillnad om man jämför med hur långt avståndet var när han bodde i USA, närmare bestämt i Washington DC.

Vi har även hunnit på en lite prommis och det var skönt att få röra på sig MEN attans vad kallt det var. Ikväll har vi lyssnat på musik, sambon spelade lite dansband för bebben och då somnade han. Det är enbart positivt! Vi vill ju inte ha ngn dansbandskung.... men i och för sig så spelar det egentligen ingen roll. Nu lät det precis som att vi bara spelat dansband men det har vi inte - vi lyssnade på Pink, Basshunter och I wish I was a punkrocker. Bebben gillade Basshunter!

Bebbens låt är förresten Booten Ana (stavning?!), den spelade vi på förlossningen under de fyra dagarna som vi var där...Den låt som går här hemma nu är punkrocker-låten!

Ikväll har sambon legat med bebben tills dess att han somnade - det har aldrig hänt! Nu kanske det blir enklare med läggningarna?!

Imorgon drar vi iväg till Bensbyn för att hälsa på bebbens polare där. Hoppas bebben inte skriker hela vägen...

Veckan gick...

... i superfart! Huvaligen vad tiden går fort! Bebben blir 7 månader nästa vecka - kan inte fatta! Förra veckan gick i sömnens tecken. Bebben bara sov och sov! Med det menar jag att han sov längre än sina halvtimmar - han sov timmar. Fyra pass om dagen med en timmes sömn varje dag - det ni! Men nu är det ny vecka med nya tag, nu är vi tillbaka i gamla gängor igen. Bebben sover sina halvtimmar och jag hinner inte göra ngt, som vanligt. Bebben har bestämt sig för att vakna vid 3,30 (samtidigt som sambon kliver upp), då ligger bebben och pratar och skrattar. Jag vänder honm ryggen och efter ngn timme somnar han om... För att vakna igen vid 6-tiden, då får han mat och sover till 8. Jag ska egentligen inte klaga MEN jag har aldrig varit så trött som jag är nu!

Förra veckan var vi med bebbens polare varje dag! Det är tur att man har ngn att umgås med om dagarna. Det kan lätt bli lite enformigt om man bara trampar på hemma själv...

I lördags storstädade vi lägenheten - vi hann bara städa halva lägenheten, innan bebben så hade vi lätt hunnit städa HELA lägenheten på en dag MEN nu under bebbe-tid, så hinner vi inte det. Efter städningen kom bebbens morbror hir, vi lämnade honom och bebben och for på Kvantum och handlade. Snacka om att maten blivit äckligt dyr! Alltid när vi handlar så kostar det minst 1200 kronor! Kan inte fatta... Det gick bra att bebben var drygt en timme på egen hand med morbror... Det bådar gott inför framtiden, eftersom morbror säkert kommer att få "barnvakta" fler gånger.

Under söndagen skjutsade sambon bebben till farmor. Där lämnades bebben i nästan 2 timmar, det för att vi skulle få tid till att välja tapeter och golv till vårt hus, som by the way snart står på plats. Enligt farmor så gick det jättebra, bebben hade ätit och sovit en stund. När vi sedan kom för att hämta honom blev han så glad att han grät... Sedan köpte vi honom en pulka på Barnens Hus. Har ju bestämt mig för att mitt barn ska bli ett utebarn och inte ett innebarn. Undrar om jag får som jag vill...?

Bebbe+flaska
Bebben gillar att dricka ur mammas vattenflaska.

VVkille
Vår Villervallakille!

Leklädekille
Vår kille i favoritpositionen - VID LEKLÅDAN! Lägg märke till att han inte leker med sina leksaker utan med en vanlig hederlig plastslev!

TRÖTT
En slagen hjälte! Sover gärna på mamma och pappa...

tutte
Vår bebbe är ju ingen tuttunge (gillar ju bara mammas tuttar - HEJA MAMMA!) MEN han har ju kommit på att om han drar ut tutten ur munnen så låter det plopp och det är ju superkul! Pappa och bebben har superkul tillsammans när de ploppar....

leklåda igen!
Pappa gillar att leka med leklådan och bebben gillar att pappa är med. Lägg märke till taxarna på tröjan!

pulka!
Söndagens inköp! Pulkan heter Froggy, ett passande namn till vår bebbe!

Stolt storasyster på BB

Stolt storasyster på BB

Så här stolt var storasyster på BB. Datumet stämmer ej! På denna bild är bebben endast 4 dagar, det känns som en hel evighet sedan - vart tog tiden vägen?!

Storasyster

Storasyster

Så här söt är bebbens storasyster... Hon är för det mesta med kompisar eller så pratar hon i telefon MEN hon är fruktansvärt snäll. Leker med bebben och sjunger för honom.

Bebben - glad!

Idag har vi varit till en av bebbens polare, där bjöds det på lunch och fika (det är samma polare som vi var till igår...).

Polare
Bebben lånade polarens bebbegym och tyckre att det var superkul. Som ni ser har ju bebben tungan rätt i mun!

på kvällen
På kvällen kom mormor och morbror hit. Mobbe skulle kolla på en lägenhet alldeles i närheten och de passade då på att få sin bebbedos... Nu dröjer det nog ett tag innan de kommer hit, eller? Man undrar ju om man blivit ratad som mamma nu, kolla blicken som mormor får av bebben...

Har ju glömt visa...

...inköpen från i fredags. So here it comes -

Klädinköp'
Allt är från Lindex... Tre tröjor och ett par byxor!

Det är egentligen dumt att bara köpa tröjor, för det är egentligen byxor vi behöver... MEN vi får gå fler turer till stan :)


Hus...

Hus...
Det är inte sambon som sitter i grävmaskinen, utan ngn som han känner. Ngn från hans jobb...

Huset...

Hus 1

Så här såg vårt "hus" (läs: tomt) ut i somras... Sambon håller på att fixa för att huset ska kunna resas...

Brrrr......

....... idag är det riktigt kallt ute. Vår termometer visar 25 minus! Vi ställde in bebbesjung idag och ska snart gå till en av bebbens polare och fika. Det är bara det att bebben sover! Men men det löser sig säkert...

Igår var det en händelserik dag! Det var attans kalt igår med. Nästan 20 minus MEN vi var ändå på prommis. Vi gick till blomaffären och köpte blommor, eftersom en av tjejerna (mammorna) i vår BVC-grupp fyllde år. Har aldrig gått så fort i hela mitt liv, tror jag! Det var kallt och blommorna skulle ju inte få frysa. Min bebbe vaknade ju givetvis innan vi kommit hem och det gjorde att tempot ökades... Sedan gick vi till mamman och fikade, vi bjöds på supergod tårta. Snackade lite skit och gick sedan hem. Det är jättekul att ha ngn att umgås med på dagarna, det gör ju att dagen inte känns så lång.

Natten mot måndag fick bebben rejält med magknip. Det var jättehemskt. Ingenting som vi gjorde hjälpte! Han skrek i ca 2 minuter för att sedan pausa lite och hämta andan. När pausen sedan var över började han om med skrikandet och så höll det på i nästan TVÅ timmar. USCH! När allt var över och bebben mådde bättre, brände han av ett enormt leende och var sig själv igen. Då kunde vi andas ut. Vi kom fram till att han hade magknip eftersom sambon (no hard feelings) lät bebben slicka på en isglass. Bara ett litet slick men bebbens mage fixade inte det. Så nu vet vi det! Efter magknipsperioden sov bebben i ett svep fram till 09,00 på morgonen. Snacka om att han var helt färdig! Jag var tvungen att lämna sovrummet när bebben somnat för att gråta en skvätt - vilken tönt man blivit!

Sambon och jag håller som bäst på att välja tapeter och golv till vårt hus! Vi är inte överens och två starka viljor ska enas... Blir det inte skilsmässa nu, så kommer vi hålla ihop för tid och evighet. Jag har lite på känn att jag kommer att gå vinnande ur striden, eftersom sambon har fått välja ett enormt dubbelgarage. Vi får väl se om han håller med mig eller inte... Jag hoppas vi kan komma överens för att vi vill ju båda att det ska vara fint och att vi ska trivas. Det enda rum vi är överens om är bebbens rum! Jag ahr hittat den finaste tapet som finns (med hitta nemo motiv) och den tkr sambon oxå om, fast han inte sett den än... Toaletten och tvättstugan är klara, våtrumstapeter var lätt att välja. Mer information kommer om vårt väljande.

Bebben...


Här en bild från fredagens fika/lunch på stan. Man kan ju inte alltid vara glad å positiv på bild. MEN han är ändå snyggast på jorden.


Den här bilden togs när vi var på stan innan jul... I början på december ngn gång. Tröjan han har på sig på bilden, har vi fått lägga undan eftersom han inte kan ha den ngt mer.... SNYFT - Bebben börjar bli så stor!


30-års fest!

Jaha, då är det lördag kväll och jag sitter hemma vid datorn... Har faktiskt varit iväg på en supertrevlig 30-års fest! Hade det varit för två år sedan hade jag fortfarande varit kvar MEN nu är jag ju småbarnsmamma och då får man ju pallra sig hem i tid. Visst hade jag kunnat låta bebben sova över hos ngn men det känns alltför tidigt, han är ju bara sex månader. Jag personligen lider inte av att åka hem tidigt, för festa hinner jag göra sen. Sambon stannade kvar och det unnar jag honom verkligen, han behöver komma ut. Det behöver ju jag oxå men jag är ju nöjd om jag får gå en prommis eller på stan på egen hand en stund. Löjligt hade det ju varit om jag stannat kvar och sambon åkte hem, eftersom det är hans arbetskamrat som fyller 30. Ett stort grattis!

Nu undrar ni säkert vart bebben har varit under tiden - han har varit hemma med mormor och hennes sambo. Det har tydligen gått jätteBRA säger dem, men det tror jag vad jag vill om. Mormor erkände efter många om och men att bebben varit ledsen och gråtit - USCH, vad det skär i hjärtat! Han hade dock inte varit ledsen så himla länge, bara enstund. Han hade sedan somnat och sovit i över en timme, för att sedan vakna och äta sin gröt. När jag kom hem och han fick se mig blev han så glad att han grät och ville komma i famn. När han kom i min famn blev han glad och kramade om mig och det skar ännu djupare i hjärtat. MEN nu sover bebben gott i vår säng!

För mig var det en pärs att lämna bebben på kvällstid eftersom han kinkar vid läggning. DEt går urenkelt att lämna honom under dagen för då är han ju inte trött. MEN jag måste ju kunna lämna bort honom ngn gång i alla fall, ätnker ju inte låta honom vara borta varje helg utan ngn gång i bland. Som småbarnsföräldrar behöver man nog tid för varandra - all ens vakan tid går ju för stunden åt till bebben MEN jag klagar inte nu... Bebben är BÄST!
¨benn
Bebben tuggar på sina leksaker...

Träffade en arbetskamrat idag (var tvungen panikhandla strumpbyxor till klänningen, inför festen) och fick då höra att jag är saknad på jobbet... Det är tufft att höra - samtidigt roligt. På ett sätt saknar jag ju jobbet men tiden med bebben kommer ju inte tillbaka och vem vet om man lyckas få några fler barn?! Hon undrade lite om när jag kommer tillbaka och så, jag sade att jag blir nog hemma hela terminen och det tyckte hon lät bra. Tanken är att jag ska vara hemma ända fram till i augusti och att sambon då ska vara hemma MEN vi får ju se nu när vi snart ska flytta och allt.

Har ju förresten fått tapetkataloger och golvkataloger av Älvsbyhus, ska sätta mig ner en stund och grunna lite. Måste ha  en plan för att kunna få som jag vill :) Sambon har säkert ngn plan han med...

Har äntligen fått tummen ur och köpt bebben ett nytt halsskydd! Han har även fått lite nya leksaker, bla en grävskopa i plast (sambon blev nöjd...). Mormor hade ju givetvis med sig en del presenter; en ny pyjamas med Tiger på, mockasiner med Spindelmannen på, en kofta samt nya handskar (PERFEKT) - mormor är superBRA att ha. TACK mormor för de fina presenterna och TACK till mormor och hennes sambo för att ní varit barnvakt!

Glömde ju visa att bebben...

Glömde ju visa att bebben...
... börjat suga på underläppen igen. Så här ser han ut för det mesta nuförtiden - har ingen aning om varför?! MEN söt är han :)

Både bebbe och leksaker!

Både bebbe och leksaker!

Glömde ju bilden där bebben visar att både han och leksaker får plats i lådan. Öite trångt blir det allt men finns det hjärterum så finns det stjärterum...

Denna leklåda... + annat

Sambon satte ner bebben i leklådan för ngn vecka sedan och körde honom runt runt i lägenheten... För ngn dag sedan började bebben hälla ut alla sina leksaker, för att sedan klättra på den. Jag fattade noll! En dag satte jag ned honom i den och då vart han supernöjd, skrattade och pratade -DENNA HÄRLIGA UNGE! När sambon sedan kom hem, så borrade han ett hål och jag trädde ett snöre genom hålet och vips, så kan vi nu dra honom runt. Givetvis på en filt, för vi vill ju inte skada Lulebos golv...

Idag har vi varit ute på prommis och bebben vaknade som vanligt efter 45 minuter och skulle upp. Kan inte fatta varför han inte vill åka vagn. Tänk er själv att ligga härligt nedbäddad och mysa MEN inte min bebbe. Han är alldeles för nyfiken (undrar vem han fått det ifrån, säkert sambon)! Nåja, det var bara att ta upp honom och han blir så himla glad när han får komma upp.

Efter prommisen gick vi upp till en av bebbens polare (kan man säga så?) och fikade. Det var så himla trevligt! Vad hade jag gjort utan mina föräldragruppsmammor?! Förmodligen så hade jag klättrat på väggarna samtidigt som jag hade gått min kära sambo på nerverna.

Sambon for iväg nu under kvällen för att skjutsa sin dotter till stallet, hon älskar nämligen att skumpa på hästar. Under tiden badade jag bebben och gav honom gröt, sedan lade vi oss i dubbelsängen och sjöng och bebben slumrade in ordentligt vid 20- tiden. Såg sedan Sverige spela lite kass fotboll mot Ecuador och nu ska jag gå och sova, snart!

Imorgon bär det av till stan med mammorna i föräldragruppen. Vi ska fika och mysa på stan! Blir garanterat ingen shopping eftersom det är omöjligt att shoppa med en 10 kilos bebbe på armen och köra vagn med den andra... Skulle behöva köpa ett nytt halsskydd till min bebbe, NÅJA - det löser sig säkert på ngt sätt.

SOV GOTT!

MER BILDER!

brum brum
Bebben har fattat att om han rör på benen så rör han sig men det är ju mkt roligare om ngn knuffar runt honom... Bilen fick ju bebben av morfar i julklapp.

ny leksak!
Kolla in bebbens nya leksak. Mamma och pappa får dra bebben i leklådan... För att inte förstöra golvet lade vi en filt under.

se tröjan!
Glöm inte att spana in vad som står på bebbens tröja... En sak kan jag säga och det är att jag INTE håller med. Ska vi spela ngt så blir det fotboll... men säg inget till sambon!

leklådan är bra till mkt!
Leklådan är bra till mkt! Den kan man även förvara sina leksaker i (om man inte häller ut allt på golvet).

mamma å pappa köper leksaker men jag leker med ett lock
HERREGUD - vad vi köpt leksaker åt bebben! Tror ni han väljer dem?! NIX! Favvoleksaken just nu är ett lock, jag tror att det är ett lock från en glasburk som innehållit typ inlagd gurka... MEN det är ju himla roligt att köpa leksaker till bebben...

BILDER!

Vi blev bjudna på middag hos morfar. Han hade skjutit fågel! Det var supergott!

Fågelmiddag hos morfar
Bebben i morbrors starka armar!

äta´på mobbe
Bebben fick ju inte äta ngn fågel - så han försökte äta på mobbe. Han var dock ganska orakad och smakade inte lika gott som pappa...

Fågelmiddag smedsbyn
Bebben testade golvet hos morfar och det var nästan lika bra som hemma...

På dagarna gör vi en hel del, blan annat så gymmar bebben gärna MEN endast om ngn sitter brevid och berömmer honom. Lämnar man honom själv en stund, blir han inte glad...
gymmar !
Bebben trivs ganska bra i sitt "Bamse"gym.

mer gym
Katten är den figur som bebben leker mest med. Han lyckades faktiskt dra loss den, trots att den satt fast med kardborre. Stark i nyporna? Avgör själva?!

KLIPPNING!

Imorse ringde jag och beställde tid för klippning - en impulsidé! Fick tid idag! Så nu sitter jag med mitt KORTA hår och känner mig oerhört nöjd. Jag tror att det är  första gången som jag är nöjd när jag varit till frissan.

I övrigt har vi hållit oss inne idag med tanke på att det varit -15 grader ute idag. Bebben har varit lite kinkig - kanske tänder på g?! Jag antar att det gör ont att få tänder eller att det i alla fall spänner i munnen. Eller så är han bara less på att vara inne... MEN imorgon bär det iväg till babysjung! Vi längtar verkligen, ska bli så kul att få komma bort en liten stund.

Måste skärpa mig om bilder... Datorn är numera fixad!

Bebbeflickan...

...var på besök igår! Bebben skulle naturligtvis dra av henne strumporna - undrar just vad det betyder? Är han sockgalen?!

Helgen är slut och imorgon börjar den vnliga lunken igen...

Förvirrade jag!

Ha tålamod! Snart kommer det fräscha bilder på bebben. Sitter med den bärbara datorn och vi lägger in bilderna på den stationära... Det är ngt fel på skärmen på den stationära , sambon ska fixa det. När det är fixat kommer det bilder. Bebben är så snygg på bild!

Måste berätta...

vad som händer hos oss. Veckan har gått så oerhört fort, kan inte fatta att det är fredag! Sambon är nu ikväll på kickoff (läs: FEST!) med jobbet. Han lär väl som vanligt låsa alla ställen  i stan och sedan komma hem och berätta att han saknat oss... Hmmm!

NÅJA - bebben ligger och sover, förhoppningsvis så vaknar han inte så ofta. I veckan har han gjort stora framsteg - han har bara vaknat två gånger per kväll! Han sitter praktikst taget själv! Ibland hör man en liten duns, när han ramlar mot ngn av kuddarna... men han lär väl falla miljoner gånger framöver. Huvudsaken är att han inte slår sig så illa!

Vi har även hälsat på bebbeflickan, som bara sover och sover MEN håller sina föräldrar vakna om nätterna - been there, done that and not doing it again! SKämtar med det sista - skulle gärna skaffa fler barn men sambon har ju TRE, så jag lär väl få köra operation övertalning.

Igår hämtade jag ut KORT! Vi har äntligen tagit oss i kragen och framkallat en massa (LÄS: drygt 800) kort på vår bebbe. Alla var ju inte bara på honom men säkert 90 %. Nu har jag ett nytt projekt på g, ska skaffa fotoalbum och sätta in alla! Det ska bli jättekul! Tänk vad han var liten när han föddes (jag har kikat på korten) och det är bara SEX månader sedan. Det känns som att det var igår som vi går på BB. Nu väger han nästan 10 kg och är säkert 70 cm lång. Bilderna finns ju givetvis på datorn men det är ngt annat att se dem i "verkligheten".

En av bebbens polare var här i veckan och han är NIO månader och väger "bara" 9 kg och är 76 cm - kan ni fatta att det skiljer sig så oerhört mkt?! MEN man ska inte jämföra bebisar, omedvetet så gör man det. En av bebben tjejpolare har fått en tand och det är så häftigt! GRATTIS tjejen - det är bara att sätta igång och bita morsan i tuttarna.

Jag har även denna vecka varit oerhört ambitiöst och lagat babymat, som jag sedan frusit in i iskubslåder (?!) och sedan lagt över plastpåsar. PERFEKT till lunch åt bebben. Vi har nu tagit bort ett ammningstillfälle, så nu får han ordentlig lunch. Efter lunchen ska ju bebbar få fruktpure MEN vår bebben han kväljs och vill inte ha! Så vi mosar banan eller river äpple och päron. Tänkte prova mixa frysta blåbär och hallon, det borde han ju tycka om. Hoppas jag i alla fall! Bebben är oerhört duktig på att äta!

Sedan en tid tillbaka får han ju gröt på kvällen men det verkar inte som att det räcker till för att bebben ska sova hela natten. Barnmorskan trodde att när han får mer mat under dagen och han skulle sova bättre under nätterna och det gör han ju! Hon borde ju veta det eftersom hon jobbar med bebisar dagarna i ända. Måste bara berätta att vi har haft turen att ha världens bästa barnmorska! Vi får ha kvar henne även när vi flyttar och det känns oerhört skönt, hon känner ju bebben och oss.

Apropå flytt! Nu har vi fått fabriksordern, så nu ska alla slutbeställningar göras! Det ska bli så fantastiskt roligt! Har ni någrea bra tips på vad man ska tänka på när man väljer golv och tapeter - så hör av er i helgen! Vi ska skicka in den så fort som möjligt, ju fortare de få orderna, desto fortare får vi vårt hus på plats. Sedan ska vi ha inflyttningsfest!

Leker på golvet!

Det är fantastiskt med bärbar dator...! + Trådlöst modem (heter det så?). Sitter nu på golvet tillsammans med bebben och LEKER. Han leker och jag skriver...

Idag har vi varit ute med vagnen. Det gick som det brukar - bebben vaknade efter ca 30 minuter. Jag beslöt mig för att inte bära honom (som jag brukar) utan han fick ligga kvar i vagnen MEN efter ca 20 minuter gav jag upp. Lyfte upp honom och han blev knäpptyst! För er som inte vet så hatar min bebbe att ligga i vagnen vaken - han ska vara med uppe if amn så att han inte missar ngt.  Efter prommisen gick vi hem till en av mammorna i föräldragruppen, där bjöds det på glasstårta! BEBBEN BLIR JU SEX MÅNADER IDAG! Kan inte fatta vart tiden tagit vägen!

Nu ska vi gå och börja med maten, eftersom vi ska bort på kalas ikväll. Sambons lillebror (bebbeflickans pappa) fyller år idag, vilket innebär att jag får hålla i bebis idag!

Jag + bebbe

Jag + bebbe

En liten bild på vår glada bebbe. Pummelgranen lyser i bakgrunden.

Bebben har förresten redan lagts  för natten - håll en tumme att han inte vaknar om en stund och ska upp!

Helgen är slut!

Nu är det söndag igen... Fast egentligen spelar det ju ingen roll för mig och bebben. Vi är ju alltid hemma. När sambon är hemma när vi vaknar på morgonen, då fattar jag att det är helg. Är hemskt dagvild, har knappt ngn aning om vad det är för dag... men så är det och det är bara att acceptera. Det blir eventuellt bättre när man börjar jobba igen. MEN jag kanske ska bli hemmafru? Hmmm - sambon skulle bli knäpp om jag var hemma varje dag. För det händer då inte särskilt mkt. Det är knappt jag har tid att dammsuga om dagarna. Bebben gör ju att man har fullt upp!

Idag har vi städat undan julen - USCH, va skönt! Får man säga så när man har barn? Vi har inte varit utanför dörren på hela dagen och det märktes lite på bebben. Han är inte riktigt sig själv om han inte fått sova ngn timme i vagn, ute. Det blir ändring på det imorgon, då ska vi gå en långprommis. Jag hoppas vädret är med oss, idag har det ju varit svinkallt -15 grader.  Det är nog mest jag som inte vill gå ut när det är kallt, bebben har nog ingen uppfattning om det än...


Sambo+vagn+bebbe!

= SANT!

Idag har sambon och två andra pappor varit ute på promenad tillsammans. De var ute i ca 2 h. Min sambo kom med bebben lite tidigare eftersom han inte är ngn direkt vagnsovare... Jättekul att papporna oxå kan umgås. Under tiden satt vi mammor tillsammans och fikade, vi pratade om allt mellan himmel och jord. KUL! Hoppas det inte var en engångsföreteelse...

Vi har även varit och hälsat på bebbeflickan, som bara sov! Hon är jättesöt och SÅ liten! Hon hade tydligen hållit sin mamma och pappa vaken i natt. Jag har nu talat om för henne att hon ska sova under natten MEN vi får ju se hur det blir med den saken. Till bebbeflickans föräldrar säger jag bara - VÄLKOMMEN TILL FÖRÄLDRAVÄRLDEN! Det är superkul även om man inte tror det ibland!

Idag har vi hunnit med att vara på SEX MÅNDERS KONTROLL! Kan ni fatta att min bebbe har hunnit bli så stor?! Doktorn klämde och kände och lyssnade. Allt var ok! Det är skönt!

Sköt om ER!

Glömde ju berätta...

... om bebbeflickan. Vi var ju dit i lördags! OJ - vad liten hon är! Tordes knappt hålla i henne. Jag har aldrig hållit i en sån liten bebbe. Min bebbe var ju enorm om man jämför. Vår bebbe skulle ju naturligtvis känna lite på henne, han slet av henne strumporna och skulle stoppa in hennes fötter i munnen. KNASBEBBE!

När vi var och hälsade på bebbeflickan så lade vi vår bebbe på rygg och han svängde över till mage.... Snacka om att vi blev paffa! Vi trodde att det var en engångsföreteelse MEN  ICKET! Han är nu en van "vändare".

Händer inte mkt...

Igår var det rätt lugnt. Idag har det varit ännu lugnare... Det är ganska skönt att julen och nyår är över. Vi har ganska snabbt glidit in i våra rutiner igen. Bebben har somnat för natten (hoppas jag), ikväll har han tjorvat en del MEN det är inget allvarligt.

Måste berätta att jag glömt att söka föräldraledigt. Har endast sökt till sista januari och man ska tydligen lämna in ansökan TVÅ MÅNADER i förväg och det har inte jag gjort. Det är tur att jag har en sådan bra chef som har beviljat mer ledigt. Nu har jag beviljats ledigt framtill sista april... Jag är inte direkt supersugen på att jobba MEN suget kommer väl när man väl bestämt sig!

Apropå min chef - när jag började jobba januari 2006, var jag gravid. Hade dock inte sagt ngt till ngn på jobbet. Fick en provanställning som skulle vara i sex månader MEN när jag sedan i februari berättade att jag var gravid fick jag en tillsvidareanställning. Snacka om att ha en BRA chef. Jag hade egentligen tänkt vänta med att berätta MEN min byxknapp lossnade och då var jag ju tvungen att berätta... Fick enbart positiv respons!

Imorgon ska vi till dokton på SEX månaders kontroll. Hoppas sambon kan följa med! Förra gången skrek bebben oavbrutet när vi var på kontroll... Det brukar gå bättre när sambon är med. Imorgon ska vi även vägas och mätas - hoppas att bebben inte gått upp så himla mkt!

Bebben1
så här söt är vår bebben när han är trött!

Nyårsafton!

Vi firade in det nya året hemma. Det var jag, bebben, sambon och sambons äldste barn, som egentligen är en tonåring... Vi åt god middag, potatisgratäng och helstekt fläskfilé. Vi hade dock oerhört ont i magen efter middagen och under hela natten, troligtvis berodde det på fläskfilén. Vid 20,30 lade vi bebben och han sov ända fram till tolvslaget, jag tror att han vaknade av alla smällare... Vid 22-tiden gick sambon och hans son iväg och sköt raketer och smällare. De var tydligen jättefina! Såg inte så mkt hemma från balkongen... tyvärr! Jag gick sedan och lade mig 00,20.

Hoppas NI alla haft en bra start på det nya året!

Idag har vi varit ute på promenad med vagnen. Jag fick äntligen sambon med mig ut! Under eftermiddagen har vi bara tagit det lugnt. Sambons bägge barn har varit här och vi har ätit middag tillsammans. Sambons dotter har en kompis och det är himla kul med flickor. Tänk att de leker med Barbie, precis som en själv gjorde när man var liten. Nu ska vi se om Henke får debutera med Man United. Först ska ju bebben badas och han ska få gröt samt läggas, undrar just hur mkt United jag får se ikväll?!