Jahapp...

.. så har vi nu hunnit vara till Stockholm och tillbaka och arbetat en HEL vecka. Fattar inte vart tiden tar vägen...? Är det någon som kan ge mig mer tid :) Dygnet skulle behöva typ 30 timmar per dygn. Nåja det här har hänt.... det går inte att ladda upp bilder på blogg.se. Det knasar ihop som vanligt. Hur kul är det att uppdatera om det inte går att ladda upp bilder?

Helgen i Stockholm var toppen i alla fall. Strålande sol och supervarmt! Det var som att åka till utlandet fastän vi bara förflyttade oss drygt 100 mil hemifrån. Det är otroligt att det skiljer såååå mkt i ett och samma land. Vi konstaterade ganska snabbt att vi bor i fel landsände MEN samtidigt vill vi inte bo i huvudstaden...

Att flyga var inga problem med Elias. Hade laddat med näsdroppar och saft MEN han märkte inte av varken start eller landning. Visade inga tecken på öronont! Jag behövde inte oroa mig speciellt mkt. SKÖNT! Måste bara berätta - när vi kom till KAllax var planet försenat ca. 2 h. Hur kul är det att sitta på flygplatsen med en 20 månaders galning? Han kunde inte sitta still, han var överallt samtidigt. Vi var helt knäckta innan vi ens kommit på planet. När vi väl kom iväg gick dagen av bara farten. Tåget in till Sthlm, var en upplevelse för Elias. Han kunde inte sitta still. Till slut fick vi nästan bli arg på vår son, eftersom det är farligt att rusa runt i tåg om det måste tvärbromsa.... Vi kom till hotellet och tjockisen (som numer är nästan supersmal igen, saknas väl typ 2 kilo, så är hon sitt gamla jag igen :)   ) mötte upp oss... Det var såååå kul att träffa dels henne MEN främst hennes lille prins - Rasmus. Elias blev helt till sig och pratade bara om "rattemuff". Han var sååå snäll, ville hålla och klappa, pussa och krama. Min härliga unge!

Vi bjöd in oss på middag hos Rattemuff, det blev Sibyllamat :) Elias hann kasta sönder en av Rattemuffs bilar. Den måste vi ersätta - påminn oss. Elias somnade ovaggad på kvällen - han var helt knäckt! Mamma och pappa somnade ganska tätt inpå :)

På söndagen bar det av till Djurgården med siktet inställt på Skansen. Promenade tog drygt 45 minuter och Elias satt snällt och lugnt i vagnen... Duktig bebbe! Skansen var rena drömmen för Elias han fick träffa grisar, kor, se vargen, klappa getter. Vi besökte även Skansenakvariet och där fanns ju APORNA. Elias var alldeles till sig i byxorna. Han ville ju klappa och känna MEN det fick man inte, vilken besvikelse... MEN men - hos babianerna ville Elias lämna pappa - Tommy. Undra just varför? Jag tror det är likheten dem emellan :)

Rattemuff och hans mamma mötte upp oss och vi hade en alldeles underbar dag fram tills dess att Tommy (lite klantigt) spillde ut cappuccino på sitt enda par byxor. Jag och bebben fick rusa iväg till första bästa affär, som råkade vara HM och köpa nya jeans. Kvällen spenderades på restaurang. MYSIGT! Vi satt ute i solen och det avslutade en superBRA dag!

Måste bara säga att tjockisen/smalisens bebbe uppförde sig exemplariskt HELA dagen. Hon menar att han är en ögontjänare men jag undrar det jag... :) Kolla in Rattemuff på
www.widang.se/sara  Han är världens näst sötaste bebbe - Elias kommer alltid vara nummer ETT.

Måndagen - hemresedagen - skulle vi SHOPPA! Det ville inte Elias... TYPISKT! Vi rusade runt och runt på stan men han ville verkligen inte - till slut hoppade vi på flygbussen ut till Arlanda och då somnade ungen - FATTA?!?!?! Kunde han inte somnat lite tidigare. Här har man sparat en  massa pengar för att shoppa upp och så det enda jag fick åka hem med var - ingenting!

Summa - vi hade supertrevligt! Det ska vi snart göra om. Vi måste bara hitta ett billigare boende. Det är lite för kort tid att vara två nätter... Det är för dyrt att bo på hotell, då kan vi lika gärna åka utomlands :)

Veckan har gått i rasande fart. Tommy har hunnit vara ned till Sthlm en gång till - jobbrelaterat ni vet, dvs. suparresa. Jag och bebben passade på att åka på SPA, dvs. till mormor och Hasse. KUL! TACK för att vi fick komma. JAg kunde sitta länge på jobbet och jobba undan medan Elias var i trygga händer hos mormor. I vanliga fall sitter jag som på nålar, redo att åka hem.

Idag har jag putsat ALLA fönster, dammtorkat, dammsugit och skurat, med hjälp från Tommy. Han har fixat min cykel. Elias har spenderat dagen med morfar. De har haft jättekul - Elias pratar mkt om moppa och motorcykel. Vi har bjudit Alva (Elias kusin) och farbror Anders på middag - supernice! Alltid kul med sällskap, det är ju idag pingstafton :)

Nu är det dags för hockey! HEJA SVERIGE!

KRAM

Kommentarer
Postat av: missbumblebee

Skulle du kunna hjälpa mej, jag e ute efter ett par snygga glasögon, men vet inte vart jag ska leta riktigt. Har du några tips?

Haen trevlig Lördag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback