Dagen som gått...

... har varit späckad med MÅSTEN. Jag hatar verkligen att ha en massa måsten över mig hela tiden. Inte en sekund kan man bara sätta sig ner och bara ta det lugnt. Är det inte det ena så är något annat.

Följande har vi gjort:
Uppdaterat bloggen med bilder - det är ett roligt måste :)
Dammtorkat och skurat - nödvändigt måste
Varit på apoteket - nödvändigt måste. Klarar mig inte utan mitt Levaxin...
Lekt ute - roligt måste. Framförallt nu när Elias kan sitta på sin sparkcykel och sparka själv. Jag behöver alltså inte springa bakom och knuffa. Nu får jag springa framför och hejda honom...
Cyklat som ett tok - allt för att lilleman inte ska tro att mamma är otränad. Vilket jag är - otroligt otränad. Vägde mig imorse, det ska jag inte göra om... Mamma har beställt ngn förbaskad bantningskur till mig. Vi får se vad den ger.
Haft morfar och Mona-Lis på besök - alltid såååå roligt. Vi träffar M-L ganska sällan eftersom de bor ute i skogen och hon jobbar i Kalix.
Jobbat - hmmm, törs jag skriva ärligt? Tänk om min chef läser :) Näe skämt åsido. Jag gillar verkligen mitt jobb - så mycket att jsg inte hinner göra jobbet på jobbet och måste därför göra en massa jobb hemma. Tror ingen riktigt fattar hur mkt det är som lärare. I fredags kväll satt jag och skrev föräldramail, det tog en dryg timme - EN FREDAGGSKVÄLL! Nåja, hann inte göras jobbet på jobbet och då får man göra det hemma.
Tvätta, hänga och vika - tråkigt måste. MEN alltid kul med rena kläder :)
Klippt Elias hår - tårarna föll på mina kinder. Det blev otäckt kort. Hade bara tänkt vi skulle klippa lite grann vid ögongen och öronen MEN lockarna klipptes i nacken... USCH!!! Vi pratar inte mer om det.
Tröstat Elias eftersom han blev rädd för morfars motorcykel - han är så himla kaxig i det mesta men när det väl kom till kritan, då blev han lite rädd... Det ger sig med tiden.


Nu ligger Elias och nattas, det är Tommy som är där. Tack gode någon för det... ! Hade somnat som en klubbad oxe, om jag hade legat där inne med honom.

Nu ska jag jobba och om jag hinner se lite på TV.

STOR KRAM (och glöm inte att jag uppdaterat två gånger på EN dag.

Bilduppdatering!

Följande har hänt:
image273
Elias har hjälpt till med att spika på övervåningen, emellanåt tog han paus...

image274
Gammelmormor har fyllt 77 år och vem vad där om inte Elias. Det bjöds på gryta och ris MEN Elias brydde sig inte om det utan ville bara ha VÅFFLOR. Han åt fyra stycken...

           
Bilder säger mer än tusen ord - nu finns det knappt ngn snö kvar.

image280
Vem är det som är upp och ned? Pappa eller Elias?
image281
Matbild - givetvis! Elias är sååååå duktig, han läser tidningen :) Han blir snart professor i ngt. Min unge är bäst på allt , bara så att ni vet det :)
        
Så här ser det alltså ut på övervåningen. Fotografen (inte jag) har fokuserat åt ett och samma håll... MEN det blir två sovrum och en stor toalett. I "allrummet" kommer mitt arbetsrum att vara och det blir enormt. Sovrummet till höger blir drygt 25 kvadratmeter och det andra drygt 15.



Nu ska kläderna på. Solen skiner och det är vindstilla, vilket innebär att vi ska gå ut.

Hoppas ni har det bra och jag lovar bättre bloggande. Har ni hört den förr?

KRAM

Vi lever och mår...

...sisådär. Jag är HES och låter som en kråka. Elias snorar och snorar - det finns ingen hejd på allt snor. Tommy går omkring och är lycklig. Han får spika hela dagarna :)

Ska snart uppdatera med bilder, måste bara hitta en kabel ngnstans... Dessa kablar! De lever sina egna liv :)

Min tjockiskompis fick en liten bebbepojke! Har inte riktigt smält det än. KAn inte fatta att det blev en pojke MEN stort GRATTIS, snart åker vi ned och hälsar på. Ska bli sååååå kul. Elias pratar bara om Stockholm och apor, vet inte vart han fått det ifrån.

SKÖT OM ER!

KRAM