Heath!

Kan inte släppa det här med unga skådisar som förstör sina liv... Vad händer?!? Är det Hollywood som förstör dem eller är de som oss vanliga Svenssons med problem? Vi har ju också problem OCH en del kanske väljer att börja knarka eller dricka för att dämpa. Media flåsar oss inte i nacken hela tiden vilket gör att vi kan få vara ifred MEDAN de kända inte får vara ifred - någonsin. Läste någonstans att Brittan jagats av minst ÅTTA papparazzis i helgen. Hur blev det så här fel? Förstår att kändisarna inte får ha sina problem i fred MEN någonstans måste det finnas en gräns. Jag är inte intresserad av Brittans privatliv, vem hon lever med osv. Tkr inte att det är kul att läsa om att hon har psyskiska problem, det är bara tragiskt. Vem ska förändra den här situationen, människor dör på grund av detta.

Istället för att göra nyttigt funderar jag över det här, inte heller särskilt hälsosamt.



Ikväll ska vi faktiskt göra nytta. Kommunen planerar att dra en genomfartsled häruppe på Kronan. Det beräknas passera 3000 bilar en väg och 7000 bilar andra vägen. Låter som ganska många bilar i mina öron. Ikväll ska vi protestera mot detta. Ett gäng som bor här har startat upp en protestaktion och givetvis hänger vi på. Kan inte fatta vad kommunen pysslar med?!?! Vi har ju byggt hus här för att vara nära naturen och slippa trafikbuller osv och så gör de så här... Vi säger NEJ till genomfartsled via Kronan, så enkelt är det.

www.stoppakronanvag.blogg.se

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=56952&a=1032045&lid=puff_1032040&lpos=rubrik

Nordnytt sände igår från de föräldralediga, troligtvis är det de som protesterar mest eftersom de är hemma och vet vad som händer om dagarna, de var ute på prommis tillsammans med Nordnytt. Läs bifogade länkar!



Imorgon ska jag gå på jobbet, säga vad de vill. Kan ju inte vara hemma och fundera över sånt här. Bättre använda hjärnan till något viktigare, typ undervisning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback