1 ÅR!

Hej hopp!

Idag har min bebbe blivit ett barn, typ... Bebben fyller 1 år idag! Det börjades fira redan igår... då mormor, Hasse, gammelmormor och Sigge kom på kalas. Bebben förärades då med en Bobby car, en blå polisbil. Han fick även leksaker, främst en telefon som han gått runt med hela dagen och varit så stolt över. Fotbollsmål och en fotboll fick han av mobbe, som bara stannade en mkt kort stund samt en gräsklippare. Hmmm - vi som inte ens har en gräsmatta. Nåja - bebben kan ju alltid köra inomhus, det gör ju pappa så himla glad.

IDAG började vi dagen med att mysa extralänge i sängen, sedan klev vi upp för att äta gröt. Bebben fick då öppna paket. Han öppnade alla själv och var så glad när han upptäckte att det var ngt i dem... Han fick kläder och leksaker. Bebben duschades efter grötenför att sedan sova middag på förmiddagen, medan han sov skyndade vi oss att garnera tårtan och blåsa ballonger + lite annat. Bebben vaknade omkring 11,15 och fick då lunch. Klockan 12,00 vällde det in barn! Nu pratar vi inte om tre stycken - vi hade SAMMANLAGT 9 barn här idag!!! Kan ni fatta?! Det var dock jätteskoj och vi hann inte prata med alla som var här MEN det var superkul att ni kom. TUSEN TACK för alla fina presenter. Eftersom Elias fyller år först av alla i BVC-gruppen så vet jag ju nu hur jag kan hämnas på de som gav oss "jobbiga" leksaker, dvs. de som aldrig slutar spela... Farmor, gammelmorfar och farbröderna med respektive kom förbi. Fler paket och främst leksaker. Kul tyckte bebben, som mest käkade papper. Vi åt pizza till middag och nu är vi helt knäckta. Nästa födelsedag firar vi på Leos lekland! VÄLKOMNA ÅTER!

Nu ska jag hoppa i säng. Bebben har en mkt jobbig period just nu. Vaknar på nätterna FLERA gånger och är ledsen. Funderar på om det kan vara växtvärk eller ngt liknande?! Tur Tommy är hemma så jag kan väcka honom ohc låta han plågas lite om nätterna.

Kan tyvärr inte lägga in nägra bilder eftersom bilderna ligger på den andra datorn och den inte är uppkopplad mot internet för tillfället MEN så fort det funkar kommer bilderna, I PROMISE!

By the way, bebben promenerar lite hur som helst nu. Ganska söt faktiskt!

KRAM PÅ ER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback