BEBBEN!

BEBBEN!


Så här oglad var bebben när vi var på stan i fredags. Målet med att gå till stan var att fixa en vindjacka och byxor... Nu är det ju alldeles för varmt med overallen! Det bidde ingen jacka dock. Var tvungen att åka hem (Tommy fick hämta oss) eftersom en domarkollega till mig skulle komma.... Jag och kollegan skulle planera vår VITÅ-dag. Den var idag! Vi höll en domarutbildning i Vitå... Superkul! Skönt att få komma ut lite och tänka på annat än bebis. Bebben och Tommy har varit hemma själv idag och det verkar ha gått bra. Bebben var hur nöjd som helst när jag kom hem - nästan så han inte brydde sig. Storasyster har varit här, vi var ut och åkte pulka. Naturligtvis PLURRADE hon och blev dyngsur. Hoppas hon inte blir sjuk!!!

Igår var vi på stan, dels för att köpa jacka till bebben samt sambon behövde nya värktabletter (han opererade ju bort tänderna). Allt fixade vi! Bebben har nu fått jacka och byxkor från PoP. Alla andra ungar lär ju ha samma kläder MEN vad göra när utbudet är kasst?! STORT TACK TILL MORMOR och GAMMELMORMOR som sponsrat (som vanligt).

Under lördagkväll hyrde vi filmen CLick. KUL men inte mer...! Bra att vi fick skratta av oss lite - det behövs då och då.

I övrigt är allt som det ska...Bebben vaknar om nätterna och tjorvar, nu på sistone har han vaknat skrikande. Undrar hur vaken han egentligen är?! Läste någonstans att när det händer mkt för bebisar under dagen så blir det oroliga nätter. Just nu händer det ju otroligt mkt! Bebben har börjat krypa samt han har börjat ställa sig upp... Han sover ju fortfarande som en kratta på dagarna -kanske det har med det att göra... Allt handlar ju om spekulationer! MEN MEN - han lär ju sova hela nätterna när han är 15 år!

Nu är det SPORTEN!

TAKE CARE!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Hej!
Vad roligt att höra av dig! Det var inte igår!!! Vad mysigt ni verkar ha det... Lät ut roligt med ett hus och ett nytt dessutom, vilken dröm!!!:D Skulle va kul att träffas nåt, hör gärna av dig om ni ska åt byn nå. Peter o Xara kommer hem nu under påsk, så det blir att vara där så mkt som möjligt. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback