Jul...

Nu har vi firat jul i dagarna tre... är helt slut och totalt färdig. Skulle egentligt innan julafton skriva GOD JUL till Er alla men hann inte. Helknäppt! Har egentligen inte tid nu heller men sammanfattar kort vad som hänt sen sist.

Dagen innan julafton hade vi lilla jul, eftersom sambons barn firar jul med sin mamma i år. Detta innebar att sambons HELA släkt kom hem till oss. Vi var 12 personer. Vi drack glögg och knaprade pepparkakor för fulla muggar. Tomten var förbi och en av farbröderna fick vakta renarna på taket... Bebben fick en hel hög med klappar (bilder kommer) och vem fick öppna dem - JAG! Oj, vad det är roligt att ha bebbe på julafton... TACK Sambons släkt för alla de fina klapparna! Vi hade jättetrevligt och bebben hölll sig vaken till 23,15, sedan slockande han helt utmattad. Han vaknade inte en gång förrän kl 05,30 - bra jobbat bebben! Han somnade förvisso om och vaknade till ordentligt vid 9-tiden. Skönt med sovmorgon på julafton!

På julafton bar det iväg till min pappa. Där det bjöds på jullunch. Gott och trevligt! Även där fick bebben en hel hög med klappar! Mamma öppnade! (bilder kommer). Måste dock berätta att bebben fick en lära-gå-BIL med Mercedes front (bebbens pappa är oerhört glad för denna). Bebben ser jätterolig ut när han sätts ned i den. Han backar bakåt - han och sambon har jättekul! TACK MORFAR FÖR DEN FINA BILEN!

Efter jullunchen bar det iväg till bebbens mormor. Vi missade Kalle i år igen! Där fick vi mer mat och mer klappar. Bebbens morbror jobbade fram till 17 och det var bra, eftersom vi redan var så mätta efter jullunchen. Middagen serverades vid 18,30 och klapparna delades ut vid 19,30. Bebben fick sin första fotboll! Han ska bli proffs, det har jag bestämt. Tyvärr vill sambon att han ska bli hockeyproffs, så vi får se vem som vinner! Vi bestämde oss för att sova över i Boden och det var himla skönt att inte behöva stressa hem under kvällen. Bebben somnade redan vid 21-tiden och vaknade endast 2 gånger! TACK mormor, mormors sambo och morbror för de fina klapparna!!

Under juldagen åkte vi och tittade på min mammas och hennes sambos hus som de bygger och det kommer att bli superfint MEN inte lika fint som vårt. Eller hur mamma?! De flyttar in samtidigt som vårt hus kommer... När vi hade sett deras hus åkte vi hem och duschade böt om och for till sambons mamma. Där fick vi mer mat MEN inga fler klappar! Nu är vi hemma igen och bebben sover gott. Han har inte vaknat en enda gång!!!

Nu ska vi se Prison break och sedan gå och sova eftersom det är REA imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback