SLÅ PÅ TV:n!

Nu är det dags för Sverige - Ryssland. Elias hejar på Zlatan... Jag tror Henke får göra mål idag, vore väldigt skoj.

Vill bara berätta...

... att jag satt rätt betyg på rätt person. Inte en enda har hört av sig om betygen. Har dock blivit påhoppad av en elev i elevens blogg. Där denne skriver att h mon/haninsann kan och jag inte kan ... Vore bra om eleven under kommande studier håller sig på lektionerna för att bevisa att denne kan. Det är svårt att sätta betyg på ngn som inte är närvarande. MEN i övrigt är det ingen som bråkat eller gormat. Jag hoppas att samtliga elever är nöjda och njuter av sommaren. Kommer inte träffa dem ngt mer, om jag inte stöter på dem ute på stan eller vid ngn fotbollsplan...


KRAM

God morgon!


Kanonväder! 20 grader varmt och strålande sol MEN MEN det blåser isande kallt. Tur vi har lä på altanen... Idag ska vi prata med grävmaskinisten, vika tvätt, tvätta, dammsuga, dammtorka och framförallt leka ute.

Hoppas ni har det bra, för det ska vi!

Uppdatering igen :)

Kan inte fatta att jag äntligen tar mig tid! Tid är en bristvara i det här huset. MEN om jag förstått det hela rätt är det fler som lider av svår tidsbrist... Det är så livet ska vara när man är småbarnsförälder samt nyss byggt hus.


Här är vår lilla kille på ett bra humör, vilket han för det mesta är. Två dagar i rad har han dock vägrat sova lunch, vilket inneburit en massa gnällande och grinande... Imorgon ska han sova!

    
Bild 1 - Här en dag, för ett par veckor sedan, BRANN det på Kronan. Alldeles brevid återvninningen... Elias tyckte bäst om brandbilarna.
Bild 2 - Elias brummar runt på sin fyrhjuling. Han tkr den går för sakta. Han hoppar på den och ropar fortare , fortare.
Bild 3 - Här är altanbygget påbörjat. Idag är den färdig MEN har inte fotat den än...
Bild 4 - Vår fina grushög som vi har på uppfarten. Den minskar aldrig!


   
Bild 1 - Elias är i klättrartagen. Han sitter och myser i solen.
Bild 2 - Elias är hyfsat nyvaken och det bara lyser bus i ögonen.
bild 3 - Hjälper pappa!
Bild 4 - Det gick över ganska fort. Finns så mkt annat roligt att göra :)




Sitta brevid pappa och mysa efter hårt arbete är superbra, tkr Elias.


Man blir ju så hungrig emellanåt och har då mamma glömt stänga kylskåpsdörren, är Elias garanterat där...

                
Bild 1 - Elias är på en av sina absoluta favoritplatser. Sitter i köksfönstret och tittar på diverse grävmaskiner, lastbilar eller fåglar.
Bild 2 - Elias poserar i sina nya shorts.
Bild 3 - Måste ju skratta lite ibland :)



Elias på väg för att handla blommor och buskar. Dubbla kepsar är bra, för då kan man slippa undan solen...


Idag har vi alltså hunnit vara till Rutvik, där vi köpte blommor och buskar. Mobbe Stefan var med som barnvakt, så att jag fick gå i lugn och ro :) Vi hann träffa mormor eller rättare sagt, vi tvingade dit henne. Hon skjutsade hem Stefan och handlade lite mjölk innan hon kom till oss för att dricka lite kaffe. Elias vägrade sedan sova, så hela eftermiddagen har gått åt till att få honom att sova. Låg med honom i sängen, han fick försöka sova med Fredrik samt en vagnsprommis på 45 minuter MEN inget hjälpte. Bättre lycka imorgon. Lagat middag. Dömt fotboll. Planterat blommor. Bloggat lite. Svarat på mail osv. Förstår ni varför dygnet har för lite tid...

Imorgon hade vi tänkt dejta med ett par kompisar men jag tror vi får göra det en annan dag. Vi behöver, både jag och Elias, vara hemma och ta det lite lugnt. Dammsuga och vika tvätt står först på agendan. Lite handling bör vi nog göra... Åker vi iväg imorgon blir det hela dagen och då blir det bara tok för Elias... MEN vi får se, de tär ny dag imorgon :)

Hoppas ni har det bra!

LEDIG!

Det har gått exakt 17 dagar och jag har inte uppdaterat.... Hmmm. Det lär nog inte bli oftare i sommar heller. Nåja - vi är i alla fall lediga nu och igår var vi på stan och firade. Nör jag säger vi = Elias och jag. Tommy får slita fyra veckor till innan han får semester.

Detta är våra ledighetsprojekt
- Göra gräsmattan grön. Nu ligger det en massa jord och sten...
- Köpa ute blommor till vår fina altan, som Tommy byggt.
- Fira Elias 2-årsdag
- Åka till Kolmården - eller hur Tommy!?!

Sedan har vi flera småprojekt MEN det är inget vi behöver nämna nu, det får vi ta eftersom. Nu står Elias här och säger "sluta data mamma". Det innebär att jag nu måste avbryta annars kommer han att stänga igen locket.

Ha det gott! Jag lovar att återkomma snart med bilder!

KRAM