Uppdatering igen :)

Kan inte fatta att jag äntligen tar mig tid! Tid är en bristvara i det här huset. MEN om jag förstått det hela rätt är det fler som lider av svår tidsbrist... Det är så livet ska vara när man är småbarnsförälder samt nyss byggt hus.


Här är vår lilla kille på ett bra humör, vilket han för det mesta är. Två dagar i rad har han dock vägrat sova lunch, vilket inneburit en massa gnällande och grinande... Imorgon ska han sova!

    
Bild 1 - Här en dag, för ett par veckor sedan, BRANN det på Kronan. Alldeles brevid återvninningen... Elias tyckte bäst om brandbilarna.
Bild 2 - Elias brummar runt på sin fyrhjuling. Han tkr den går för sakta. Han hoppar på den och ropar fortare , fortare.
Bild 3 - Här är altanbygget påbörjat. Idag är den färdig MEN har inte fotat den än...
Bild 4 - Vår fina grushög som vi har på uppfarten. Den minskar aldrig!


   
Bild 1 - Elias är i klättrartagen. Han sitter och myser i solen.
Bild 2 - Elias är hyfsat nyvaken och det bara lyser bus i ögonen.
bild 3 - Hjälper pappa!
Bild 4 - Det gick över ganska fort. Finns så mkt annat roligt att göra :)




Sitta brevid pappa och mysa efter hårt arbete är superbra, tkr Elias.


Man blir ju så hungrig emellanåt och har då mamma glömt stänga kylskåpsdörren, är Elias garanterat där...

                
Bild 1 - Elias är på en av sina absoluta favoritplatser. Sitter i köksfönstret och tittar på diverse grävmaskiner, lastbilar eller fåglar.
Bild 2 - Elias poserar i sina nya shorts.
Bild 3 - Måste ju skratta lite ibland :)



Elias på väg för att handla blommor och buskar. Dubbla kepsar är bra, för då kan man slippa undan solen...


Idag har vi alltså hunnit vara till Rutvik, där vi köpte blommor och buskar. Mobbe Stefan var med som barnvakt, så att jag fick gå i lugn och ro :) Vi hann träffa mormor eller rättare sagt, vi tvingade dit henne. Hon skjutsade hem Stefan och handlade lite mjölk innan hon kom till oss för att dricka lite kaffe. Elias vägrade sedan sova, så hela eftermiddagen har gått åt till att få honom att sova. Låg med honom i sängen, han fick försöka sova med Fredrik samt en vagnsprommis på 45 minuter MEN inget hjälpte. Bättre lycka imorgon. Lagat middag. Dömt fotboll. Planterat blommor. Bloggat lite. Svarat på mail osv. Förstår ni varför dygnet har för lite tid...

Imorgon hade vi tänkt dejta med ett par kompisar men jag tror vi får göra det en annan dag. Vi behöver, både jag och Elias, vara hemma och ta det lite lugnt. Dammsuga och vika tvätt står först på agendan. Lite handling bör vi nog göra... Åker vi iväg imorgon blir det hela dagen och då blir det bara tok för Elias... MEN vi får se, de tär ny dag imorgon :)

Hoppas ni har det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback