Morfar...

... ligger på sjukhus! Detta är vad som hänt: Morfar och hans sambo skulle ut med skotern igår. Han körde runt på gården, när skotern helt plötsligt hakade fast i ngt. Den välte och för att morfar inte skulle få den över sig hoppade han av. Han landade så olyckligt att han BRÖT AV HÖFTLEDEN! Min pappa är envis som en åsna så han klev upp och körde in skotern i garaget... sedan kände han att det inte var som det skulle och de åkte upp på akuten. Där konstaterade de att höftleden var av och att höftkulan förflyttat sig ngt. Det blev akut operation! Operationen gick bra och han mår väldigt bra. Han fick vara vaken under operationen eftersom de ryggmärgsbedövade honom.

Kan inte fatta hur man efter det att man BRUTIT AV ETT BEN klarar av att köra skoter... Det måste ju varit chocken eller ngt. Det kanske inte gjorde så ont, vad vet jag?! Jag har ju aldrig brutit av ngt, peppar peppar.

Vi var dit en sväng idag och han såg pigg och var vid gott mod. Han grämder sig  över Vasaloppet och Paris-resan men det är inget att göra åt. Jag kan tycka att det är trist eftersom han aldrig varit bättre tränad än vad han är nu. Han har ju seedat sig ned till fjärde startfält i Vasaloppet MEN MEN det är inte ngt att göra åt. Hoppas han piggar på sig snabbt. Han är ju en krutgubbe! Han ahr varit uppe och gått idag, varit på toa och det är ju superBRA!

PIGGA PÅ DIG SNABBT PAPPA/MORFAR!

När vi vara på sjukhuset var vi tvungen att sprita händerna eftersom vinterkräksjukan härjar! Hoppas att vi inte fick med oss den hem... MEN det är då ingen av oss som har ont i magen i alla fall. PEPPAR PEPPAR!






Efter sjukhusbesöket for vi iväg till mormor i Boden. Vi var tvungna att kolla in deras hus, som de bygger. Ett enplanshus med TRE sovrum. Det kommer att bli superfint och snart får de nog flytta in. Förrådet och garaget är nog klart i veckan. Hoppas vi får vårt hus snart! Vi fick i veckan veta att grunden är försenad, den kommer om ca TRE veckor (skulle kommit i veckan). Hoppas att när den väl är på plats att det går fort att få huset på plats. Älvsbyhus har väl hyfsad snabb leverans av hus, när grunden väl är på plats.

Bebben har ju även fått en stol att som han kan ha hos sin mormor - den var superkul! TACK MORMOR OCH HASSE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback