Nu kommer alltså en del bilder...

som skulle ha kommit för ett BRA tag sedan... MEN bättre sent än aldrig.

Sista bebbesjung för terminen
Här är bebben på det allra sista bebbsjunget för terminen. Undrar om det blir ngt fler någonsin? Pappa ska ju vara hemma till hösten och det låter inte som att bebbe ska få sjunga så mkt... MEN vem vet?!

Bad på Arons...
Vi har ju även premiärbadat på ARonsbadet här i stan. Bebben ville aldrig kliva upp. Tvingade dock upp honom efter en stund - ville inte att han skulle bränna sig. Lägg märke till att övervikten från graviditeten inte försvunnit med amningen - ngn sade att man måste träna bort den. VARFÖR?! Vill ju att den bara ska vara borta en morgon när jag vaknar... TIPS någon?

Prommis med mormor
Bebben har ju som bekant börjat gå... Här är han på prommis med mormor. Om ni ser noga så ser ni ett vitt hus i bakgrunden och det är där hon bor nuförtiden.

I cykelsadeln...
Här sitter bebben i cykelsadeln och har precis åkt en tur med sin mobbe. Det bästa bebben vet är att sparka en bakom låren när han åker därbak. Roligt tkr han, men inte jag. Lägg även märke till att bebben matchar cykelhjälm med tröja. Jag är en modemedveten mamma :)


Gungeli-gung
GUNGA är bland det bästa bebben vet! Synd bara att vi inte har några gungor i närheten. Tur då att polarna bor bara femminuters bilväg härifrån alternativ 45 minuter med vagnen. Cykla dit har vi inte gjort än...

1-årstårta
Den här fina tårtan hade mormor med sig på bebbens dag!

Mer tårta...
DFen här tårtan gjorde jag och min kära sambo. Den uppskattades av de flesta barnen, som var på kalaset - dvs. alla barn fick inte äta av tårtan eftersom de var för unga.

Hejhej!
Bebben sitter vid bordsänden under kalaset och vinkar till kameran. Han var så himla glad och nöjd med dagen, så han SOV HELA NATTEN, vaknade inte en endaste gång...


Nu är födelsedagen slut, dags för ett bad...
Här är det en slagen hjälte, födelsedagen är slut och han ska bada med pappa. Han lyckades nästan hålla den vita tröjan helt ren. Dumt att köpa en vit tröja till en bebbe....Undra just vem som köpte den?!

På ävetyr i morfars stuga
Här är bebben på upptäcktsfärd i morfars stuga, utanför Överkalix. Jag och bebben brummade dit förra fredagen och var på marknade på lördagen. JAG BLEV SJUK! På markanden hade jag extremt ont i huvudet (trodde det var migrän - har aldrig haft migrän), när vi kommer hem (till stugan) får jag feber... INGA PILLER hade vi heller - min pappa fick åka på byn och låna av ngn. Var jättedåligt? Åkte hem supertidigt på söndagen och låg hela dagen. Var till doktorn på måndagen och det visade sig att jag hade halsfluss. Fick pencellin och blev frisk på onsdagen. Måste dock äta hela kuren.

I övrigt är allt bara fint. Gråter praktiskt taget varje dag - bebben gör sådan enorma framsteg så ni anar inte. Vi frågar om ngt, han tittar och pekar, säger dää. Han går överallt, når i princip överallt - har världens längsta armar :). Älskar att trycka av och på datorn, TV:n. Gillar att mysa med mamma och pappa. Kommer ibland fram helt apropå och vill upp i famn bara föra att pussas och kramas. Vill sova mellan mamma och pappa på natten, mamma glad men inte pappa, eftersom han sover sämre. Bebben pratar konstant hela tiden, är han tyst gör han ngt bus. På morgnarna vill han bygga kojor med pappa i sängen, suga på mammas mage och bara vara i centrum.

Imorgon ska bebben sova hos mormor, dvs. han ska sova borta för första gången ever. Har superont i magen redan. Vi ska på bröllop, en av mina absolut bästa vänner ska gifta sig... Hoppas det går bra för bebben och att han inte är såå ledsen. Mormor får hjälp av mobbe samt av Hasse.

Nåja, ska nu slänga mig i soffan en liten stund. Sköt om ER!  STOR KRAM!!!

Tidningen!

En del av er ringde under lördagen och frågade om bebben fyllde år då MEN det gjorde han ju inte. Det var klantjag som sade till NSD att sätta in bilden på lördagen... Vet inte hur jag tänkte. Bebben fyller år idag och ingen annan dag, vad jag än säger!

Det var allt för nu... KRAM

1 ÅR!

Hej hopp!

Idag har min bebbe blivit ett barn, typ... Bebben fyller 1 år idag! Det börjades fira redan igår... då mormor, Hasse, gammelmormor och Sigge kom på kalas. Bebben förärades då med en Bobby car, en blå polisbil. Han fick även leksaker, främst en telefon som han gått runt med hela dagen och varit så stolt över. Fotbollsmål och en fotboll fick han av mobbe, som bara stannade en mkt kort stund samt en gräsklippare. Hmmm - vi som inte ens har en gräsmatta. Nåja - bebben kan ju alltid köra inomhus, det gör ju pappa så himla glad.

IDAG började vi dagen med att mysa extralänge i sängen, sedan klev vi upp för att äta gröt. Bebben fick då öppna paket. Han öppnade alla själv och var så glad när han upptäckte att det var ngt i dem... Han fick kläder och leksaker. Bebben duschades efter grötenför att sedan sova middag på förmiddagen, medan han sov skyndade vi oss att garnera tårtan och blåsa ballonger + lite annat. Bebben vaknade omkring 11,15 och fick då lunch. Klockan 12,00 vällde det in barn! Nu pratar vi inte om tre stycken - vi hade SAMMANLAGT 9 barn här idag!!! Kan ni fatta?! Det var dock jätteskoj och vi hann inte prata med alla som var här MEN det var superkul att ni kom. TUSEN TACK för alla fina presenter. Eftersom Elias fyller år först av alla i BVC-gruppen så vet jag ju nu hur jag kan hämnas på de som gav oss "jobbiga" leksaker, dvs. de som aldrig slutar spela... Farmor, gammelmorfar och farbröderna med respektive kom förbi. Fler paket och främst leksaker. Kul tyckte bebben, som mest käkade papper. Vi åt pizza till middag och nu är vi helt knäckta. Nästa födelsedag firar vi på Leos lekland! VÄLKOMNA ÅTER!

Nu ska jag hoppa i säng. Bebben har en mkt jobbig period just nu. Vaknar på nätterna FLERA gånger och är ledsen. Funderar på om det kan vara växtvärk eller ngt liknande?! Tur Tommy är hemma så jag kan väcka honom ohc låta han plågas lite om nätterna.

Kan tyvärr inte lägga in nägra bilder eftersom bilderna ligger på den andra datorn och den inte är uppkopplad mot internet för tillfället MEN så fort det funkar kommer bilderna, I PROMISE!

By the way, bebben promenerar lite hur som helst nu. Ganska söt faktiskt!

KRAM PÅ ER!