Sjukstuge-rapport!

Hej hopp!

Julen kom och gick i sjukstugans tecken, har aldrig varit med om ngt liknande. Möjligen EN gång men det är en annan berättelse...

Nåja - Elias har haft magsjuka OCH den spred sig. Brorsan, Tommy, Fia och min mamma har legat... Huvaligen!  Nu känner sig de flesta bättre MEN nu har jag åkt på feber, ngn form av flunsa skulle jag tro.

JULAFTON gick av bara farten. Elias var inte alls laddad för ngn tomte, han vara slö och hängig HELA dagen - inte kul! Julklapparna tyckte han om i alla fall. Han fick en fyrhjuling - eldriven, BRIO-tågbana, böcker, parkeringshus, Leo (mjukisdjur från leklandet), kläder, bilar, lastbilar mm mm. Han är oerhört nöjd coh tacksam. Vi tackar alla för de fina klapparna. Elias är dock rädd för sin fyrhjuling - kan ha att göra med att han var sjuk när han fick den... men men, den som lever får se.

Resten av veckan har gått av bara farten. Elias har skitit så fort han ätit så det har inte blivit några längre turer. Själv var jag på annandagsrea och fyndade lite... Alltid kul med rea! Träffade även en tjockiskompis på stan, hon ska ha barn i mars... Spännande!

Idag har vi varit på leklandet, trots att jag varit sjuk. Kunde ju inte skicka Tommy eftersom han var mer sjuk än mig. Elias kusin Alva firade sin ettårsdag och då var vi tvungna att vara där. Vi lekte i TVÅ timmar och åkte sedan hem.Elias sover nu i sängen och det är dags för  mig att koja.

Bilder kommer när jag är piggare...

Lev och må!

JUL!

Hoppas ni har det bra hemma i värmen. Här har vi det ganska bra. Elias började kräkas natten mot idag - KUL! Jag och Tommy påtade på i köket och helt plötsligt hör vi hur ngn kräks... Han låg dessvärre i vår säng, så det var bara att riva upp allt och sedan ta honom på toaletten för att han skulle kunna kräkas mera. Har sedan sprungit med honom på toa flera gånger under natten. Framåt morgonen lade sig kräket och det började spruta ur rumpan istället... Stackars bebbe! Han mådde så dåligt! Han fick lite frukost men den kom bara upp, så han har fått leva på vätska hela dagen.

Brummade iväg för att inhandla blåbärssoppa, handsprit och blöjor och det var rena rama kaoset på Storheden. Fick tag på det jag skulle och begav mig hemåt. Hemma har vi städat och pysslat lite. Elias har varit hängig men ibland riktigt piggelin.

Är ju inte så kul att han ska vara sjuk nu när vi ska ha jul hemma.... ALLA ska ju komma till oss OM de inte kan komma, vart ska de då ta vägen. Vi har sagt att de får komma på egen risk. Tror inte min mamma och Hasse kommer, tkr inte att de ska komma om Elias kräks i natt igen...!

Börjar själv må lite dåligt i hela den här kräksvängen MEN tror att jag klarar mig. Tkr ju att jag borde börjat må dåligt nu om jag får magsjuka. MEN vi får väl se vad som händer.

Nu först förstår jag vilket jäkla jobb min mamma alltid har haft framför sig när det gäller julen. TACK snälla mamma för att du aldrig gnällt i juletider, jag gör inte annat än gnäller. Det är så mkt att tänka på dels maten, dels klapparna, dels vart ska alla få plats, dels Elias, städning osv. Ni hajar eller hur?!?! Idag hade jag tänkt baka lite MEN det har ju inte gått när Elias varit sjuk. Han har velat sitta i famnen hela dagen och det har han naturligtvis fått.
Och nu ikväll när jag skulle baka, så inser jag att det inte finns några ägg kvar!!! Jag blir galen - ni som kommer imorgon - ni får bullar och pepparkakor till fika. Jag brukar försöka ha minst TRE sorter hemma MEN inte nu. Det löser sig äkert ändå, de  är ju inte här för fikat.

Har förstått att en del inte hunnit få sina julkort and here it comes:
JUL!
GOD JUL önskar Elias med familj.

Hoppas ni har en mysig och lugn jul! Håll er friska!

STOR JULKRAM

Fredag!

