fksdlgslkgjsklg

Vet att ni läser, varför inte skriva ngt?!?! Har skrivit detta förr och skriver det igen.

Dagis verkar bra!

Idag har vi som nämnts tidigare varit på besök på dagis... Det gick bra! Var med hela tiden och Elias var trygg och vågade sig ut på olika turer runt på dagisområdet. Tanken var att vi bara skulle vara en kort stund MEN vi blev kvar i över TVÅ timmar. Imorgon ska Elias lämnas på dagis och jag ska åka till stan och fika med en tjockis kompis, för er som inte vet - hon är GRAVID. Lyckos henne! Eller?!?!?!?

Nu ska jag se lite TV, innan det är sovtime!

KRAM


Idag = dagis!

Jaha, nu ska vi alltså tillbaka till verkligheten...! Usch och fy! Idag ska vi börja inskolning på dagis. Elias byter avdelningen och det tar en hel vecka att komma in i rutinerna igen, säger de som vet. Det känns inget vidare för mig att skjutsa ned honom till dagis och sedan åka hem och göra ingenting. Man kan ju alltid städa och tvätta och annat viktigt men det är ju inget kul...! Tror jag cyklar in till stan och shoppar loss lite.

Hoppas ni har det bra!

KRAM

SEX AND THE CITY!!!

Äntligen och sist av alla, ska jag nu få gå på bio och se filmen...! JIPPI! Bebben har vi lämnat hos morfar och Mona. Tror ni jag orkar hålla mig vaken hela filmen...?!?!?! Den som är vaken får se :)

KRAM

Imorse...

... vaknade trollet klockan halv sju! Fattar inte varför?!?!? Han lade sig sent igår kväll, vilket brukar innebära att han sover i alla fall till halv åtta....  Nåja, det var bara att ta på sig happy face och studsa ur sängen. Han vill inte ligga och mysa eller så på morgonen, det är bara järnet ur sängen på momangen. När vi väl fikat och sett lite Teletubbies åkte vi till vårdcentralen, var tvungen ta prover för struman. Har haft lite hjärtklappning av och till, beror säkert på struman, hoppas jag. Sedan pensionärshandlade vi på Coop, dvs. alla pensionärer var där samtidigt som oss. Klockan var ju bara 9.00!!! Har nog aldrig handlat så tidigt... :)

I övrigt har vi bara varit hemma och lekt med grannbarnen. Det är alltid llika kul! Imorgon börjar ju allvaret igen. Vi ska nämligen på dagis och säga hej. Inskolningen börjar på måndag...! Har pratat runt med alla grannar och deras barns ska gå på Stubbens förskola MEN vi har inte fått ngn plats och jag vet inte om jag ska ringa och bråka om det... Det vore i och för sig bra om han fick gå med sina kompisar på gatan... Får ta ett snack med Tommy ikväll, kan ju inte bara vara mitt beslut.

Nu ska det dömas lite fotboll.

Sköt om ER! KRAM

Springa på Ormberget...?!?!?

Törs man det? Var och dömde fotboll igår på Hertsön och då sade tränaren att det var extremt mkt björn i området. Tommys mamma stötte på en björn med bilen häromkvällen i samma område. Så ikväll har det inte blivit ngn joggingrunda utan steppade hemma på maskinen i 90 minuter - SKÖNT!

Nu dusch. Sex and the city. Läsa bok. Sova.

KRAM


Djurpark + bad

Så brummade vi då iväg 30 mil till Lycksele för att titta på björnarna. Varmt och soligt hela dagen! Vi valde helt fel dag att gå på djurpark, vi hade ca. 25 grader den dagen. MEN men här  klagar vi inte... Vi gillar ju värme och sol.

   
1. Här sitter vi å fikar någonstans mellan Boliden och Norsjö. Det finns inga rastplatser efter vägen. Vi chansade och svängde in efter en liten väg och hittade en superfin plats med bord och utedass...
2. Elias är i extas få titta nära på djuren. En del fick man till och med besöka.
3. Tommy, Elias och Emelie på Lycksele djurpark.


   

   



Diverse djur vi besökte. Björnarna var absolut BÄST! enligt Elias.

     
1. Tommy och Elias kör grävskopa, undrar vem som tyckte om det mest...?!
2. Emelie kör motorcykel och var jätteduktig.
3. Tommy kör motorcykel och menade på att det var Elias som skulle köra. Eller hur?!?!? Elias klev av efter typ tre sekunder.
4. Lite karusellåkande.

= Djurparken var lagom stor och tog inte en hel dag att vandra genom. Elias fick skavsår av sina sandaler, vilket innebar att han började gnälla en aning. Vi hade inga reservskor med oss, nu packar vi ned det nästa gång. Han ville inte promenera omkring. Ville åka vagn och var inte på topphumör mot slutet av dagen. Leklandet var också bra, förutom att de tog betalt för medföljande vuxen. Rekommendationen på karusellerna var 110 cm! Fattar inte hur de tänker... Det är mitt fel om Elias klättrar ut ur den, så jag måste ju åka med MEN tänk på de föräldrar som har flera barn. Det blir ju jättedyrt, tänk om de inte har råd... Om ni har småbarn och inte vet vad ni ska göra - åk till Lycksele och sov över en natt. Det blev inte så himla dyrt, det beror ju på hur man gör det. Leklandet behöver man ju inte besöka. Det låg lite i skymundan...!

   
Här är vi och äter middag. Vi hittade en jättebra restaurang med supergod mat. Den heter Knut´n. Om ni någonsin är i Lycksele är det där ni ska äta.

       
   
1. Elias hittade ett lekrum på hotellet, där inne var det inte vädrat på flera dagar. Varmt och luktade unket. Men Elias var glad ändå.
2. Tack gode någon för storasyster. Hon lekte och lekte och lekte lite till.
3. En slagen hjälte.
4. Utsikt från hotellet.
5. Här är vi på väg ned från utsiktsplatsen på hotellet.
6. Tommy posar framför hotellet.
7. Elias hittade en vattenpöl att hoppa i.



Dag 2 i Lycksele testade vi deras underbara Ansia badpark. Superfint och passar alla åldrar. Vi åkte rutschkanor, badade i vågor och slöade lite i solen. Åt lunch och packade iväg oss hem vid halv tre. Kanonbra bad!

     
1. Elias och Emelie badar. Båten Elias sitter i, var kanonbra.
2. När vi sedan kom hem från Lycksele var det kalas i stan. Båten Götheborg var här på besök och där var vi under lördagen.
3. Elias passade på att ta med pappa upp i en karusell...



Elias fick låna Emelies boll en liten stund.