Nyheter!

Nyheter!
Det här är bebbens nya favoritposition! Han formligen älskar att dra sig upp överallt...Hade till och med satt en blompinne vid kökslådorna men den bröt han av. Kan ni fatta, en snart nio månaders bebis bryter av en blompinne. Nåja, det är ju bra han är stark... till viss del.
Idag har vi varit på Kvantum för att handla lite - vi kom dit 9,15 och det var nästan smockfullt. Kul att handla själv med en bebbe som knappt vill sitta still MEN med lite flört så gick det ganska bra. Bebben gillar ju att slicka på myntgrejen, den som sitter på vagnen. Han fick slicka lite extra idag, eftersom det var svårt att hålla koll på honom HELA tiden medan jag stoppade varor i vagnen. Tommy kom hem tidigt och vi lagade suppergod mat. Marinerad kyckling - kan inte bli bättre. Bebben fick kokt kyckling och ris. HEmlagat! Han gillar ju inte bebbeburkarna med mat. Det är nog vårt fel eftersom vi för det mesta lagat mat till honom. Nu funkar det ju med att han äter det vi äter. Igår fick han ugnsstekt lax och potatis. det slukade han. Det är bra han gillar fisk.

Imorgon brummar vi iväg till Kypas (morfars stuga). Bebben ska få åka skoter för första gången. Vi åker efter lunch eftersom mobbe jobbar och han ska åka med oss. Ska bli så skönt att komma hemifrån lite, vill ju inte bo här ngt mer - VILL FLYTTA IN I VÅRT HUS! Det kommer snart... Nåja, det ska bli skönt att bli ompysslad lite. Vi brukar ju vara i Kypas under påsk. Då får vi allting serverat och vi behöver itne ens diska.

Mormor och Hasse ska flytta in i sitt hus i helgen, så tyvärr kan vi inte hjälpa dem. Ska lura med mig Tommy och mobbe på måndag. Måste ju hjälpa dem lite... Hoppas att det går bra med flytten!

GLAD PÅSK! Ät mkt godis och mys mkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback