Hej hopp!

Vill bara skriva ett par ord så att ni vet att jag menar allvar med att återuppta bloggandet på riktigt. Det håller väl i sig ngn dag skulle jag tro.

ÄR superduperTRÖTT efter en lång och sömnlös natt. Har en bebbe som håller på att få tänder och det är inte lätt. Han gråter coh ska ligga kloss i mamma - vad göra? Ge han en tablett i rumpan säger en del och andra säger att det är bara att härda ut. Vi får se hur det blir i natt. Har han mkt ont så får han en supp... eller?! Annars har han varit mkt gnällig hela dagen säger Tommy, Jättetrist! Men tyckte han blev glad när jag kom hem MEN det är ju inte så att hanspringer benen av sig när jag kliver innanför dörren. Han är mest intresserad av vad jag har med mig hem i väskan... Kul eller hur?!

Det har varit fullt ös på jobbet idag. Alla elever på plats och det är jättekul! känner at jag börjar komma in i "jobbet" igen.

Nu vaknade bebben!

Lever...

... gör vi!!!

JAg är hemskt ledsen att jag inte uppdaterar oftare MEN det känns som att inte tiden räcker till. Nu är det jobb, jobb pch åter jobb som gäller + att jag ska hinna döma fotboll samt vara hemma med min älskade bebbe. Får inte glömma bort kompisar och sambo. Nu blev det ju fel i rangordningen, den ska se ut som följer:
1. Bebbe
2. Sambo
3. Hemmet + övrig familj
4. Jobb
5. Döma
6. Kompisar
Nu blev det rätt! Nåja - skyller på att jag precis börjat jobba igen och inte hinner tänka på allt. Det är himla roligt att vara tillbaks på jobbet igen, trodde inte det MEN så är det! Önskar att jag fått vara hemma ngt år till MEN det hade nog inte varit bra för bebben... Han behöver vara med sin pappa och hans pappa behöver vara med honom + att han börjar behöva annan stimulans än bara mamma och pappa på dagarna. Han blir mer och mer gnällig, för att man inte gör ngt med honom hela tiden... Vi får se om vi får ngn dagisplats. Har sökt in honom från den 1/11. Förhoppningsvis så behöver han inte vara så länge på dagis.... men men arbetar man heltid bägge två blir det svårt.

I övrigt är allt bara fint. Bebben går, nästan springer omkring hela dagarna. Har fått EN tand (äntligen, trodde aldrig det skulle komma ngn)! Tanden verkar inte besvärat honom speciellt mkt, tur för oss allihop! Han sover hela natten - YES! Det har jag väntat på... Han hjälper till otroligt mkt hemma, går med smutstvätten till tvättkorgen, tar fram haklapp samt underlägg när han ska äta. Plockar  (med hjälp) ihop sina leksaker på kvällen. Äslar att pussas och kramas, med mamma främst :) . Gillar att trycka av TV:n samt datorn. Stänga igen diskmaskin är ju sååå kul! Åka bil går bra nu om bebben har ngt att pyssla med. VARA UTE vill han vara hela tiden, gärna vid 7-tiden på morgonen. När vi väl ska ut, hämtar han skorna i hallen. Bebben oinkar på sin nya potta varje morgon. Ibland mitt på dagen om vi har tur. När han pinkat på pottan blir han jätteglad! Bebben härmar ljud och ansiktsuttryck som aldrig förr... Vår bebbe är = bäst i hela världen!

Hade klädparty här hemma för ett tag sedan och kan rekommendera
www.blingo.se. Ekologiska och superfina kläder! Tappar dock lite färg efter första tvätten MEN företaget varnar dock för det... så jag kan inte klaga.

Nu ska jag hoppa i duschen och lovar samtidgt att bli en bättre bloggare... Ngn som tror mig!

Vill även passa på att gratulera en av mina kompisar som droppade nyheten (VIA SMS, lite nonchalant: typ - ska iväg på bröloop men jag ska ta det lugnt eftersom...) att hon och hennes sambo ska ha barn 12/3. Hmmm - dax att bli tjock och fet! Ha så kul! MEN tror ju inte att du kommer att bli så tjock som jag blev... men men jag hoppas :) Ska boka resa ner och komma och hälsa på, så att jag med egna ögon får se. Har en notering om att jag efter v 18 inte kunde ha ngt av min vanliga par byxor... så nu vet du det!
STORT GRATTIS, är så himla glad för er skull!

KRAM!