ME&I-kläder vs BLINGO-kläder

Glömde ju berätta att NU ÄNTLIGEN har kläderna kommit. Var på klädparty i början på augusti och kläderna skulle levereras inom TVÅ veckor, nu först har de kommit. Grejen är den att vi blev lovade att de skulle skickas hem MEN de har inte skickats hem utan till värdinnan. Så nu måste jag ut till Sunderbyn för att hämta kläderna - lite surt. De lovar en sak men håller inte vad de lovar. Kläderna betalade jag tionde augusti, snacka om att de fått ränta på pengarna...  Det har bara strulat med meandI, rekommenderas inte av mig. Men andra har säkert bättre erfarenheter.

Ngt jag kan rekommendera är blingo-kläder.
www.blingo.se hur bra som helst. Toppenservice! Mailade eftersom ett par byxor som jag beställt var slut och fick svar efter tio minuter... En av mammorna i föräldragruppen är säljare, hör av er om ni vill ta kontakt med henne....

Nåja, om ni vill veta vad jag beställt från meandi, surfa in på deras sida och klicka på sköldiströjan, många monstertröjan samt de oranga brallorna. Hoppas nu Elias kan ha dessa plagg, han har ju vuxit urmkt på senaste. Oerhört tydligt för mig eftersom jag inte är hemma med honom på dagarna....

Imorgon är det dagis - rapport kommer!

Lekland + köttsoppedag!

Idag har det varit full rulle. Imorse brummade jag och Elias till Storheden för att leka lite på leklandet... Vi hämtade mobbe Stefan på vägen, bra idé att ta med en lekfarbror... Vi lekte och lekte och lekte! Elias ville bara åka Tigerrutschkanan. Tror han åkte den tio gånger, som vuxen är det extremt jobbigt man måste ju upp och ner hela tiden. Svettig var jag när vi beslöt oss för att åka hem, vi åkte efter TVÅ timmars lekande. Elias slockande i bilen på väg hem, inte konstigt. När vi kom hem bar jag in honom sovandes och började koka kött till soppan. Hackade och skalade alla rotfrukter till. Simsalabim - TRE timmar senare - så var soppan klar och urgod! Köttsoppa är gott MEN ska inte ätas för ofta.

Nu ikväll har jag städat Elias garderob, var tvungen kolla lite vad han kan tänkas behöva för nya kläder nu när dagis är runt hörnet... Mjukisbyxor kan nog behövas. Tänker mig att man måste byta varje dag och jag hinner ju inte tvätta så där superofta nuförtiden. Har även tvättat idag och det behövdes verkligen, kan inte fatta hur det kan bli så mkt tvätt jämt...

Elias syskon har varit här. F. har varit här hela veckan medan E. kom över dagen idag. Elias njuter varje sekund de är här, han har ngn att terra hela tiden. Skönt för mig och Tommy eftersom vi får lite andningspaus! F. har köpt ett dataspel och det har varit ngt konstigt fel på det, så de har bytt spelet TRE gånger och nu den fjärde var det fel på det med - snacka om otur! MEN MEN det är nog inte meningen att F. ska spela så fördömt mkt. Han inser nog det snart.

Nu har jag laddat batterierna för att orka se Polly-filmen ikväll. Igår såg jag Blood Diamond - HELA - utan att somna. Vi började se den efter 21, så det var ett mirakel.

KRAM

Shopping - shopping - shopping!

Jag älskar att shoppa! Idag var det bebbens tur att få en massa prylar... Mamma kom hem med honom och vi brummade in till stan. Köpte regnkläder med fleecefoder - hur perfekt som helst, skor - fodrade allvädersstövlar, perfekt och tumvantar. Snacka om att jag är fattig - men så kul. Mamma köpte en jacka, som var skitsnygg och ett par fodrade byxor, svarta manchester. Ojojoj! Nu är vi redo för dagis på måndag.

Det var så himla kul när han kom hem. Men han brydde sig föga - han pratade bara om pappa hela tiden. Han är en liten förrädare men det vänder nog snart igen. Det hade gått bra hos mormor, hade vaknat inatt vid 12-tiden och varit väldigt ledsen men  det hade gått över efter en stund. Mamma trodde att han då saknade mamma och pappa, konstigt vore det annars.

Nu ska jag fixa lite mat, inget avancerat idag. Har ju glömt ta fram ngt från frysen, så det blir makaroner och köttbullar - supermysig lördagsmiddag :) Imorgon ska jag göra köttsoppa, imorgon ska jag vara en riktig bullmamma...

KRAM

Bebbelängtan!

Ojojojoj! Nu har mamma och bebben satt sig i bilen och de är på väg hem! ÄNTLIGEN! Vad jag saknat denne lille krabat... Ska bli så mysigt att få hem honom igen. Bara mysa och snosa i honom. Kanske inte bara mysa och snosa, vi måste en vända på stan. Har ju konstaterat att dagis börjar på måndag och som vanligt har ju inte vi engagerat oss i det speciellt mkt. Elias måste få nya skor, vantar och mössa. Overallen kan han ha fram till jul (stl. 80) och vi får önska en overall till jul (stl 92). Regnkläder är oxå ett måste. Känns onödigt att köpa en för stor overall nu och lägga en massa pengar, när Elias har både mormor och morfar som kan köpa nytt till honom. Kan ju jag handla mer till mig själv...

Är inne i ett litet shoppingstim just nu - vill bara handla och handla. Vad kan det bero på? Personligen så tror jag att det beror på att man satt ngn annan först HELA TIDEN de senaste året + graviditeten. Först köpte man mammakläder (trist och hemskt) och sedan bara bebbekläder... Trodde att det skulle vara kul att shoppa mammakläder MEN det var och är fortfarande så TRÅKIGA och TRISTA kläder. Inte speciellt snygga! Nåja, det gick ju bra ändå.

Idag ska jag bara handla grejer till Elias. Dagis börjar på måndag och då är det bra om han har grejerna...

Förresten, vi har en superfin höstdag idag! Har varit å joggat, dammsugit, tvättat och skurat toaletten. Nu ska jag gå ut till Tommy och se hur det går för honom i garaget. Han är så duktig!!! Kan inte fatta hur han ids hålla på och spika hela tiden men men... Snart kan vi slå på värmen i garaget.

IDOL igår:
Tyckte inte ngn av de fyra som sjäng var speciellt superduperbra MEN helt okej! Somnade ifrån den senare delen, dvs när vi fick reda på vem som gick vidare.... Men såg att Evelina gick vidare och det var ju himla kul att det blev en tjej! När vi fick snabblyssna igen de övrigas röster måste jag säga att han med kepsen hade en mkt intressant röst. Han med kaftanen likaså. Av tjejerna så tyckte jag Big Brother-tjejen hade superb röst MEN undrar om det funkar i IDOL? Amanda hade jag verkligen velat lyssna på, ska se om jag hittar ngt klipp på internet. Min mamma säger att hon är duktig, vilket innebär att tjejen kommer gå ganska långt. Eftersom mamma i regel inte brukar uttala sig om IDOL-deltagarna...

Vet att ni är många som är in här då och då - vore kul att få veta vem?!
HA EN BRA DAG!

Glöm inte att se IDOL ikväll...

... ska ikväll se mitt första IDOL-avsnitt för året. Vem ska vinna tkr du? Är det ngn bra med?! Har inte sett ett enda avsnitt och har inte en aning...

Hej och hå!

Äntligen fredag!!! JIPPI! Godis, mys i soffan, sova film å god mat... som jag längtat. Vore bara superskoj om min älskade lille bebbe hade varit här med mig MEN det är ngn som "lånat" honom ikväll. Såååååå trist! Nåja, jag lär överleva. Hade han varit hemma, hade jag säkert bara klagat ändå. Vi hade egentligen planerat att gå på bio eller ngt ikväll MEN Tommy vill göra klart i garaget och det kan jag förstå. Inatt var det minusgrader ute... Så bion får bli en annan dag - känns ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Kommer säkert somna om en stund - har ju jobbat hela veckan lång.

Idag har det varit fullt ös på jobbet, har inte ens hunnit gå på toa! Snacka om! Fick gå på toa precis innan jag åkte hem, lättnaden vara stor. Har haft mkt att göra - det är så skönt, då går dagarna fort. När jag åkte hem for jag in på stan, skulle se på inneskor. Hittade tyvärr inga MEN fyndade TVÅ klänningar och ett linne. Linnet har jag letat HELA sommaren och nu äntligen var det där mitt framför näsan på mig. Fyndet hittades på VILA av alla ställen, brukar sällan gå in där... Jag är så himla glad och nöjd! Behöver verkligen lite nya kläder - har ju tappat lite mer i vikt och kläderna sitter inte lika snyggt som tidigare. Bara bra att gå ner i vikt och det är ju kul att shoppa kläder.

Har varit till brorsan och lämnat lite älgkött och en jacka som han hade här. Han följde med tillbaka och lånade på samma gång bilen, det är ngt fel på hans. Det är så kul att ha brorsan här i stan, det är bara synd att vi inte träffas oftare - SKÄRPNING!

Imorgon kommer bebben hem igen. LYCKA! Han ska inte vara borta så här ofta ngt mer. Saknar honom så mkt! Trodde inte man kunde känna så starka känslor som nu väller över en. Hoppas alla får uppelva den känslan!

KRAM

VARFÖR?!?!

Varför sover inte min bebbe nuförtiden? Jag menar nu kvällstid - han somnar vid 19-19.30 och sover fram till 20.30. Då vaknar han och ska dricka vatten MEN vägrar somna om i sin egen säng... Vad gör jag/vi? Han ska prompt över i vår säng, visst är det mysigt men det finns ju gränser. Förslag - anyone?!?!

Idag har Elias och Tommy varit iväg på badis och de har tydligen haft det superbra. Det är ju inte så att jag är avundsjuk på något sätt. Hade inte alls velat plaska i vattnet istället för att ha lektioner på jobbet. Jag trivs med mitt jobb men hade gärna velat följa med på badis ngn gång emellanåt. Har haft fullt upp på jobbet idag, gick på toa första gången vid 15-tiden, sedan satte jag mig på bussen och bussade hem. Ganska skönt att kunna gå hem åtminstone en dag i vettig tid. Idag var jag alltså hemma 16.30 i vanliga fall kommer jag hem drygt en timme senare. Det beror ju på att jag arbetar där jag gör MEN jag skulle inte vilja byta arbetsplats. Trivs så oerhört bra!

Ser just nu på Greys men väntar bara på att Elias ska skrika och det gör han just som jag skriver om det. Tommy kanske går dit om jag väntar lite... Han sitter tyvärr fullt upptagen med Fredrik. De har köpt ngt spel om Halo (heter det så...?). Så de har ju det de gör ett BRA tag framöver. Verkar inte som att de klarar av uppdragen... Vore bra om de fixade det, då kanske de blir mer sociala igen... Spelet hade tydligen premiär idag, Tommy och Elias har tydligen köat på Elgiganten för att köpa det. Jag hade ingen aning om det - men det var nog deras plan...

Imorgon är det jobb som vanligt. Kom på idag, att om

Tjuvblogg...

Hej och hå! Jag får höra nästan varje dag - sitter du där nu igen! Har fått en bärbar via jobbet och det är superpraktiskt, kan sitta i vardagsrummet, matbordet, toaletten - ja överallt. Kan jobba praktiskt taget överallt! Superfiffigt! Tommy är inte riktigt överens med mig - han är less på att ses mig sitta vid datorn. Så nu, passar jag på att tjuvblogga lite. Han är inte hemma för tillfället....

Bebben mår bara fint med tanke på stjärnsmällen i söndags. Han sover för natten nu. Flera nätter i rad har vi fått lyfta över honom i vår säng eftersom han vaknat och stått och grinat i sin säng... Det är så oerhört mysigt, gosa ihop sig brevid världens bästa kille (förlåt Tommy, du är brädad!).  Bebben har förresten börjat säga sluta och hejhej!

Mormor mår bara bra. Mötte henne utanför ICA igår och hon såg så fräsch ut. Det var så himla skönt att se... Ska försöka hinna förbi henne ngn dag i veckan, förhoppningsvis torsdag. Ska göra ett par PRAO-besök i veckan, så då tänkte jag göra ett mormorsbesök samtidigt. 

På fredag åker bebben till mormor. Han ska sova där till lördag. Ska försöka hinna på stan och shoppa lite - ngn som känner sig sugen att haka på?! Tommy ska spika lite på och i garaget, så det passar superbra att mamma kan ha Elias. Det är lite trist att han ska bort när jag är ledig men men... Man måst eju dela med sig lite grann. Får lyfta över honom i sängen i natt och snosa honom lite i nacken.

Nu måste jag jobba lite till - försöker sätta rättvisa betyg i en muntlig framställning som mina elever gjort.

Ha det gott! 

Tänder igen...

Vi har ju upptäckt en till tand på bebben. En till däruppe, så nu är det FYRA! Nu går det av bara farten, nu har han snart munnen  full... En av bebbens polare har ju typ tio tänder, så vi ligger i lä MEN nu har vi tagit upp jakten. Det är ju absolut ingen tävling :)

Helgen som försvann...

Allting ska då hända på en gång! Mormor på sjukhus - inte kul! Bebben på sjukhus - inte kul! Vi tar det från början:
Imorse så var allting som vanligt. Bebben flög fram här hemma som vanligt - Tommy skulle i duschen och jag skulle fråga honom ngt. Bebben smiter in på toa. Snubblar GIVETVIS på badrumsmattan och flyger rakt in i skåpet på toaletten. Huvudet före, det tog 2 sekunder så gallskrek han, tårarna sprutade och han var verkligen otröstlig. Ni som känner Elias vet att han inte gråter för minsta grej men nu grät han verkligen. Världens jättebula växte fram i pannan. Vi ringde på akuten och de tyckte att vi skulle komma in. Elias blev ju trött och slö - inte bra! Så vi åkte på jourcentralen och plattskallen till läkare kunde inte besluta om det var farligt eller ofarligt, så hon skickade oss till Sunderbyn - dit vi skulle ha åkt på en gång!!! I bilen dit somnade bebben, fastän jag försökte hålla honom vaken. När vi kom dit fick vi reda på att kirurgen var på operation och skulle bli borta ett tag. De tog puls och syresättning på Elias och det var bra. En barnläkare kliver förbi men kunde inte stanna i tre minuter och titta på vår son. Snacka om knasigheter på sjukhuset. Nåja - kirurgen kom och klämde och kände. Elias satt helt stilla, han skulle inte ha visat att det gjorde ont för fem öre.... Duktiga killen!

Kirurgen konstaterade: hjärnskakning och en rejäl smäll på mjukdelarna i huvudet MEN ingenting på skallbenet - TACK GODE GUD! Mammas kille är bäst! Men nu har vi kommit överens om att han aldrig mer ska göra sig illa. Man känner sig som den sämsta mamman i hela världen.

Det låter säkert döallvarligt men när Elias hade sovit en stund, vi väckte honom på sjukhuset, var han vanlig igen. En enorm lättnad för oss! Mormor och Hasse kom förbi akuten, de skulle hälsa på gammelmormor som oxå ligger på sjukhus. Elias blev glad och jag och Tommy tacksamma för att de kom...

Gammelmormor har fått komma hem idag och det är verkligen skönt! Hon har fortfarnade ont i vänster arm men det är säkert ngt från nacken. Hon var på jättegott humör när vi besökte henne (efter vårt eget besök på akuten) och Sigge hämtade hem henne.

Nu ska inte vi besöka sjukhus på ett tag, hoppas jag - peppar, peppar...

Hade ju egentligen match idag. Alviks damer - kval till div 1 MEN kunde ju inte fara. På ett sätt var det synd för det hade varit kul. De vann ju med 4-0. Hade behövt träningen, har ju tränat oerhört dåligt på slutet, det får bli nästa projekt. Ringde en domarkollega som for och dömde istället för mig, du vet vem du är och tusen tack för att du ställde upp. Hör av dig om jag kan återgälda dig på ngt sätt. Kunde ju inte lämna Elias och Tommy ensamna på sjukhuset, de hade garanterat klarat sig MEN jag ville verkligen vara med. Det hade nog inte varit så kul att döma eftersom jag hade nog inte kunnat koncentrera mig på rätt saker under matchen. Tur jag avstod!

Idag skulle vi även befunnit oss på kalas, det blev inte av. Hoppas vi får komma nästa helg. Bebbens polare fyllde 1 år i fredags... Mobilen har ju krånglat flera gånger och har provat ringa och skicka sms men det fungerar inte. Har nu skrivit på mammans blogg hoppas hon ser det.

I övrigt är allt bara bra. Elias sover och jag sitter vid datorn. Nu ska jag vika tvätt (världens hög i tvättstugan), jobba lite, plocka allt annat som ligger framm (typ leksaker) och kanske om jag hinner se lite TV. Imorgon är det jobb som vanligt, nästa vecka börjar inskolning på dagis. USCH - vad många vuxenpoäng jag måste ha nu.

KRAM

Tänder - tänder - tänder - tänder - tänder osv

TÄNDER! Bebben har ju fått TVÅ nya tänder i sin lilla mun. Upptäckte en igår (nere) och den andra idag (uppe). nu har han TRE tänder!

Uppdatering igen!

Det är nästan så jag skrattar lite just nu. Andra dagen i rad som jag bloggar - nästan gift med datorn. Hmmm - knasigt värre.

Idag var dagen D. Bebben skulle hänga med på mitt jobb. Glad i hågen klev jag upp i vanlig tid. Elias brukar alltid vakna 06.00 MEN imorse bara sov och sov han. När klockan var 6.45 fick jag väcka honom. Fick hålla på i 15 minuter innan jag fick liv i honom... men men jag gav aldrig upp. 7.30 brummade vi iväg till jobbet. Bilresan gick överförväntan - bebben skrek inte en enda gång. Satt och lekte där bak hela tiden!

Alla på jobbet tyckte han blivit stor och att tiden gått fort. Det är ju dock inte så konstigt eftersom han blir ju snart 15 månader! Vi hade som sagt friluftsdag idag och bebben och jag skulle dela ut saft i skogen. MEN innan vi kom oss iväg, ringde mobilen och det var min mormor. Hon yrade om att hon inte sovit ngt på hela natten och att hon skulle gå och sova, en stund på morgonen. Samtalet gick ut på att hon inte skulle bjuda på lunch. Meddelade tanten om att jag inte var intresserad av lunch utan ville träffa henne, dvs. hon skulle inte bry sig om ngn lunch. Vi åkte ut till vätskekontrollen och jag började fundera på vad det var med mormor. Ringde upp henne igen och då lät hon riktigt risig - tvingade henne att ringa akuten. De ville att hon skulle komma upp, eftersom hon hade svårt att andas och hade ont i bröstet samt strålningar ut i vänsterarm. Plockade bebben och rusade till bilen, brummade järnet till mormor och stoppade in henne i bilen. Hon var alldeles grå i ansiktet, läpparna var blå och hon yrade på om allt möjligt. Hon talade inte sammanhängande. Insåg allvaret och trampade gasen nästan i botten (vågade inte köra så extremt fort eftersom jag hade bebben i bilen...). När vi kom fram gick vi in på akuten och vi såg inte en kotte ngnstans, jag fick springa in och leta folk. Hittade en liten söt tant som kom och mötte mormor. De ledde in henne på ett rum. De kopplade på en massa sladdar och grejer. Det tjöt och pep överallt. Läkare och sköterskor kom och gick... Att vänta på ngn som sade ngt var extremt jobbigt! Till slut förklarade en av sköterskorna hur manicken fungerade... Mormors blodtryck var 190/145 och pulsen nästan 200, syresättningen var på typ 70. Nu var det här på riktigt!!! Mormor blev gråare och gråare... Doktorn beslutade att mormor skulle få medicin - de sprutade in den RAKT IN I BLODET OCH SAKTA MEN SÄKERT SJÖNK VÄRDEN. Vilken känsla! Efter ca. 15 minuter så pep maskinen till igen (inget litet pip utan värsta piiiiiiiiiiiipet). Allt försvann och mormor svimmade MEN jag var helt säker på att hon dog. Det var nog det värsta jag varit med om i hela mitt liv! In kommer en karl (som jobbar på akuten) - han börjar hojta på mormor och mormor kvicknade till - LÄTTNAD! och doktorn kommer in. De kollar igenom allt och meddelar att nu slår hjärtat i rätt takt igen.

Mormor hade ngt som kallas för förmaksflimmer, låter kanske inte allvarligt men kändes otroligt allvarligt. Mormor har under dagen piggat på sig och ligger nu inlagd på hjärtavdelningen på Sunderbyn. Det är skönt att de inte skickade hem henne idag utan låter henne ligga inne ngn natt.

Skjutsade hem bebben under dagen och när jag sedan kom tillbaka igen hade mormor fått färg i ansiktet och läpparna blivit röda igen. SKÖNT! Jag märkte direkt att mormor var mer normal när jag kom tillbaka på eftermiddagen.

Under dagen har jag ringt runt till släkt (morbror, moster, mamma, lillebror). Fick inte tag i mamma - det var extremt jobbigt. Mamma är ju min fasta punkt här i livet, hon som står bakom mig i vått och torrt utan mamma hade jag inte varit den jag är idag. Det kändes tungt att inte kunna prata med henne, det var ju trots allt hennes mamma! Till slut ringde hon upp, lyckligt ovetandes om det som hänt. Nåja - allt är ju bra nu (hoppas jag). Har precis pratat med mormor och hon skulle bortsa tänderna och gå och sova för natten. Hoppas hon får sova HELA NATTEN och inte känna ngn smärta. Snälla Sunderby sjukhus - ge mormor en massa lugnande och tabletter, så hon får sova!

Imorgon åker jag dit - förhoppningsvis får jag skjutsa hem henne! Jag vill ju ha henne lvar länge till, hon är ju endast 76 år! Jag älskar dig lilla mormor!

KRAM!

Glömde...

måste ju pika min gravida kompis lite.... Nu har du definitivt kommit i det stadiet när du inte kan ha några byxor över huvudtaget MEN du kämpar genom att försöka dra upp den.... Jag kommer ihåg att jag kunde dra upp mina byxor under hela graviditeten men knapparna gick inte att knäppa efter v. (typ) 14 eller ngt.

Att vara gravid är ngt helt fantastiskt, första sparken, alla rörelser, se magen växa - är så avundsjuk. Hade gärna gjort det igen nu på en gång MEN det är ju så mkt som ska klaffa - jobb, barn, boende mm mm. Man måste helt enkelt vara i rätt fas i livet och det är inte jag nu. Vill gärna jobba ett par år nu, innan vi börjar prata om syskon. Tror inte Tommy är så himla sugen på att skaffa fler barn, han har ju redan tre men jag hoppas verkligen att han kan tänka sig att skaffa ett till. Nåja - åter till att vara gravid. Efter v. 20 kunde inte jag ligga på mage ngt mer - det var en stor uppoffring för mig eftersom jag enbart sover på mage. Men det gick bra det med. Fick ju springa på toa hela nätterna efter v. 25, tror Elias låg på min urinblåsa.

Nåja - bara svammel om min graviditet. Den börjar kännas långt borta nu men egentligen är den bara drygt ett år tillbaks i tiden. Hoppas i alla fall att ni får en underbar graviditet - gå inte och jobba om du inte mår bra - tänk på att barnet går först. NJUT - NJUT - NJUT - NJUT!!!!

Glöm inte att fotografera magen (åt mig alltså) och skriv gärna dagbok eller blogga. Det är ett minne för livet.

STORT GRATTIS än en gång!
KRAM

Hmmm...

det känns som att man uppdaterar typ en gång i månaden och det är ju inte bra. Skriver dock i huvudet varje dag men det blir ni ju inte hjälpta av... Jobbar för fullt nuförtiden - har verkligen kommit in i jobbet! Har huvudet fullt med elever varje vaken sekund. Snacka om att man är jobboholic. I övrigt händer det inte speciellt mkt.

Tommy och Elias är hemma hela dagarna och det är tydligen full rulle, från morgon till kväll. Bebben sover ju inte ens på dagarna ngt mer. Jag har dock en teori att när han börjar på dagis så kommer han att bli mer trött och sova lite mer. Nu sover han ju i alla fall hela nätterna - tack för det - vilket innebär att han sover från 19-06. Det är så mysigt på morgnarna, jag stiger upp vid 5.30 och när jag sitter och fikar så hör jag små fötterna smattra i golvet. In rusar en nyvaken, dösöt unge med håret åt alla håll och kanter. Då pickar mammahjärtat. Det skär lite i hjärtat när jag sedan hoppar på cykel för att hoja ner till bussen.... Bebben bryr ju sig inte - vet ej om det är positivt eller negativt. Hoppas det är bara positivt! Känns dock som att bebben är en förrädare - har ju närt han i över ett år och nu bryr han sig knappt. Får inte ens natta honom på kvällen, då ropar han pappa, pappa, pappa - otroligt orättvist. Försökte mig på att bada med honom en kväll men tji fick jag, det var bara pappa som fick bada... inte jag! Trodde att det skulle vara jobbigt när Elias inte verkar så brydd men det går bra än så länge...

Vi har ju förresten fått dagisplats. Elias ska bli en liten myra. Har splittrade känslor inför det. Känns som att han kommer att komma först på dagis och gå hem sist. Har ju ingen aning om vad de andra barnen kommer ha för tider... Vill ju inte att mitt barn bara ska vara på dagis och aldrig hemma. Ska försöka arbeta lite mindre när han verkligen går på dagis. Nu ska vi börja med att ha TRE veckors inskolning. Jag ska vara med TVÅ dagar och Tommy får fixa resten. Tur jag har en Tommy, hör många mammor som fått vara hemma hela tiden själv, där pappan bara jobbat. Jag vet att Elias och Tommy har superkul på dagarna, det märks - Elias är alltid glad, förutom när han är hungrig eller trött men så är det ju för alla...

Kanske man skulle återgå till att arbeta lite grann. Min familj har åkt iväg med Emelie på stallet. Tyckte det var lite vansinnigt att dra iväg Elias så sent MEN Tommy lovade att ta hand om bebben ifall han somnar i bilen. Somnar han då kommer han att vara vaken halva natten och det orkar inte jag.

Imorgon är det jobb som vanligt, vi har dock friluftsdag, så det blir lite lugnare. Elias ska få följa med. Tommy ska fixa lite grejer till garaget osv. Han behöver få vara barnfri lite.... kommer ju ihåg själv hur det var när jag var hemma. Jag var ju alldeles knäckt i huvet för det mesta, nu är jag det med men det är jobbrelaterat...

Nåja, ska försöka skärpa mig när det gäller bloggandet. Egentligen är det ju inte så svårt att skriva några rader och pilla in ngn bild men men....

KRAM till er!