Bebben fick en bil...

.. av sin kusin. Vi var till bebbens farbror och hans familj i helgen och vi hade ju naturligtvis glömt leksakerna hemma (vi är inte alltid de bästa föräldrarna)... Så bebben FICK en bil, den är jättekul tkr bebben.

BIL!
TUSEN TACK KUSINEN FÖR BILEN!


Under lördagen så var vi på stan och shoppade. Vårt mål var att inhandla nya pyjamaser till bebben. Han växer så det knakar.... Vi  har levt i tron att han kan ha strl 74 MEN icket! Allt vi nu inhandlar måste vara i strl 80 eller 86. Detta fyndade vi!
kläder1
VV-tröjan köpte vi på rea! Halva halva priset! Den var dock lite tajt över axlarna så vi får se vad bebben tkr om ngn vecka. Måste komma ihåg att dra den när vi tvättat den, då kanske den blir lite större ...

kl2
Tommy tkr bebben ska spela basket (och ishockey) - han köpte därför ett basketlinne!


kl3
Tröjan till höger fyndade vi på rea för 25 kronor. Helt otroligt! Synd bara att det inte fanns mer billiga kläder. Barnkläder är ju egentligen inte så dyrt (om man inteväljer att köpa dyrt), så vi ska inte klaga.

farmor1
Dessa två plagg fick bebben av sin farmor. Hon har stickat tröjan och den passar utmärkt! Den är dock stickad för ETT ÅR! TACK FARMOR  för kläderna!

VÅRT MÅL var ju  som sagt pyjamser och det köpte vi faktiskt. TRE STYCKEN! Så nu behöver inte bebben sova i tajta pyjamser utan nu kan han andas när han sover... Vi köpte även kalasbyxor (det finns till killar)och det kan varmt rekommenderas. Under overallen är det perfekt och inomhus när bebben ligger på golvet. Enkelt och och inte så tjockt!

När vi kom hem från stan kom vi fram till att nästa gång ska vi bara köpa byxor till bebben.Det är alltid enkelt att hitta bodysar och tröjor MEN byxor hittar man sällan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback