Onsdag...

... har gått i gnällighetens tecken, tyvärr! Undrar om bebben får några tänder eller om han bara är lite gnällig....?! Nåja, det lär ju tiden utvisa. Flera av bebbens polare är eller har varit sjuka på ett eller annat sätt, han kan ju vara på g att bli sjuk. Har kollat tempen idag men ingen feber och det var skönt. Imorgon kommer det att bli en BRA dag, det vet jag!

Igår var vi på bebbesjung och det var jättekul, vi var ju inte där förra veckan eftersom det var så superkallt ute. Det är riktigt mysigt att sjunga en liten stund och sedan fika. Bebben är alltid glad och vill gärna hoppa eller sitta och gnaga på ngt. Igår kände han till och med igen vissa låtar. Heja bebben! Vi önskade Mamma Mu, har intalat mig själv att det är bebbens favvolåt MEN egentligen så är det nog min...

Idag har vi varit till mobbes nya lägenhet. Han ska flytta hemifrån vid 27 års ålder :)    Skämt åsido, han har ju faktiskt bott i USA i två år, så han har ju inte hunnit. MEN på lördag ska han flytta in... Han kommer att bo alldeles runt hörnet - det är lite skillnad om man jämför med hur långt avståndet var när han bodde i USA, närmare bestämt i Washington DC.

Vi har även hunnit på en lite prommis och det var skönt att få röra på sig MEN attans vad kallt det var. Ikväll har vi lyssnat på musik, sambon spelade lite dansband för bebben och då somnade han. Det är enbart positivt! Vi vill ju inte ha ngn dansbandskung.... men i och för sig så spelar det egentligen ingen roll. Nu lät det precis som att vi bara spelat dansband men det har vi inte - vi lyssnade på Pink, Basshunter och I wish I was a punkrocker. Bebben gillade Basshunter!

Bebbens låt är förresten Booten Ana (stavning?!), den spelade vi på förlossningen under de fyra dagarna som vi var där...Den låt som går här hemma nu är punkrocker-låten!

Ikväll har sambon legat med bebben tills dess att han somnade - det har aldrig hänt! Nu kanske det blir enklare med läggningarna?!

Imorgon drar vi iväg till Bensbyn för att hälsa på bebbens polare där. Hoppas bebben inte skriker hela vägen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback