Snart natt...

å glöm inte att ställa fram klockan i natt. Viktigt, viktigt!!!
Igår brummade jag å bebbe till min mamma. Hade en supermysig dag med utelek, shopping å god mat. Elias stannade där när jag åkte hem. Jag har idag varit på kurs samt Tommy har bytt ngt med klossar och bromsar idag. Elias har haft det jättebra och sovit gott hela natten, taskiga unge. Han kan inte ens krångla när han ska sova borta.

Igår var jag och Tommy ut på RESTAURANG!!! Snacka om romantik! Jättemysigt och supergod mat. Vi somnade sedan gott i soffan strax efter kl. 21. Så funkar det när man är barnfri småbarnsförälder...

Idag när jag kom hem hade min käre sambo städat och gjort jättefint, vilket jag tyckte var skitbra. Eftersom jag nu slipper städa :) Tror alltid jag ska åka på kurs under helgen...

Imorgon ska vi ha paltmiddag hemma hos oss. Vara ute - så håll tummarna för "finväder". Jag måste jobba undan lite... På måndag är det åter till verkligheten, på gott och ont.

Ha en mysig natt! KRAM

Snöstorm...

UTE! Vad hade vädergudarna tänkt att vi skulle göra idag då? Inne kan vi ju inte vara hela dagen, då blir då jag galen. Åka på stan kan vi inte heller göra, eftersom Elias vägrar sitta i vagnen. Ska kolla om det är ngn annan som är ledig i dag, kanske vi kan åka till leklandet...

Hoppas ni har det bra!

Onsdag!

Grå och trist! Vi har sovit i dryga tre timmar. Det var skönt MEN jag hade en massa att göra, typ jobba och det blev inte gjort. När ska jag hinna?!?!?

image272
Bilden är tagen i Kypas under påskhelgen.

Tur vi har roligt här hemma... Elias är såååå cool! Hoppas ni har en bra dag! Nu ska vi nog åka och shoppa lite.

KRAM från oss.

Finally - uppdatering!!!

Hej hopp!

Nu är det uppdatering igen på g. Förlåt att det tagit ett BRA tag... MEN den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge.

Vi tar det från början...


Alltid GLAD! På fotpallen ligger Elias numera när han ska se bompa eller bompaintrot. Han ser ingenting annat.
      image250
Elias har provkört truck på Tommys jobb - vilken succé!

        

Bild 1 - Elias har hittat mammas halsband och tkr att han är sååå fin. Notera att han står på bordet, vilket han ABSOLUT INTE får göra.
Bild 2 - Spexarunge!
Bild 3 - Mat, det är ngt som Elias verkligen älskar. Han äter allt.
Bild 4 - Provsitter morfars skoter i Smedsbyn. Vi var där för att fira Mona-Lis, som fyllde år. Hon fick presentkort på Kulturens Hus + tulpaner.
Bild 5 - Nu provkör de på riktigt. Elias ville inte åka ngn lång stund, så de vände och kom tillbaka efter typ 10 sekunder...


Påsken har vi firat i Kypasjärvi, dvs. morfars stuga. Vi åkte på långfredag och kom hem igår. IKEA besökte vi i går... Hade velat handla mer MEN det vara ngn som sa STOPP! Undra just vem det var!?!?

       
Bild 1 - Elias spexar.
Bild 2 - Elias provar fiskelyckan tillsammans med pappa, som han numera kallar för Tomme (bara ibland förstås).
Bild 3 - Han verkligen kämpade för att få sike och när det väl kom EN blev han så glad att han tänkte hoppa ner i hålet... Han fick faktiskt EN fisk!!!
Bild 4 - Gissa vem som fick alla fiskar under påskafton?
Bild 5 - Pappa och Mona-Lis tar igen sig med lite stekt abborre och kaffe.


       
Bild 1 - Mobbe Stefan drar pulkan i sådan fart att Elias nästan trillade av. Vem tror ni skrattade mest?
Bild 2 - Min stiliga pulka... Drog kallt så förbaskat kring huvudet. Ska designa en pukla, nu vet jag vad jag vill ha.
Bild 3 - Stefan och Elias körde hårt med pulkan.
Bild 4 - Elias nedbäddad i skoterpulkan. Kan inte fatta hur han kunde somna varenda gång vi åkte.
Bild 5 - Morfar fick inte en enda fisk under hela helgen... HAn kämpade dock tappert!
   
Bild 1 - Pappa Tomme fick en jädrans massa fiskar på söndagen... Minst 10! Min pappa beställde 10 och 10 fick han. Bra jobbat!
Bild 2 - Mobbe Stefan fick ett par MEN det var inte många.
Bild 3 - Storfiskarna är givetvis Mona-Lis. Tror hon fick ett 20-tal under lördagen. Kvinnor kan man lita på.

image269
Så här trött var Elias efter en dag ute i  friska luften. Vi for vid 10 på förmiddagen och kom hem vid 14.30 på eftermiddagen.

image270
Den här synen mötte mig på påskdagens morgon. Så härligt!



TACK pappa och Mona-Lis för en supertrevlig helg! Vi kommer nästa år igen...!

I övrigt händer det inte så mkt! Tommy jobbar i veckan. Jag och Elias ska vara lediga, har påsklov. Ska jobba lite och allt det vanliga. Tänkte åka till Boden en sväng, får se när det blir...

Elias pratar på som aldrig förr, vi förstår nästan allt han säger. Han skrattar och mår gott. Tkr nog det är skönt att slippa dagis :)

MEN nu vaknar Elias! SKÖT OM ER!
KRAM