Äntligen fredag brukar jag tycka men idag är det annorlunda. Vi har haft skolavslutning idag och jag har givetvis klantat mig och gett en elev fel betyg. Det måste ha blivit ngt fel vid inmatningen på ngt sätt - vet ej hur. Stackars elev! MEN vi har nu rett ut problemet men jag går fortfarande omkring och tänker på en del elever. Vissa såg lite besvikna ut idag och många var nog relativt nöjda. Hoppas alla mina barn får en fröjdefull jul!

Har varit och handlat julmat på Kvantum idag och det gick förvånansvärt enkelt. Många bilar men lite folk där inne. Nu ska jag skura toaletten och börja baka lite grann, bara Tommy och hans brorsa får fläkten på plats. Jag vägrar stå och baka natten mot julafton.

Min kusselin kommer upp på söndag - håller en tumme att hon kommer hit. Vi har lite trångt men har nu fixat en bäddmadrass så att hon kan sova här hos mig. Elias och jag saknar henne - vi träffas alltför sällan.

Imorgon blir det sista-minuten klappköp samt börja laga lite julmat. Håll en tumme att det inte blir så mkt folk!

Måste berätta - spelade innebandy igår, har så ONT idag. Snacka om otränad!
STOR KRAM

Söööööt bebbe!

Söööööt bebbe!

Jahapp! Igår va man på fest igen, nästan så att jag blivit en riktig partyprisse. Tur att det snart går över, blir ju såååå himla trött dagen efter. Är trött i vanliga fall men otrlogt trött idag. Lägg till att jag spelat innebandymatch på eleverna OCH tänker inte nämna resultatet. Vi spelade ganska bra och det är inte segern som räknas. Jag hade i alla fall väldigt kul, är ju ingen stjärna MEN roade säkert många...

Min mamma hämtade Elias igår så att Tommy skulle få foga i fred hemma, vilket han gjort utomordentligt bra. Jag for till mamma och sov över där, det är närmare till henne än hem till Luleå från jobbet. Fick lite sovmorgon och det var otroligt skönt. Elias kom in och väckte mig vid 7.30 och han blev glad över att se mig. Han visste ju inte att jag skulle sova där jag oxå. Har jobbat ett par timmar idag och brorsan kom och hämtade mig med Elias i bilen. TACK snälla lillebror!!! Kom hem och det var fogat i köket. Snacka om att det blev hur fint som helst.

Skull åka och handla men iddes inte, så nu måste jag trängas med alla andra på Kvantum imorgon. NÅJA - det kan ju vara lite kul MEN tänk på alla bakterier som kommer att vara där... Vore ju superskoj att bli sjuk över julhelgen.

Imorgon ska jag bara jobba ett par timmar. Ska nog svänga förbi min mormor, så hon får sin bebbedos. Handla är ett MÅSTE! STÄDA känns lite nödvändigt eller ? BAKA kanske jag gör?!?! HUVALIGEN! Hur ska jag hinna med allt detta? Vet dock att jag fixar allt men det känns så mkt...

Elias säger numera:
lassbi - lastbil
banbi - brandbil
petta - petter
memil - emil
da - ida
nana - hanna
geta - greta
bitte - bitte
nananena - annalena
mofa - morfar
moma - mormor
atte - hasse
takto - traktor

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ OTROLIGT DUKTIG! Snart har han ett helt språk, han har redan ett eget språk det gäller bara för oss att tyda vad han pratar om. SÖÖÖÖT UNGEN!
Namnen ovanför är dagiskompisar samt dagisfröknar...

Bilder - visst är jag BRA!

Idag råkade jag gå från jobbet supertidigt, den var ca 14. Brukar väl aldrig gå hem sååå tidigt MEN idag blev det så. Trodde klockan var betydligt mer än vad den var men men... Det var himla skönt att komma hem i någorlunda vettig tid. Elias blev superglad när jag var hemma när han och Tommy kom från dagis. De kom typ TRE minuter efter mig.

Har nu fått tummen ur och fått in bilder i datorn, har till och med laddat upp dem på bloggen så here it comes:


Kök 1
Så här såg det alltså ut igår på förmiddagen. Det här är fönstret mot gatan.

Kök 2
Diskbänken. Dörren till vänster leder till tvättstugan.

= Visst blir det fint!



Med pappa och Sigge
Här sitter Elias mellan pappa och gammelmormors kille Sigge. Visst är det fränt att min mormor har en kille. De har varit tillsammans i över 20 år MEN aldrig förlovat sig eller gift sig. De är dock sambos sedan ett par år tillbaka.


På leklandet
Här är Elias på leklandet i bollhavet. En riktig favorit!

På cykel på leklandet
Elias ville prova cyklarna och han blev så förbannad när han inte nådde pedalerna. Nåja - det gick ju att sparka sig framåt. Han lessande dock ganska fort och ville tillbaka till bollarna.


I leklådan
När vi kom hem från leklandet ville Elias fortsätta leka och satte sig då i sin leklåda. Snacka om att vara innovativ!


Matbild
Så här glad är Elias när han får äta pepparkaka och dricka mjölk. Kaka är det enda han pratar om MEN det är ju bra att äta många pepparkakor för då blir man snäll - eller?!?!


Cool unge!
Elias fortsätter att sitta på sina leksaker. Här sitter han i sin lekkorg som han har hos sin mormor. Ser ni att det bara lyser bus i ögonen?

Händerna i byxorna
En dag upptäckte han att han hade fickor på sina byxor, så då gick han omkring med händerna i byxfickorna HELA dagen...

Dagisbild!
Här gungar vår cooling på en slags häst. Bilden är tagen på dagis i torsdags, när det var Lucia. Visst är han världens gulligaste?!?! Jag pyser av stolthet när jag tittar på bilder och när jag ser honom i verkligheten - snacka om att vi gjort ngt riktigt bra!

Ni kanske hinner få ett julkort!

http://www.alltombarn.se/konsument/fortfarande-tid-att-bestalla-billiga-fotojulkort-pa-natet-1.4518

Tommy är färdig...

Kaklet är på plats!!! Kan ni fatta vilken händig karl jag har? Nu ska han "bara" foga och hålla det fuktigt ett par dagar, sedan ska det sättas lite silikon samt lister vid fönstrena ska på plats. Han hinner garanterat färdigt innan jul MEN om vi nu ska kakla igen då ska jag och Elias flytta ett par dagar. Att greja på med såna här saker när man har småbarn hemma är inte att rekommendera :) Ni med barn vet säkert vad jag menar. Elias vägrar ju vara i stillhet i mer än TRE minuter max. Han har hela tiden ngt bus på gång... Vi har varit ute och åkt bob idag. Det älskade Elias, jag blev så SLUUUUT! Var ju tvungen springa med honom, han gillar när det går fort. I 40 minuter sprang jag omkring med honom, sen lessnade han och det var tur, för jag var helt slut. När storebror kom hem ville bebben in till honom så då fick jag gå in - ÄNTLIGEN! Stort tack till storebror! Vill passa på att tacka honom för alla hans insatser med Elias. Kan inte vara så kul när man är 17 år och har en 17 månaders runt benen konstant. Jag tkr det är skönt att han kan avlasta ibland MEN ansvaret ligger hos oss föräldrar. Storebror hjälper inte bara till med ELias utan, hjälper till med maten, plockar i och ur diskmaskinen osv. TACK!!!

Imorgon är det en vecka kvar till julafton och nu börjar paniken infinna sig. Måste skriva en lista på vad som ska göras och köpas innan fredag. Efter fredag ska vi bara fixa julmat och mysa - ABSOLUT INTE STRESSA!!! Tommy har precis fyllt i föräldraledighet under jul, så vi ska bara vara hemma och åka pulka och mysa. Ta igen förlorad tid. Elias är ju på dagis hela dagarna och julledigt ska vi ha tillsammans.

Nu ska jag jobba FEM dagar till! Den här veckan kommer bara rinna iväg, vi har så mkt skoj framför oss på jobbet den här veckan.

Hoppas ni har det bra. Kollade på statistiken och ni är många som läser. Trots att det är trist utan bilder. Har inte hittat kabeln till kameran - vi måste fixa en ny. Måste lägga in bilder så att ni får se vårt kök samt vår coola kille.

Ha en bra söndagskväll! Nu ska jag se "Shall we dance".

KRAM

God förmiddag eller?!?!

Lade bebben efter lunch och tror ni inte att jag somnade? Måste ha ngt fel i kroppen, den vill bara sova hela tiden. Har egentligten miljarder grejer att göra och som vanligt så händer inte så mkt, tror att det är så för att det är så rörigt hemma. Tommy håller igång i köket och det är ju min plats. MEN nu ska jag ta ett ryck! Hej tvättkorg!

MAMMA!

Åhhh - Elias ropade på mamma när han vaknade för en liten stund sedan... Hjärtat smälte! Han brukar bara ropa efter pappa, om han överhuvudtaget ropar på ngn. Jag är så glad!


Tommy har nästan kaklat färdig och det blir sååååååå fint! Ser ut som ett designerkök. Bilder kommer imorgon. Måste ladda kameran över natten... Ladda över bilder osv och jag känner mig själv ganske bra efter drygt 29 år, så det kommer nog ta ett tag. Om det alls blir några bilder imorgon :)


Har sett filmen "Music and lyrics" ikväll - den var lite småkul på sina ställen MEN har faktiskt sett många fler filmer som är mkt bättre. Har ni ngt förslag på ngn bra film? Känner att jag vill se en riktigt BRA FILM! Det går så många struntfilmer på TV. Imorgon är det en film med Richard Gere och JLo - "Shall we dance" - har för mig att den var hyfsad MEN vill fortfarande se en ROLIG och UNDEHÅLLANDE film. Inte en film som man kan förutspå och längtar tills dess att den är färdig.

GOD NATT och stor KRAM!

ALDRIG MER!

USCH!!! Varför är det ingen som påmint mig om hur hemskt det är att julhandla? Schysst!

Jag hade glömt bort hur otroligt jobbigt det är... Nåja - nu är rond 1 klar. Har köpt det mesta har en del smågrejer kvar att fixa. Det kanske jag hinner göra bort imorgon. Har inte riktigt tid i veckan eftersom jag jobbar. Till hlegen måste vi handla julmat och tillaga densamma.

Är inte riktigt nöjd med Elias klappar, måste köpa ngn till. Han behöver ju lite nya kläder till julafton. Hade tänkt köpa en väst och finbyxor med vete katten om han kommer ha det på sig. Han svettas ju enormt mkt! Vi får se, ska sova lite på saken.


Nu ska jag se lite skidor på TV. Elias sover, han är helt slut! Har ju lekt på Leo´s lekland med morfar och mobbe i flera timmar idag. Tommy kaklar så jag har "egentid".

KRAM

Kolla!

http://www.alltombarn.se/konsument/julens-hetaste-leksaker-1.4474

Kan det här bli bättre?!?! Ska ju handla julklapp åt Elias kusiner. Stora killen, ska få ____ och lilltjejen ska få ngt som artikeln handlar om... Ska inte skriva vad? Man vet aldrig om det är ngn av föräldrarna som är inne här ngn gång
.

Idag...

... ska alltså dessa hemska klappar inhandlas. Har skrivit en lista och ska åka på stan SJÄLV! Lycka! Min pappa och lillebror kommer och hämtar Elias vid 10. De ska då åka till leklandet, Elias älskar ju att leka där. Jag får ett par timmar på mig att inhandla det jag behöver - kommer inte handla allt idag, eftersom jag vet att jag måste in på stan fler svängar. Ska handla till ELIAS, Tommy, lillebror, pappa och mamma i första hand. Ska även handla åt Fredrik, Emelie och Hasse, Mona-Lis och mormor och SIgge. Det brukar inte bli så dyra klappar MEN det är tanken som räknas... Har äntlgen börjat få lite julstämning men men... det känns bara roligt för att Elias verkar glädjas ngt enormt.

Igår när jag hämtade på dagis - fick Elias massvis med beröm. Det värmer i hjärtat. De menar att han är sååå snäll och hjälpsam. Klarar sig bättre och bättre ute, behöver inte hålla hand med fröken som i början. Pratar och de förstår det mesta. Sover länge och äter bra. En fröken sade att vissa barn lämnar avtryck i hjärtat och hon menade att Elias är ett av dessa barn.

Nu har Elias bara fyra dagar kvar på dagis och sedan ska han få vara ledig! Han ska få följa med mamma på jobbet på fredag och där ska han få dela ut betyg till eleverna. Han var ju med på sommaravslutningen, då åt han på ungdomarnas betyg MEN nu är han ett halvår äldre så det kommer säkerligen inte inträffa igen. Han får relativt korta dagar till veckan oxå, Tommy har ju tidigvecka.

Nu ska jag hoppa i duschen medan bebben sover en liten stund. Han vaknade vid 5.30 och hade pinkat så mkt att hela blöjan och halva sängen var alldeles blöta. Så det var bara att studsa ur sängen...


HA EN BRA DAG!

KRAM

Dåligt samvete!

Har konstant dåligt samvete dessa veckor. Elias får vara på dagis mellan 6.45 och 16.15 MEN han klagar inte. Han är dock lite trött på kvällarna, vilket leder till att han är extra gnällig. Imorgon ska han få sluta tidigare, vi ska åka och handla mat. Här hemma ekar det i kylen - tyckte nyss jag handlade men men... Måste fixa en juldräkt, det är Lucia på torsdag. Känner jag mig själv kommer jag klä Elias i brunt och låtsas att han är en pepparkaksgubbe. Han förstår ju inte vad syftet är ändå - han är för liten.

Nu har vi pratat ihop om julen oxå - inte riktigt som vi tänkt från början MEN det kommer säkerligen sluta på ett alldeles utmärkt sätt. Hoppas bara att jag slipper stressa som en galning hela dagen. Ser verkligen framemot att fira jul hemma, det blir ju första gången för oss. Tommys barn och vår lilla gullgubbe ska vara här och det är viktigast för oss... Vi har inte köpt inte EN julklapp än och det hör oxå till vanligheten. Vi kommer springa på stan dagarna innan jul MEN det har funkat hittills. Nästa år ska vi dock börja i augusti!!! :)

Tommy påtar på i köket och det kommer bli såååååååå fint! Kom förbi och kika när ni har tid, det är inte riktigt färdigt än men om ett par dagar. Jag och Elias ska försöka rymma i helgen så att Tommy får göra färdigt. Mamma tar säkert emot oss med öppna armar. Vi kanske åker dit lördag, shoppar julklappar och åker hem söndag. Ska kolla med Tommy vad han tkr. Vi var ju borta helgen som gick, han kanske vill att vi ska vara hemma ngn helg i alla fall. Han tkr säkert det är liiite skönt när vi är borta... Eller?!?!

Nu är det dags för DH - somnade förra gången hade inte tänkt göra det idag. Tror att det är säsongsavslutning.

Elias säger numera
ganen - granen
tomte
umla - pumla
dicka - dricka
namnam - gott
bok
momma
moffa
tand
slö
jus - ljus
acka - akta
äska - väska

Har säkert glömt ngt MEN det gör inget. Han är så duktig!!!

Nu ska jag kommentera IDOL!

Hej och hå luden tå! Marie vann! Kan ni fatta?!?! Läste idag i Expressen att Marie var den väntade vinnaren. Man börjar ju undra om det var uppgjort eller inte. Låten var ju helt klart anpassad för Marie MEN Amanda sjöng den mkt bättre. Amanda hade bättre kläder, bättre framträdande samt många fler roliga kommentarer.

Tkr hela Marie är så tillgjord. Känns inte som att hon är trovärdig. Såg när hon deltog i Big Brother-huset och minnet därifrån lever kvar. Hon betedde sig löjligt  tillsammans med den där killen. Hon vill ju inte bli påmind om vad som hänt i hennes "tidigare" liv, hon kanske skulle ha tänkt på det innan hon gjorde bort sig i BB-huset. Samma gäller ju för de som ska bli politiker, de kan inte anlita svart arbetskraft hemma och sedan tro att det inte ska märkas. Marie visades i nationell TV. Nåja, hon lärde sig säkert massor och vill försöka glömma, hoppas hon fixar det!

NÅJA - om svenska folket ansåg att hon var bäst så var hon väl det. MEN jag röstade flera gånger på Amanda och alla jag känner röstade på Amanda, så man kan ju undra om tävlingen vara uppgjord. Det får vi aldrig veta. Hoppas att det går bra för Marie som IDOL-vinnare. Vet att Amanda kommer klara sig utmärkt utan segern! Hon har personlighet, utstrålning och en röst som slår många.

LYCKA TILL MARIE och framförallt LYCKA TILL AMANDA!!!

härliga FREDAG - har blivit tråkiga lördag!

Idag är det alltså lördag, vilket innebär att jag bara har EN ledig dag kvar... Har inte hunnit med hälfen av det jag skulle behöva hinna med. KÖPA JULKLAPPAR, städa och mysa med min familj. Istället har jag vaknat kl 10 och Tommy hämtade mig och Elias hos mamma vid 13-tiden. Handlade på Kvantum och brummade sedan hem för att laga middag. Nu är det kväll och jag sla se Svensson, svensson. Elias sover - vilket han behövde. Det har varit full fart hela dagen, inget ovanligt nuförtiden.

Igår var jag alltså ut på afterwork med jobbet och det var trevligt. Maten var sisådär MEN man ska inte ha så höga krav. När jag slutade igår åkte jag till dagis för att hämta min bebbe MEN han låg och sov! Väntade tills dess att han vaknade och då åkte vi hem, när vi väl kom hem, så kom min mamma och hämtade oss. Åkte till Boden, där jag gjorde mig i ordning och for sedan till afterwork-stället (väljer att inte precisera vart vi gick). Hade en trevlig middag och var hemma hos mamma kl 23.

Imorgon måste jag fixa lite julklappar!!! Börjar bli oerhört stressad men imorgon bär det av. Ska köpa till Elias, han är ju den viktigaste personen i mina ögon. Bäst att fixa allt åt honom först. Om det är ngn som undrar vad han är sugen på till jul så är följande några förslag:

- Kläder - långärmade t-shirts och snygga jeans i stl. 86 alt. 92.
- DUPLO-lego.
- Böcker - gärna MAX-böckerna. Han har lampa, kaka och nalle.
- Pennor (småbarnsvänliga) och ritpapper.
- Leksaker - från 18månader, i princip vad som helst.


Han har bara leksaker för jättesmå bebeisar. Vore kul om han fick ngt som han kan sysselsätta sig med ett par minuter om dagen :)   Vi har inga krav heller direkt. Elias har säkert inga krav alls, tkr nog bara allt ska bli spännande. Vi kommer i alla fall att köpa honom en BRIO-tågbana, har jag bestämt. Han kommer säkerligen få mer leksaker MEN vad vet vi inte än. Det är därför vi måste in på stan ngn gång... inom en snar framtid.

Tommy har ju börjat med köket och han kommer definitivt INTE ha tid att svansa runt på stan. Hur gör ni med era julklappsköp?!?! Planerar ni månder i förväg eller kör ni med impulsköp hela vägen? Hjälp mig....!


Imorgon är det härliga FREDAG!

ÄNTLIGEN! Är det snart fredag igen. Det är endast en och en halv timme kvar. Fredag innebär - fredagsmys och sedan TVÅ låååånga lediga dagar. Så skönt ska det bli!

Idag har vi fått veta att en av Elias dagsifröknar ska få sparken efter jul! Helt otroligt - en utav de bättre fröknarna. Alltid glad och trevlig! Underlättade inskolning enormt. Kvinnan är en stor tillgång för kommunen men det har inte de styrande fattat. NÅJA - hoppas hon får ett bra jobb på ngt annat dagis, där hon kan förgylla barnen och föräldrarnas liv...

I övrigt händer inte mkt hos oss. Kommer hem efter 17 varje dag, vilket innebär lite tid med bebben. Han verkar inte bry sig särskilt mkt. Glad varje dag när jag kommer hem - det dövar samvetet lite grann i alla fall. Imorse tog vi sovmorgon, välbehövlig sådan. Vi var så trött igår bägge två, så jag bestämde mig för att sova länge och det gjorde vi. Vi försov oss - trots sovmorgon, vaknade 7.30 och min buss gick 8.46. Det blev snabba ryck MEN tur att Elias var med på noterna, annars kunde det ha blivit cirkus.

Tommy har börjat riva köksskåp och takskivor, förhoppningsvis har vi kakel i köket under nästa vecka ngn gång. Han är så duktig!

Imorgon, på min fredagsmysiga dag, så har vi afterwork med jobbet. Jag kanske bangar, vi får se. Känner mig inte laddad för ngn afterwork. Inget fel på arbetskamraterna men det har varit så mkt på jobbet i veckan. Vi får se! Har ju inte spenderat särskilt  mkt tid med bebben heller.... Familjeråd måste vi ha om detta imorgon, Egentligen hade vi behövt bestämma det ikväll men vi har knappt pratat med varandra. Tommy har påtat på i köket och jag har påtat på med lite av varje. Nu sover båda mina prinsar, Tommy jobbar tidigvecka denna vecka...

NÅJA - hoppas helgen blir bra med mkt mys!

Vem vinner imorgon - Amanda eller Marie? Tror faktiskt Marie tar hem IDOL 2007. Hon verkar oerhört poppis, hon sjunger ju bra MEN har ingen som helst utstrålning på scen. Må bästa kvinna vinna!!!

KRAM

Uppdatering!

Nu ska jag berätta lite om vad som hänt här hemma och när jag nu tänkt efter är det inte så mkt som händer. Vi åker på dagis VARJE morgon 6.30, Tommy hämtar 16.15 eller 14.00 beroende på vilken vecka det är. Elias är svårväckt på morgnarna, tidigare så studsade ha nur sängen MEN nu vill ha inte... Det förstår jag! Skulle inte heller vilja kliva upp mitt i natten om jag inte behövde. Elias får sova på dagis efter frukost och sedan sover han efter lunch. Han trivs på dagis och leker brevid alla barnen. Det är heller inga problem att lämna honom nu - han kliver in själv och det är knappt man får en kram av den lille förrädaren. NÅJA - bara att gilla läget. Torsdagar har han sovmorgon eftersom jag börjar senare, han har då förmågan att vakna vid 5.30 men vi hinner mysa och kramas jättemkt. Fredagar är den dag jag får hämta honom på dagis och det är så roligt. I fredags när jag var och hämtade honom RUSADE han hela vägen fram till mig, fick världens kram och kände mig som världens bästa mamma. Han hade så bråttom att få på sig kläderna och skyndade ut. Fick dock ta av honom hans ryggsäck eftersom den vägde för mkt. Ryggsäcken är han mäkta stolt över - bär den med stolthet! BRA KÖP! Det är så lätt att vara mamma till världens bästa unge - TACK för att du finns!

I helgen har vi fixat fram julen... Nu måste vi tydligen pynta jättemkt. Tidigare har vi valt att inte oynta så mkt eftersom vi inte firat jul hemma. Nu ska vi vara hemma under julen + att Elias pratar om tomtar hela dagarna. Det började i torsdags, då satt han i soffan och pratade om tomtar och vi begrep inte vart ha nfått det ifrån. På dagis berättade de under fredagen att de börjat prata om tomten samt att tomten varit utanför rutan och tittat in. SPÄNNANDE!

Lördag var jag (hej och hå) ute på fest. Vi var på JULGALAN (
www.julgalan.se)! Hade peppat så oerhört länge men blev lite besviken. Artisterna vara sisådär, de verkade slitna. Den enda som var bra var JErry Williams och han sjöng kanske i 20 minuter. Övriga artister var en besvikelse, främst Markus Fagervall - han passade inte riktigt in i temat... Brolle var på MEN fick sjunga för lite, fattar inte varför. Markolioo och Linda Bengtzing verkade trötta och var inte riktigt på G, de är väl less antar jag. Fara och flänga Sverige runt kan inte alltid vara så kul. Det var två tjejer till med som jag inte vet vad de heter och deras roll i galan kan jag inte fatta... Julmaten var god! MEN allting blir ju gott efter ngn cider, så jag kan inte bedöma den egentligen. Efteråt åkte vi in på stan och hamnade på Invit, där dog stämningen lite, så vi beställde taxi och den fick vi vänta på i över EN timme. SÄLLSKAPET var TOPPEN i alla fall!!! Tusen tack för en givande kväll, vi måste göra om snart...

Söndag var vi på julskyltning - vi hittade ingen tomte! Varför är det inga tomtar på skyltsöndag?!?! Kan ngn förklara varför det är julskyltning utan tomtar? När jag vara liten och var iväg första advent var det fullt med tomtar på stan men inte nu... NÅJA - Elias fick vara på stan en stund coh han verkade nöjd.

Idag har det varit vanlig jobbdag! Gillar verkligen mitt jobb - synd bara att man har dåligt samvete... MEN vad gör man?

Nu ska ni ha det bra tills nästa uppdatering! Ska försöka tanka in lite bilder, snart!

KRAM