Nu ska jag kommentera IDOL!

Hej och hå luden tå! Marie vann! Kan ni fatta?!?! Läste idag i Expressen att Marie var den väntade vinnaren. Man börjar ju undra om det var uppgjort eller inte. Låten var ju helt klart anpassad för Marie MEN Amanda sjöng den mkt bättre. Amanda hade bättre kläder, bättre framträdande samt många fler roliga kommentarer.

Tkr hela Marie är så tillgjord. Känns inte som att hon är trovärdig. Såg när hon deltog i Big Brother-huset och minnet därifrån lever kvar. Hon betedde sig löjligt  tillsammans med den där killen. Hon vill ju inte bli påmind om vad som hänt i hennes "tidigare" liv, hon kanske skulle ha tänkt på det innan hon gjorde bort sig i BB-huset. Samma gäller ju för de som ska bli politiker, de kan inte anlita svart arbetskraft hemma och sedan tro att det inte ska märkas. Marie visades i nationell TV. Nåja, hon lärde sig säkert massor och vill försöka glömma, hoppas hon fixar det!

NÅJA - om svenska folket ansåg att hon var bäst så var hon väl det. MEN jag röstade flera gånger på Amanda och alla jag känner röstade på Amanda, så man kan ju undra om tävlingen vara uppgjord. Det får vi aldrig veta. Hoppas att det går bra för Marie som IDOL-vinnare. Vet att Amanda kommer klara sig utmärkt utan segern! Hon har personlighet, utstrålning och en röst som slår många.

LYCKA TILL MARIE och framförallt LYCKA TILL AMANDA!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback