KRYPA!

När jag nu ändå sitter här måste jag bara berätta om bebben och krypning. Min bebis har totalvägrat att ligga på mage. Har gjort det hela tiden! MEN nu under veckan har det vänt. Nu kan han ligga en liten stund och drar benen upp under sig... Krypningen närmar sig. Han har tidigare ett par gånger hasat sig fram dvs. dragit sig fram med armarna MEN det försvann och har nu återkommit så smått. Jag hoppas i alla fall att bebben börjar krypa snart och att han inte missar det. Att krypa är bra för motoriken!

Bebben har även upptäckt att han kan springa i sin bil och det ser så roligt ut. Han är ju så liten... Sladdar och eluttag är numer en stor favorit. På ett sätt är det ganska skönt att han kan vara i sin bil en liten stund och jag kan då vila lite (genom att sitta på rumpan) och titta på. Annars är vi för det mesta parkerade vid leklådan! Nu när bebben sitter på egen hand (faller väldigt sällan, LÄS: aldrig), så kan man lämna honom vid leklådan en stund. Inte så att jag springer ut med soporna utan kan gå och hämta telefonen eller ngt. När jag lagar mat så sitter han på golvet, bara han har ngt att leka med.

bgdhgdfhdfh
Bebben när han började hasa sig framåt - i början på januari.




Måste bara visa hur go storasyster är med bebben.

bebbegfdgdfg
Bebben lyser alltid upp när storasyster kommer hem. Hon är världens finaste syster, bebben kunde inte fått bättre. Hon plockar upp honom om ingen annan hinner före. Hon badar och kammar honom. Leker och sjunger för honom, allt som syskon ska göra MEN inte alla gör det. TACK STORASYSTER FÖR ALL HJÄLP!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback