Måste berätta...

vad som händer hos oss. Veckan har gått så oerhört fort, kan inte fatta att det är fredag! Sambon är nu ikväll på kickoff (läs: FEST!) med jobbet. Han lär väl som vanligt låsa alla ställen  i stan och sedan komma hem och berätta att han saknat oss... Hmmm!

NÅJA - bebben ligger och sover, förhoppningsvis så vaknar han inte så ofta. I veckan har han gjort stora framsteg - han har bara vaknat två gånger per kväll! Han sitter praktikst taget själv! Ibland hör man en liten duns, när han ramlar mot ngn av kuddarna... men han lär väl falla miljoner gånger framöver. Huvudsaken är att han inte slår sig så illa!

Vi har även hälsat på bebbeflickan, som bara sover och sover MEN håller sina föräldrar vakna om nätterna - been there, done that and not doing it again! SKämtar med det sista - skulle gärna skaffa fler barn men sambon har ju TRE, så jag lär väl få köra operation övertalning.

Igår hämtade jag ut KORT! Vi har äntligen tagit oss i kragen och framkallat en massa (LÄS: drygt 800) kort på vår bebbe. Alla var ju inte bara på honom men säkert 90 %. Nu har jag ett nytt projekt på g, ska skaffa fotoalbum och sätta in alla! Det ska bli jättekul! Tänk vad han var liten när han föddes (jag har kikat på korten) och det är bara SEX månader sedan. Det känns som att det var igår som vi går på BB. Nu väger han nästan 10 kg och är säkert 70 cm lång. Bilderna finns ju givetvis på datorn men det är ngt annat att se dem i "verkligheten".

En av bebbens polare var här i veckan och han är NIO månader och väger "bara" 9 kg och är 76 cm - kan ni fatta att det skiljer sig så oerhört mkt?! MEN man ska inte jämföra bebisar, omedvetet så gör man det. En av bebben tjejpolare har fått en tand och det är så häftigt! GRATTIS tjejen - det är bara att sätta igång och bita morsan i tuttarna.

Jag har även denna vecka varit oerhört ambitiöst och lagat babymat, som jag sedan frusit in i iskubslåder (?!) och sedan lagt över plastpåsar. PERFEKT till lunch åt bebben. Vi har nu tagit bort ett ammningstillfälle, så nu får han ordentlig lunch. Efter lunchen ska ju bebbar få fruktpure MEN vår bebben han kväljs och vill inte ha! Så vi mosar banan eller river äpple och päron. Tänkte prova mixa frysta blåbär och hallon, det borde han ju tycka om. Hoppas jag i alla fall! Bebben är oerhört duktig på att äta!

Sedan en tid tillbaka får han ju gröt på kvällen men det verkar inte som att det räcker till för att bebben ska sova hela natten. Barnmorskan trodde att när han får mer mat under dagen och han skulle sova bättre under nätterna och det gör han ju! Hon borde ju veta det eftersom hon jobbar med bebisar dagarna i ända. Måste bara berätta att vi har haft turen att ha världens bästa barnmorska! Vi får ha kvar henne även när vi flyttar och det känns oerhört skönt, hon känner ju bebben och oss.

Apropå flytt! Nu har vi fått fabriksordern, så nu ska alla slutbeställningar göras! Det ska bli så fantastiskt roligt! Har ni någrea bra tips på vad man ska tänka på när man väljer golv och tapeter - så hör av er i helgen! Vi ska skicka in den så fort som möjligt, ju fortare de få orderna, desto fortare får vi vårt hus på plats. Sedan ska vi ha inflyttningsfest!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback