Knasiga bebbe!

Knasiga bebbe!
Så här kul har bebben när han dummar sig, vilket sker dagligen här hemma hos oss. Han är en riktig spexar och älskar verkligen att showa och göra sig till. När han sedan ser att vi skrattar åt honom gör han bara mer och mer. Han har många knasigheter för sig, han sätter händerna på knäna och går omkring och ser ut som en gammal gubbe. På kvällarna när han ska sova, så ropar han på pappa - allt för att slippa sova ochc när pappa sedan kommer så skrattar han och tycker det är superroligt. Både mamma och pappa ska ligga med honom tills dess att han somnar - snacka om bortskämd. Nåja - vad gör man inte för sin guldklimp?!

Han gillar oxå när man ligger på golvet och dummar sig med honom. Mammas mage och pappas navel är jätteroliga leksaker. Hoppa på mamma och pilla i pappas navel - kan ni fatta att lite roar små...? Göra kullerbyttor med pappa är även det en favorit.

Storebror och storasyster är två personer som Elias verkligen tycker mycket om, synd bara att de är här så sällan. Han ropar efter dem så fort han kommer hem MEN de är ju inte alltid här, de bor ju hos sin mamma halva tiden.

Elias tänder sprakar ut ur munnen fortare än vi hinner tänka. Nu har han SEX stycken... vilket i sin tur innebär att han är lös i magen och lite grinig på nätterna MEN han blir så söt när han får tänder.

Han säger numer mamma, pappa, dide (Fredrik), nenne (Emelie), momma (mormor), geta ( Greta på dagis), nona (odefinierbart), bulle, namnam (mat) göt (gröt), borta ( när han trollar), titta där ( när han pekar på ngt), hej, ibland kan man tycka att han säger hejdå.... Det är fantastiskt med barn!






Kommentarer
Postat av: Linnea

Hahahha, aw! Vad söt. :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback