Bebbebild!

Bebbebild!

Det är ju så trist med bara text. En liten bild på bebben. T-shirten han har på bilden har vi fått av Luleå kommun. Det kommer fler bilder, när jag får lite mer tid! Undra just när det blir?!

MINNET

... har jag tappat på vägen! Jag blir så himla förbaskad på mig själv ibland. Det har inte hänt  mkt skrev jag i förra inlägget.

MORMOR har ju fyllt 50 år! Bebben var ju på sitt första party!!! Snacka om att han var poppis! Det gick jättebra! Vi la han vid 20,30 och han sov fram till 22,30. Då vaknade han och Tommy fick gå in och lägga sig med honom. Sedan sov bebben fram till 05,30 i ett svep! Det har ju aldrig hänt!!! Han brukar ju alltid vakna ett par gånger per natt men inte då - han har även sovit så bra ett par nätter efter det :) Måsteju försvara mig lite, kunde inte gå in och lägga mig med bebben eftersom jag var värdinna (första gången!) Det var kul, hoppas att det blir fler gånger.

Mormor fick många fina presenter och naturligtvis tyckte hon bäst om bebbens present. TVÅ biljetter till Robert Wells konsert i Boden. Bebben får inte följa med då eftersom mormors Hasse ska följa. Han fyller oxå år (jämt och i juli) Hur jämt säger vi inte - han vill inte veta av att han fyller år... Kul med fest, bara lite synd att det ska till att ngn fyller 50 när man ska träffa släkten.

Nu ska jag packa lite....

Vi lever...

... ävev om det är dött i bloggen. Förra helgen slet bebben loss kabeln (som går in i väggen ) till datorn, så vi var utan internet i flera dagar. Kan ni fatta att jag överlevde det?! Det gick faktiskt ganska bra... Efter det så har det inte hänt så mkt, om man inte räknar med att HUSET är besiktigat och klart. INFLYTTNING pågår! Tommy socklar och smågrejar lite men i´morgon blir det på riktigt. Vi kommer dock att ta det lugnt och inte stressa. Det är lite problem att flytta med bebben, han behöver passas HELA tiden. Idag käkade han bla lite träbitar. Hann dock plocka ut den största biten men några små svalde han... Hmmm - lite dålig förälder är man. De kommer förhoppningsvis ut bakvägen.

I måndagskväll var bebbens farmor barnvakt. DEt gick jättebra - bara lite gnäll när han skulle läggas. PERFEKT! Bra jobbat bebben! Det känns skönt att andra kan lägga honom... Även om jag alltid vill vara med - så har jag ju inte alltid möjlighet. Ska ju börja jobba snart samt dka ju döma lite fotboll. Imorse var bebbens morbror barnvakt när vi besiktigade huset . gick oxå bra MEN bebben ville ju inte sova förmiddagspasset MEN han överlever ju utan. Trist att han ska vara så - kanske inte mobbe vill barnvakta ngt mer ?!

Bebben är fortfarande lite snorig och hostig men inget allvarligt. Bättre vissa dagar!  Var till BVC och vägde samt mätte. Bebben växer och följer kurvan - mkt BRA! Han kryper med världens fart och nu har han börjat klättra uppåt. BARNSÄKRA HUSET ska vi göra! MEN min bebbe är ju inte allra värst kan jag lugnt påstå. För mig är han värst men det finns busigare barn.

I helgen blir det bara flytt, nästa vecka hoppas jag vi bor i huset. Då har vi dock ingen TV eller internet. Eller TV har vi ju men ingen antennkabel. Ska flörta med min pappa kanske han följer med mig på fredag och shoppar antenngrejer. Tommy jobbar ju... Det är ju bara det att vi måste ju klättra upp på taket och pilla ner sladden genom flera olika hål... Hmmm - det löser sig nog på bästa sätt. Bara jag får se Desperate och Grey´s är jag nöjd. Kan ju alltid våldgästa ngn :)

Nu måste jag packa lite till! Innan Grey`s,,,,

MEN sköt om ER!

Äntligen fredag!

Usch, så skönt! Nu ska vi bara ta det lugnt HELA helgen.... i mina drömmar! I helgen måste vi PACKA, PACKA och ÅTER PACKA! Om två veckor går ju flyttlasset, förlåt om jag tjatar om flytten. Har ju aldrig flyttat in i ett hus... aldrig ens byggt ett... Mkt att tänka på och väldigt lite att tänka med. Tänkte försöka hinna med ett besök på hem och husmässan i Arcus, men vi får se. Måste städa ur förrådet + en hel del annat. Just nu lever vi i en kartongvärld och det är inte kul. Inte att rekommendera när man har småbarn. Törs ju för katten inte bjuda hem ngn, skulle iså fall tappa bort den inbjudne.

Nåja, detta är vad som hänt i veckan. Blev bjuden på frukost på Scandic i onsdags. URGOTT! TACK för det! Där träffade vi ju Gert från Rix morronzoo. Han åkte tydligen Haparanda - Sthlm på motorcykel, fråga mig inte varför... Han var längre än vad jag trodde... och han drog en onsdagsfräckis. KUL! Efter frukosten våldgästade vi en av våra mammakollegor, som bjöd på lunch. Kanondag helt enkelt! Bebben skrämde som vanligt sin polare, jag skäms. Samtidigt är det ju lite småkul men måste föröska få in i hans lilla huvud att man inte ska vara dum med kompisar.På kvällen åkte vi till min faster som fyllde 70 år. Bjöds på mat, än en gång, samt fika. Det innebar att jag gratisåt hela dagen! Kan inte bli bättre. Bebben charmade naturligtvis alla hos faster. Pratade och kröp omkring. Visade upp sig helt enkelt. Tros faktskt att bebben kände att han stog i centrum och utnyttjade det. Vem vet?! Min bebis är  då smartast i världen...


Tisdag-Fredag
Bild på Gert när han ska åka mot Sthlm.

Igår hände ingenting. Det var pissväder ute så vi stannade inne hela dagen, vilket var oerhört skönt. Tror bebben tyckte om att bara vara hemma. Nu kunde jag ju se hur mkt han verkligen utvecklats. Han går ju mellan möbler!!! Han pratar och pratar, snart måste jag ha öronproppar... Vi sov tillsammans, mkt bra! Bebben har ju börjat sova lite sämre nu igen på nätterna, vilket innebär att mamma får sova sämre. Det i sin tur betyder att vi kan vara lite griniga på dagarna ibland. Vi ber om ursäkt!

Idag har vi varit på långprommis, bebben var vaken hela tiden. Han somnade när vi kom in och jag likaså. Det behövde vi. Efter middagen har jag dammtorkat och nu ska jag dammsuga. JA, jag måste göra sånt trots att vi ska flytta snart... Tommy är i huset och plockar. Jag ska även packa ngn kartong, om jag ids. Vi får se.